ΤΡΟΜΟΣ! Το ΥΠΕΞ Ρωσίας λέει ότι το Κίεβο έχει αρχίσει να προετοιμάζει μια επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ!

Κοινοποίηση:
poli simantiko

Το ΥΠΕΞ Ρωσίας ανέφερε ότι το Κίεβο έχει αρχίσει να προετοιμάζει μια επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ!

Το καθεστώς του Κιέβου έχει αρχίσει να προετοιμάζει μια πρόκληση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ. Αυτό αναφέρεται στο επίσημο σχόλιο της εκπροσώπου του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρίας Ζαχάροβα.

«Σύμφωνα με εισερχόμενες πληροφορίες, το καθεστώς του Κιέβου έχει αρχίσει να προετοιμάζει μια επίθεση στον πυρηνικό σταθμό του Κουρσκ», αναφέρει σε σχόλιο της η διπλωμάτης που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Όπως σημείωσε η Ζαχάροβα, οι ενέργειες του Κιέβου αποτελούν απειλή για την πυρηνική ασφάλεια στην Ευρώπη. «Ολόκληρη η διεθνής κοινότητα πρέπει να κατανοήσει τον κίνδυνο που θέτει το νεοναζιστικό καθεστώς του Κιέβου για την ευρωπαϊκή ήπειρο», τόνισε η Ζαχάροβα. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών επεσήμανε την ανάγκη να σταματήσει η πολιτική εκφοβισμού και τρόμου της Ουκρανίας προς τις περιοχές και τη διεθνή κοινότητα.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε στις 17 Αυγούστου ότι η Ρωσία λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις πληροφορίες που λαμβάνει μέσω ανεξάρτητων καναλιών σχετικά με τις προετοιμασίες του Κιέβου για επιθέσεις σε πυρηνικούς σταθμούς. Σκοπός της πρόκλησης, σύμφωνα με το τμήμα, είναι να κατηγορηθεί η Ρωσία για «αυτοπυρπολήσεις» στο εργοστάσιο προκειμένου να δημιουργηθούν οι λόγοι για να χτυπήσει ουκρανικές εγκαταστάσεις πυρηνικής ενέργειας. Εάν το καθεστώς του Κιέβου αρχίσει να εφαρμόζει αυτά τα εγκληματικά σχέδια, θα ληφθούν αμέσως σκληρά στρατιωτικά και στρατιωτικο-τεχνικά μέτρα, πρόσθεσε το υπουργείο Άμυνας. Την ίδια ώρα, ο βουλευτής της Κριμαίας της Κρατικής Δούμας Μιχαήλ Σερεμέτ κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση για να αποτρέψει επίθεση των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στους πυρηνικούς σταθμούς του Κουρσκ και του Ζαπορόζιε.

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: