ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ – ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΟΥΝΕΛ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΓΙΑΦΚΑ – ΠΑΛΙΟΙ ΓΝΩΡΙΜΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΩΝΙΖΑΝ…

Κοινοποίηση:
antitromokratikh

Η διεύθυνση αντιμετώπισης ειδικών εγκλημάτων πέρασε χειροπέδες σε δυο Τούρκους, τους οποίους δεν συναντούν πρώτη φορά.

Και οι δυο έχουν πλούσιο παρελθόν.

Ο ένας τους απασχόλησε το 2013 στη Χίο και ο άλλος το 2017 και το 2020 μετά από επιχειρήσεις της αντιτρομοκρατικής σε Νέο Κόσμο και Σεπόλια.

Συγκεκριμένα ο 54χρονος συλληφθείς, το 2017 είχε απασχολήσει τις αρχές μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο, στην οδό Δεινοκράτους, αλλά και στην Καλλιθέα. Στα διαμερίσματα είχαν βρεθεί εκρηκτικά, ταξιδιωτικά έγγραφα και μανταλάκια με πινέζες που παραπέμπουν σε εκρηκτικό μηχανισμό. Τρία χρόνια αργότερα η αντιτρομοκρατική τον συναντά ξανά σε μια ακόμα συντονισμένη επιχείρηση, που έγινε με τη συνεργασία της ΕΥΠ, στα Σεπόλια. Τότε στην οδό Αυλώνος οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει μια …υπόγεια “γιάφκα”. Ο 54χρονος μαζί με ακόμη 10 ομοεθνείς του έκρυβαν ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στο αυτοσχέδιο τούνελ – σήραγγα που είχαν σκάψει, μήκους 47 μέτρων. Μέσα στο τούνελ είχαν βρεθεί μεταξύ άλλων εκτοξευτήρας ρουκετών αντιαρματικού όπλου τύπου “RPG”, καλάσνικοφ, δύο πυροδοτικοί μηχανισμοί χειροβομβίδας.

Ο 56χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει τις αρχές το 2013. Τότε η αντιτρομοκρατική είχε εντοπίσει φουσκωτό γεμάτο όπλα, σφαίρες και εκρηκτικά στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στη Χίο και τις Οινούσσες, ενώ στη συνέχεια είχε πραγματοποιηθεί μια γιγαντιαία επιχείρηση σε Αθήνα, Κόρινθο και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, σε βάρος και των δυο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση, αντίστοιχα.

Ο 56χρονος σύμφωνα με το ένταλμα κατηγορείται για τρομοκρατικές πράξεις – προμήθεια, μεταφορά όπλων και εκρηκτικών υλών καθώς και για χρηματοδότηση για λογαριασμό της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-C, και σε βάρος του 54χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας για βία κατά υπαλλήλων από κοινού, απλή σωματική βλάβη από κοινού κατά συρροή και φθορά πράγματος που χρησιμεύει για κοινό όφελος από κοινού.

Επιπρόσθετα και οι δύο συνελήφθησαν για απείθεια λόγω του ότι αρνήθηκαν να δακτυλοσκοπηθούν και για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας και του νόμου περί όπλων, καθώς ο πρώτος έδειξε πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα και ο δεύτερος κατείχε σπρέι πιπεριού.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστά ταυτοποιητικά έγγραφα, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κάρτες αποθήκευσης δεδομένων, σπρέι πιπεριού και χρηματικό ποσό.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Α και μην ξεχασετε να τους ξαναβγαλετε εξω γιατι τι εκαναν τα καλοπαιδα τπτ το αξιοσημείωτο.
    Να θυμισω ομως και τους 2 εφεδρους μας που φυλακισαν τοτε για ψυλλου πηδημα ο σουλτανος και μιστερ μπουτιας φυσικα δεν εκανε ποτε τπτ και η κουλαρα φυσικα θα τον δικαιολογουσε παλι….

  2. ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΑ-ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ +ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΕΛΕΡΗ + ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

  3. Στο …πλημμελειοδικείο τον είχαν παραπέμψει !
    …τί έχουν τα έρμα και ψοφάνε…;

  4. Ο αντομοκρατικός νομος στη Ελλάδα ενεργοποιείται μόνο αν σηκώσεις καμία σημαία της Παλαιστίνης κατά τα άλλα κάτω τα ξερά σας απο τους φίλους μας τους Τόύρκους .Ηδη στρώνεται κοκκινο χαλί στην Αθήνα για τον ΕΡΝΤΟΓΆΝ στη 7 Δεκέμβρη γιατι! άλλωστε όπως λένε στη κυβέρνηση μπορεί για την ΝΔ και τον Μητσοτάκη η Χαμάς να είναι τρομοκρατική οργάνωση και για τον Ερντογάν απελευθερωτικό κίνημα αλλά δεν έχει καμία σημασία μπροστά σε αυτά που μας ενώνουν .. καρδουλες φιλακια καρδούλες

  5. Κούρδοι είναι οι συγκεκριμένοι αλλά η αλήθεια είναι πως οι Κούρδοι είναι και αυτοί άσχημη φατρία, όπως οι Τουρκομογγόλοι! Θα είχαν απελευθερωθεί μέχρι τώρα αλλά όταν εμείς πολεμούσαμε τους Τούρκους αυτοί τους βοηθούσαν να σφάζουν Έλληνες, έτσι όπως έκαναν και το 22 που γενοκτόνησαν τους γηγενείς Έλληνες της Ανατολίας (Μ.Ασία) για τον αρχηγό τους τον Κεμάλ Ατατούρκ, οπότε καμία λύπηση γι’ αυτούς! Κι εδώ έρχονται ως λαθρομετανάστες ή ως πολιτικοί πρόσφυγες, αλλά ασχολούνται με την διακίνηση λαθρομεταναστών, την εμπορία σκληρών ναρκωτικών και πολύ συχνά προσεγγίζουν ανήλικες Ελληνίδες για αποπλάνηση, όπως κάνουν γενικότερα οι ισλαμιστές. Φυλετικά είναι Ιρανικής καταγωγής, οπότε είναι στην ουσία εισβολείς στην Ανατολία κι εχθροί μας από την αρχαιότητα!

  6. Ο/Η Ξεπουλάει τα νησιά μας ο ψιττακός και δεν κουνιέται φύλλο ... λέει:

    Κατά τα άλλα, το δρακουλοπαίδι συζητάει με τον “σουλτάνο”, να δοθεί βίζα ελεύθερης μετακίνησης των τούρκων στα νησιά μας … ΄Ετσι θα εποικήσουν Ελληνικό έδαφος οι μογγόλοι, θα υπερισχύσουν πληθυσμιακά των ντόπιων Ελλήνων (εφ΄όσον γεννάνε σαν τις κουνέλες οι μαντηλοφορούσες τουρκάλες), θα πολιτογραφηθούν σαν ΄Ελληνες τα μογγολοσπέρματα και μίαν “ωραίαν πρωϊαν” θα ζητήσουν απόσχιση από το Ελληνικό Κράτος και προσάρτηση στην τουρκία, βάσει του “δικαιώματός” τους περί αυτοδιάθεσης … Κάπως έτσι θα υλοποιηθεί η ρήση του πάλαι ποτέ μογγόλου πρωθυπουργού τουρκούτ οζάλ, ο οποίος είχε πει : “δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους ΄Ελληνες. Απλά θα στείλουμε μερικά εκατομμύρια τούρκους απέναντι και τα νησιά του Αιγαίου θα γίνουν τουρκικά” …
    Κι εμείς εδώ, αντί να ξεσηκωθούμε και να στείλουμε τους 301 εθνοπροδότες στον αγύριστο, ασχολούμαστε με κάτι ψαροκασσέλες, με τα σκυλιά τους και με τους επιβήτορές τους …
    Τελικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας με τις επιλογές μας (41%) …

  7. και από το 13 και 17 που τους είχατε ξανασυναντήσει μέχρι σήμερα που είναι 23 που τους είχατε βολέψει και κυκλοφορούσαν.Ρε πλάκα μας κάνετε άντε σοβαρεφτήτε δύο τούρκοι είναι μόνο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; η μισή τουρκία είναι εδώ και αλωνίζει άιντε ξου ξου.

  8. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΤΙΝ ΚΥΠ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΑΛΟΝΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΕΚΑΨΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΣΤΙΣ ΓΙΑΦΚΕΣ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ

Comments are closed.