ΤΡΟΜΟΣ! Προειδοποιούν οι σεισμολόγοι: Οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ σε Λίβανο είναι τέτοιας ισχύος που προκαλούν σεισμούς σε….

Κοινοποίηση:
ωωσδωωδω

Σεισμολόγοι αναφέρουν πως οι βομβαρδισμοί του Ισραήλ στο Λίβανο είναι τέτοιας ισχύος που προκαλούν σεισμούς σε Λίβανο, Ισραήλ( όπως 5αρι χθες) και δύνανται να ενεργοποιήσουν τα επίμαχα ρήγματα της Αν Μεσογείου και να δώσουν μεγάλους σεισμούς που θα πλήξουν την ευρύτερη περιοχή.

Καθηγητής Tony Nimr: Μακριά από την πολιτική και τον θόρυβο του συνεχιζόμενου πολέμου στον Λίβανο, θα μιλήσω για αυτό που συνέβη σήμερα ( χθες) στην Al-Adaysah (Βηρυτός): Οι διαδοχικές και μαζικές εκρήξεις από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς ενεργοποίησαν τις σεισμογραφικές συσκευές παρακολούθησης στον «ισραηλινό βορρά». Αυτό σημαίνει ότι ότι η επίθεση ήταν τόσο σφοδρή ώστε να ισοδυναμεί με τις δυνάμεις της φύσης και να καταγράφονται δονήσεις στα βόρεια του βάθους Hula, όπου το ρήγμα της Νεκράς Θάλασσας χωρίζει το Faliqi Al-Yamuna και το Rum.

Εάν σε αυτόν τον πόλεμο, έχουν αποφασίσει την απουσία κάθε φραγμού και ορίου σχετικά με τις στρατιωτικές τους επιχειρήσεις, τότε οι διαχειριστές των ισραηλινών μηχανών του πολέμου, οφείλουν να γνωρίζουν ότι αυτή η αποφυγή κάθε ελέγχου και η περιφρόνηση νόμων της φύσης σε λάθος σημεία, μπορεί να οδηγήσουν σε πρόκληση σεισμών των οποίων η επίδραση δεν σταματά στα σύνορα των δυο χωρών.

Ο ισραηλινός στρατός πυροδότησε τόσο ισχυρά εκρηκτικά στο νότιο Λίβανο το πρωί του Σαββάτου που οι εκρήξεις προκάλεσαν προειδοποιήσεις για σεισμό στο βόρειο Ισραήλ, ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο του Ισραήλ.

Ο σεισμός M4.9 χθες το πρωί στο βόρειο Ισραήλ και στον Λίβανο προκλήθηκε από τον βομβαρδισμό της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στα νότια Λιβάνου, σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης με αναφορά στο The Cradle and MenchOsint.

Πηγή: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response