ΤΡΟΜΟΣ! Όπλα με λέϊζερ στον τουρκικό στρατό ξηράς [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
turk-askeri-icin-celigi-delebilen-son-teknoloji-12005302_918_m

Αναπτύχθηκε για τον τουρκικό στρατό, τελευταίας τεχνολογίας όπλο που μπορεί να τρυπήσει ατσάλι
Η TÜBİTAK, ανέπτυξε εθνικό όπλο λέιζερ το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στο εθνικό τυφέκιο ΜΡΤ-76. Το Λέϊζερ Ενσωματομένο σε Όπλο ( TÜMOL) διαθέτει αποτρεπτική ισχύ σε απόσταση 1 χλμ. Το TÜMOL εκτέθηκε στην Διεθνή Έκθεση Αμυντικής Βιομηχανίας (IDEF)

 

Σούπερ όπλο λέιζερ έρχεται για τον Τούρκο στρατιώτη. Η TÜBİTAK, ανέπτυξε εθνικό όπλο λέιζερ το οποίο μπορεί να ενσωματωθεί στο εθνικό τυφέκιο ΜΡΤ-76.

¨ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΕΙ ΑΤΣΑΛΙ¨

Ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαράνκ παρουσίασε το TÜMOL στον ΠτΔ Ερντογάν.Ο υπουργός Βαράνκ ανέφερε πως το TÜMOL σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου με εθνικές δυνατότητες και είπε: ¨Δεν πρόκειται όπλο που εκρήγνυται ή πυροβολεί. Το ρεύμα μετατρέπεται σε λέιζερ φως. Σε κοντινή απόσταση είναι πολύ ισχυρό. Αλλά μπορεί να εντοπισθεί με υπέρυθρη κάμερα. Με την ισχύ του στα επίπεδα των 20 kW δύναται να διατρήσει το ατσάλι στο κατάστρωμα ενός πλοίου.
Στα 150 μέτρα εξουδετερώνει απόλυτα τον στόχο. Στα 250 του προκαλεί ζημιά. Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες μπορεί να έχει αποτρεπτική ισχύ μέχρι και σε απόσταση 1 χλμ. ¨

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Πριν από λίγο πήγα σε γνωστό σουπερ μαρκετ γνωστής γερμανικής αλυσίδας για να αγοράσω κάτι εργαλεία και ποτέ τρόφιμα και είδα 2 ταλιμπάν να βάζουν πράγματα στα ράφια! Φτηνό εργατικό κόστος για τις πολυεθνικές στην Ελλάδα και οι Έλληνες άνεργοι και ο Αλέξης ψαράκια με το σόι του και τον ρατσιστή των ΑΜΕΑ Πολάκη στην Κρήτη. Ουδέν άλλο σχόλιο…

  2. Την ωρα που τα μεμετια εξοπλιζονται σε ολα τα επιπεδα ,εμεις εισαγουμε λαθροπακιστανους ,,,,,

    Θα βρεθει αραγε ποτε ενας ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικος με αρχ@#Ια που να φτασει την ΕΛΛΑΔΑ εκει που της αξιζει ?

    Αν ποτε τολμησουν τα μουεζινια να ακουμπησουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ γη εμεις με τι οπλα θα αντιδρασουμε ..με τα G3 ?

Comments are closed.