«ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΠΟ@ΣΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΘΑΨΩ». ΝΕΟ ΣΟΚ. ΟΙ ΥΒΡΕΙΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. Χειρότερος κι από μαχαιροβγάλτης της Τρούμπας. Θα τον πάτε με τον αντιρατσιστικό νόμο τον τραμπούκο της φαμίλιας; Κινδυνεύει ακόμα και η ζωή του 22χρονου υπαλλήλου της Aegean Airlines των Βασιλάκηδων. Των χρηματοδοτούμενων καπιταλιστών από τους Μητσοτάκηδες, που κάνουν την πάπια, μπουκωμένοι με εκατομμύρια, αφήνοντας τον εργαζόμενο απροστάτευτο και εν δυνάμει απολυμένο

Κοινοποίηση:
1.indd

24_mak tv.indd

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα. Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

  ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤHΣ ΠAΡΑΣΚΕΥΗΣ 5-7-2024 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

ΒΑΝΝΕR- SYNDROMES

ΓΙΝΕΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ. ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ . ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΝ. TΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

  Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

 —H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ. STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

free the presss

 ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ. ΟΙ “ΛΕΚΕΔΕΣ” ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ” ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

    1. Όνομα φρέντι δεν υπάρχει σε Βορειοηπειρώτη. Λογικά επειδή δεν μοιάζει πάρα πολύ με Αλβανό η μάνα του παίζει να είναι βορειοηπειρώτισσα και ο πατέρας Αλβανός.

      1. χα χα χα γελοιοι… γνησιοι αλβανοι απατεωνες ειστε. Μονο αυτοι πασχιζουν να κανουν αλβανους τους βορειοηπειρωτες

  1. Κρητικές καριόλες τα φωνάζουμε χρόνια τώρα.
    Μας κάνουν ότι θέλουν οι εβραιοτουρκοκρητικοί μας φτωχύναν και καθόμαστε σα γίδια και τους κοιτάμε αντί να τους πετάξουμε στη θάλασσα όλους!

    1. Πες τα Χρυσοστομε…Η χειροτερη φάρα,ψευτομαγκια κλανια και “ξερεις ποιος ειμαι εγω”…..Και δεν μιλαω μονο για τον Αυγενακη,ολοι ετσι ειναι!

  2. Πριν προσληφθεις στο ΕΣΥ περνας ψυχιατρικη αξιολογηση αλλα δεν γινεται κατι τετοιο για τους ασκουντες εξουσια ….

  3. Χίο, για ψάξε, η Μοιραράκη οδηγούσε ενώ της είχαν αφαιρέσει άδεια και δίπλωμα για 60 μέρες; Γι’ αυτό το έπαιζε ότι “ζαλίστηκε” χθες;

  4. Ψυχοπαθής Αυγενακης βγάζει το πιστόλι και κάνει μακελειό στο αεροδρόμιο. Ψυχικά διαταραγμένοι επίσης Γεωργιαδης, Βοριδης και φυσικά ο πρωθυπουργός!

    1. συμφωνώ και συμπληρώνω οτι και οι ψηφοφόροι τους το ίδιο είναι… ζούμε στο ελλαδιστάν με τους εκατομμύρια ψυχικά διαταραγμένους

  5. Τις μ@λ@κίες του Αυγενάκη, τις πληρώνει τώρα ο Ρέμος….Ρέμο ήθελες φωτογραφίες με τον π@ουστρ@κούλη…. φα την τώρα και γίνε εσύ το εξιλαστήριο θύμα… όταν ξεμπερδέψεις Ρέμο, ξανα ψήφισε Κουλάρα

  6. Τι καμόραΝΔ, ψηφίσατε πάλι, τηγανοκέφαλα αλβαναριά του 28 τακατό; (!)

  7. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΕΞΩΦΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ, ΓΝΩΡΙΖΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ CHECK IN ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ Ο YΠEΥΘΥΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΑΚΟΜΑ, ΙΣΩΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΨΑΞΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΧΕΣΜ@ΝΟ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΣ.

  8. Ξεκάθαρη ομοφοβική επίθεση με ήχο και εικόνα….. Εύκολη περίπτωση για τους δικαστές…..

Leave a Response