02/10/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

“ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ – ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΠΑΤΡΙΔΑ” – ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΠΟΥ ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΛΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ – ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Ή ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΤΡΟΠΗΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
poria-loatki-xania-5-2-740x420

Τι καταγγέλλουν αναγνώστες μας.

“Χθες στην Κρήτη έγινε GAY PARADE.
Στο βίντεο παρακάτω ακούγεται μετα το 2¨20 να φωνάζουν “στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο κι η Πατρις,…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

103 Σχόλια

  1. Όλα τα υπόλοιπα site δεν δείχνουν την βρισιά αυτή αλλά ούτε και τα κανάλια. Να ενημερώσω την κοινότητα των gay πως εάν δεν υπήρχε η οικογένεια την οποία διάολο στέλνουν δεν θα είχανε γεννηθεί ούτε οι ίδιοι. Κατά τα άλλα απαιτούν σεβασμό.

  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ :
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑ ΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΔΕΛΦΗ ΠΑΡΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΥΦΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΑΡΕΝΩΠΗ

  3. Αφού είναι τόσο αγωνιστές, στείλτε τους σε καμιά τριτοκοσμική χώρα να απελευθερώσουν τα εκεί ΛΟΑΤΚΙ αδέρφια τους, έτσι για να δω και κάτι. Εδώ με τις πορείες τους που μας προκαλούν γέλωτα δεν κάνουν και τίποτα το σπουδαίο εκτός από το να δημιουργούν κυκλοφοριακό πρόβλημα…

  4. Έπρεπε να πάει ο μητσοτάκης μαζί με το μισό υπουργικό συμβούλιο! Που τιμάει τους αγώνες της αριστεράς όπως είπε! Και των λοατκι! Αλήθεια ο Τσίπρας πως δεν πήγε, δεν ξεπέρασε ακόμα το σοκ του 17%; Νόμιζε ο προδότης της Μακεδονίας ότι θα κοροίδευε για πάντα τον Ελληνικό λαό.

  5. Εκτος τα ψυχολογικα τους το ελαχιστο αφροδισιο νοσημα που κουβαλουν ειναι το hpv. Ειναι αξιολυπητοι πραγματικα και θλιβεροι, εξτρεμιστες και φασιστες.

  6. Στο διάολο όλα αυτά τα σκουπίδια. Έχουν και παιδιά μαζί τους οι ανώμαλοι. Εισαγγελέας υπάρχει?

  7. Πολλοί λεβέντες βλέπω εκεί μαζεμενους στην Κρήτη

  8. Είναι λεβέντες μερακλήδες εκεί στην καροτογέννα Κρήτη…..Τους άρεσε….. Εδώ στην Αθήνα αντιδράσαμε και ως ένα βαθμό όταν παρέλασε το τσίρκο…

  9. Το να επηρεάζουν απροκάλυπτα τα παιδιά είναι πραγματικά εμετικό.

  10. Φόρτωμα και θάψιμο στη χωματερή όλο το σκουπιδαριό.

  11. Ε σε πιάνει μια αηδία… Γενικότερα βλέπω μια σήψη… μια παρακμή.

  12. Η αποβαση στην κρητη απεναντι στον ναζισμο ξεκινησε. Οι πουστηδες ειναι αρχαιο επαγγελμα και δυσκολα θα τους κατατροπωσουμε.

  13. αν όντως δεν είναι από την κρήτη τα ανώμαλα όπως γραφουν μερικοι εδώ πως πήραν άδεια από τον δήμαρχο; να διαδηλώσουν υπέρ τις ανωμαλίας; 2 πράγματα μου έρχονται στον νου η ο δήμαρχος είναι κρυφό καλόγρια η όλοι τους είναι κοπελια από την κρίτση

  14. Όξω από την Ελλάδα ρε βρομιάρηδες, ποιος σας μεγάλωσε για να λέτε στο δια…..ο η πατρίδα, που να πέσει φωτιά να σας κάψει τώρα όπου κι αν βρίσκεστε ανώμαλα τέρατα. Ρίξτε τους στη θάλασσα να ξεβρομίσει η χώρα από δαύτους…αλλά πήγαν στα Χανιά με την ανοχή της Κούλας όλα αυτά…να τους χαίρεστε Κρητικάτσια, βάλτε τους και στα σπίτια σας….

  15. οι νεοναζι στις συγκεντρωσειε μισους που κανουν λενε ακομα χειροτερα

  16. οσο για την αθηνα, ποια αθηνα??? των βορειων προαστιων θα εννοειττε… αθηνα ηταν η ανατολικη αθηνα (γιατι η δυτικη εισαστε απο παλια τουρκαλβανια) και τωρα ολη η αθηνα εκτος καποιων προαστιων ειστε ισλαμαμπαντ οχι αθηνα… η αθηνα υπηρξε στην αρχαιοτητα…. αλλα και λογικο οσοι εχετε μεινει εκει να εχετε υιοθετησει τη βαρβαροτητα των τουρκοαλβανων και των λαθρομουσουλμανων και να ειστε και οι ιδιοι βαρβαροι…. κοπρολαγνοι κτλ… μην μου πειτε οτι τοσοι ισλαμοπιθηκοι που εχετε δεν σας τα ταιζουν καμια φορα δεν θα το πιστεψω… αλλα απο εκει μεσα πιαστηκανε και στην υπολοιπη Ελλαδα οι τουρκοι αλβανοι και λαθρο…. και πουλατε και μαγκια…. καταστρεψατε την Ελλαδα……

  17. Όλους αυτούς αν τους xέσεις ή τους κατουρήσεις στο στόμα θα σε ευxαριστήσουν για την καλή πράξη.Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο.Οι άνθρωποι αυτοί σκορπούνε το AIDS.Oυστ άπλυτα όντα που πουλάτε και τσαμπουκά βλάκες ότι θα τσακίσετε τους Εθνικιστές.Ρε ουστ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ.

  18. τραβηχτε στον πειραια στο καραβι για χανια αυριο το πρωι να δειτε τους κοπρολαγνους σας που μας κουβαλιεστε και κανετε πορειες και μαγκιες στη κρητη…. δε φταιτε εσεις οι μπασκινες φταινε που σας προστετευουν κατ εντολη της νεας τουρκοκρατιας… αλλιως θα κολυμπουσατε να γυρισετε αθηνα….

  19. Το ξέραμε ότι η λεβεντογέννα πασοκοσυριζογέννα είναι από άκρη σε άκρη πισογλέντηδες. Τσαμπουκαδες μόνο σε παιδάκια φοιτητές και φοιτήτριες από άλλα μέρη οι άχρηστοι πασοκατζιδες που τωρα βρηκαν φως και μπήκαν στην νουδουλα από την πίσω πόρτα ντε. Ας μην ξεχάσουμε ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΙ ΠΟΥΤ@Ν€Σ ΟΙ ΣΚΥΛΕΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ που γεννούν κουταβάκια ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΟΓΛΈΝΤΗΔΕΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΣΑΣ, εάν τους ξέρετε κιόλας. Αεί σιχτιρ ρε γκιτ ρε, πασοκατζίκια του κ#λου, κτηνοβάτες και γιδοεραστές.

  20. Οι λεσβίες θέλουν βαρύ γαμήσι να έρθουν στα ίσια, και οι πουστηδες γαμήσι με την ψωλή βουτηγμένη στον άμμο…

  21. Ακούγεται το εξής από κάποιους και ουδείς αντιδρά:
    “Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς, στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς”.
    Πώς το βλέπουν αυτό το σύνθημα τα κόμματα της βουλής των Ελλήνων; Θα αντιδράσει κάποιος; Θα κληθεί κάποιος εισαγγελέας; Εάν έβριζαν την εκκλησία, θα είχαν ξεσηκωθεί οι παπάδες, τώρα, όμως, που υβρίζεται ό,τι ιερότερο έχει ο άνθρωπος, δηλ. η πατρίδα μας και η οικογένεια, γιατί δεν αντιδρούν οι πολιτικοί; Με αυτό που λένε τα άτομα αυτά δηλώνουν τον απόλυτο εγωισμό τους, τον φιλοτομαρισμό τους και την απέχθειά τους για κάτι το συλλογικό, το πατριωτικό, το εθνικό. Δεν περιμένω να βοηθήσουν σε κάποια δύσκολη στιγμή την πατρίδα τους, διότι δεν έχουν πατρίδα. Τους νοιάζει μόνο η πάρτη τους, δηλ. παραφράσσουν τη φράση του Έκτορα “εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης” και το κάνουν “….περί πάρτης”, δηλ. κοιτάζουν ΜΟΝΟ τον εαυτούλη τους. Πολύ συμβολικό που έγινε η πορεία αυτή στην Κρήτη, το έκαναν για να εξευτελίσουν την ιδιαίτερή μου πατρίδα με τις νοσηρές ιδέες τους περί υπερηφανείας. Είναι καλά δασκαλεμένοι από ξένους και ντόπιους …δασκάλους του χάους, ώστε να κατεβούμε κι άλλο του κακού τη σκάλα. Χρειάζεται προσοχή.

    1. Θέλεις πραγματικά απάντηση ή ερώτημά σου είναι ρητορικό…;;;

  22. αυτο το ψευτορωμεικο που αποκαλειτε Ελλαδα οι κοπρολαγνοι ειναι που σας διατηρει και σας χρησημοποιει για καταστολη οποιουδηποτε σταθει εναντια στο συστημα…. αυτη η ελλαδα να πεθανει συμφωνο και εγω… αλλα οταν πεθανει τοτε θα παρει και σας στο θανατο γιατι οι μουσουλμανοι αν καταλαβουν το ψευτορωμεικο θα σας κανουν οτι εγινε και στο ιραν… τους βοηθατε να επικρατησουν και μολις πιασουν εξουσια σας τρωνε πρωτους απο ολους… εκτος βεβαια και βρεθει πατριωτικη διακυβερνηση και εμφυλιος… τοτε παλι θα πατε στα θυμαρακια…

  23. μαζευτηκαν οι κοπρολαγνοι απο την αθηνα να κανουνε κοπρολαγνικη πορεια και μετα ιδιαιτερως να σερβιριστουν και λιγα να τα φανε!!!!!

  24. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ “ΚΟΠΕΛΙΑ”….ΤΥΧΑΙΟ…???? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ…!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ ΤΙΣ ΦΑΠΑΣ

  25. Όποιον θέλουν βαφτίζουν φασίστα και μετά τον τσακίζουν. Αμ δε…

  26. Να πάτε εσείς στο διάολο ανώμαλοι,δικοί του είστε

  27. Ρε κωλοπανάδες πάλι οι Αθηναίοι σας φταίνε?
    Στα τει και στο πολυτεχνείο μόνο αθηναίοι είναι ή από όλες τις περιοχές της Ελλάδας?
    Τέλος εσείς εκεί πως αντιδράσατε ρε κλάνες ψεύτες και μπλαμπλάδες κρητικοί,

  28. ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ…………..ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΤΕ.ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ!!!

  29. Από ότι βλέπω, η ανωμαλία είναι πολύ τρεντι! Όλοι ανώμαλοι δηλώνουν με χαρά και με καμάρι! Εγώ σκέφτομαι και το άλλο… Παίζει σε όλους αυτούς να έχουν δώσει από κάνα δεκαευρω (γιατί πειναλες τους κόβω όλους τους) για να βγουν να φωνάζουν όλα αυτά τα ξεφτιλικια, να προκαλέσουν τους πάντες και να γίνει κάνα μακελειο. Τι ακριβώς τώρα θα πετύχουν με το μακελειό, δεν ξέρω. Αυτό το ξέρουν τα αφεντικά τους… 🤔🤔🤔

  30. Αριστεροί όλοι τους.Ποιος γ@…ται τώρα μετά τίς εκλογές αριστεροί ανθελληνες; Βάλτε το σύνθημα για τον Μητσοτάκη πού λέγατε τόσο καιρό εκεί που ξέρετε.Ο πολακης ο προοδευτικός δεν ήταν στην παρέλαση τιμής της Κρήτης;

  31. Έχω μιά απορία , τόσους νομούς έχει η Κρήτη , γιατί διάλεξαν τα Χανιά πατρίδα του Κούλη ; είχαν αίσθημα ασφαλείας γιατί είχαν την αποδοχή των κατοίκων ;

  32. Να σας χαίρονται οι γονείς σας σιχαμένα πουστροπανα

  33. Επειδή είπε η παγώνη με το ακαταδίωκτο ότι υπάρχει ακόμα κορονοιός, εκεί δεν υπήρχε; Ή όταν συνωστίζονται οι γκέι δεν υπάρχει και το ανθελληνικό τόξο βλέπει κοροιδοιό μόνο στις Εθνικές Επετείους και στις Εκκλησίες; Το gay pride στα Χανιά το θέλανε όλα τα μιζαδόρικα ανθελληνικά κόμματα, μόνο οι Σπαρτιάτες αντέδρασαν! Μπράβο λεβεντόπαιδα.

  34. Λοατκι πουστρονια λεσβιες και ανωμαλοι η ωρα σας φτανει που θα πεφτετε σαν τα αρνια στα σφαγεια σαταναδες θα σας περηποιηθουμε κατσε καλα.

  35. ρε παιδια τοσα φαραγκια εχει η κρητη εξαφανιστε αυτα τα ανωμαλα αποβλητα

  36. έτσι είναι σιγουρα,τους φασιστες τους πηρουνιαζανε στον αγερα,στην κατοχη γεματοι υπερηφάνεια,τώρα όμως αδελφές και παλληκάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια!!!

  37. Ευτυχως εχουνε τις φατσες σας στις φωτογραφιες,για να σας περιποιηθουν αναλογως οπου σας πετυχουν οι συντοπιτες σας….Αν εχουν μεινει καθολου κανενας straight και δεν ειναι ολοι λουγκρες

  38. Ολοι οι εργατοπατερες εδω ετοιμοι για τα δικαιωματα του εργατη… Αλλοι ζοριζονται και αλλοι δροσιζονται…

  39. Γιατί τους δίνεται τόση δημοσιότητα. Είναι λάθος. Αναρτήσατε τόσες φωτογραφίες των ανώμαλων έλεος.

  40. Στις επόμενες η δεξιά στο 25 με 30 για να σφίξουν οι ανοιγμένοι κώλοι, Κούλα συνέχισε και θα έχεις το τέλος του Ζήκου.

  41. Δίπλα εἶναι ἡ θάλασσα ρε !!!! Τί κάθεστε καί τούς βλέπετε ρέ Χανιώτες !!!

  42. ΄΄Πάσα παραβαση και παρακοή έλαβεν ένδικον μισθαποδοσίαν,πῶς ἡμεῖς ἐκφευξόμεθα τηλικαύτης ἀμελήσαντες σωτηρίας; (Εβρ. Β`,2)
    Ἐάν κάθε παράβαση καί παρακοή ἀπό τήν ἀρχή τοῦ κόσμου ἔλαβε τήν ἁρμόζουσα τιμωρία, πῶς εἶναι δυνατόν ἐμεῖς νά διαφύγουμε τήν τιμωρία, ἐάν παραμελήσουμε μιά τόση ἀνεκτίμητη σωτηρία;

    Ας τους αφήσουμε να πανηγυρίζουν. Άσε τους νεκρούς να προχωρούν……….

  43. TA KOMMOYNIA ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ & ΤΙΣ ΛΕΣΒΟ-ΑΦΕΝΤΡΕΣ….
    ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΑΡΟΙ ΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ? ΦΛΩΡΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΛΕ…ΑΔΕΡΦΕΣ & ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ
    ΠΟΥΤΙΝ & ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ
    ΣΤΗ ΣΙΒΗΡΙΑ & ΣΤΗ ΕΡΗΜΟ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΒΡΑΧΟΥΣ & ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ

  44. Οι ανθέλληνες είναι πούστηδες ή οι πούστηδες είναι ανθέλληνες?

    1. O Κούλης είναι ανθελληνας πουστ#ς και πουστ#ς ανθελληνας !!! Σε κάλυψα ?

  45. Βαθιά κομπλεξικοί και πούστηδες οι ανθέλληνες.

  46. Φίλε Κώστα βεβαίως και θα τους αρέσει αφού είναι λούγκρες οι περισσότεροι. Επίσης να πούμε για τα φρούτα αυτά που παρελάσανε πως τα συνθήματα τους είναι υβριστικά και ρατσιστικά οπότε πρέπει να μηνυθούν με τον ίδιο αντιρατσιστικό νόμο.

  47. Δεν μπορω αλλο απ το κραξιμο! Θα φωναξω ασθενοφορο! Ωρε πισωγλεντηδες και πισωκουδουνατσιδες τσι Κρητης χαλαρωστε! Βγαλτε και τους φερετζεδες για να ξεχωριζουμε τα θηλυκα απ τα κοπελια ! Γεματο Καιαδες ναταν το νησι σας παλι θα φρακαρανε απ τα μπαζα με τις αλλαξοκωλιες τους!

  48. οι 8 στους δέκα δεν σας ψηψίσαμε και δεν το ξεχνάμε. Το σύνταγμα και οι νόμοι θα έρθουν πάλι σε ισχύ. Το…20% να μην ξεχνά: είμαστε ….δίπλα τους και δεν θα “ξεχάσουμε” τίποτα.

  49. Προτιμώ το φασίστας απο αυτή την κατάντια της ανωμαλίας των ναρκωτικών την παρα φύση σεξουαλικότητα ουστ τσογλανια του κερατά

  50. Πωπω!!!! Γέμισε ἡ Ἑλλάδα που*”*λεσ””ες. Δίπλα εἶναι ἡ θάλασσα γμτ.

  51. Και μετά φταίω εγώ που λέω ότι θα ήθελα πρόεδρο της δημοκρατίας τον Μεταξά και πρωθυπουργό τον Παπαδόπουλο για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί να δούμε τι μάγκες βγάζει ο τόπος. Το 90% κλαρίνο και οι υπόλοιποι στα ξερονήσια και Μπουμπουλίνας για παραδειγματισμό. Άντε πια μας σιχαθηκε και ο θεός. Είναι δυνατόν.

  52. Θα σας γαμήσουμε μουνόσκυλα. Στο Διάβολο, τον πατέρα σας, να πάτε
    εσείς.

  53. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι γενετικά αυτό που νιώθει κ θέλει, αρκεί να μην ενοχλεί, να μην προβάλει η να προσβάλει τους αντίθετους τους.
    Όλοι χωράνε στον πλανήτη, αλλά το φυσιολογικό, ( άντρας, γυναίκα ) είναι βιολογική ανάγκη ύπαρξης του ανθρώπινου γένος.
    Πρέπει να γίνει κατανοητό προς ΑΠΑΝΤΕΣ

  54. Απορώ γιατί τσαντιζεστε μερικοί που αυτογελοιοποίουνται. Εγω διασκεδάζω πολυ με τα πουσταρια.

    1. αφου εισαι πισωγλεντης κοπρολαγνος και τα τρως ολα διασκεδασε!!!!!!!

  55. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟ@ΤΣΑ PRYDE NA ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟ@ΤΣΕΣ ΕΞΩ????

  56. Υπαρχει το τελωνειο της μαλακιας. Οταν αυνανιζεται καποιος αντρας η γυναικα ειναι πολυ σοβαρη αμαρτια γιατι σκεφτεται πραγματα που δεν εχουν να κανουν με την τεκνοποιηση.

  57. ”λεβέντες” κρητικοί με τα κουμπουρια και τις βλαχομαγκιες, πως δεχεσται να σουλατσαρουν τα πουστ@ρι@ στην πολη σας???

    1. εσεις οι αθηναιοι δεν ντρεπεστε???? θαηναιοι ηταν ολοι αυτοι που ειδες στα βιντεο απο τα τεη και το πολυτεχνειο αυτα τα μπ@στ@ρδ@ που μας κουβαλιεστε απο κει μεσα κανουνε ολες τις πορειες ολες τις συγκεντρωσεις αυτοι τις κανουν το πολυτεχνειο και τα τεη που ειναι ΑΘΗΝΑΙΟΙ!!!!!

  58. Η πλειοψηφία που παρέλασε δεν είναι πούστηδες αλλά κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κάποιοι οπαδοί της Κωνσταντοπούλου.
    Στον γενικό πληθυσμό αντιπροσωπεύουν το 0,3%. Η πάθηση τους είναι κληρονομική.
    Είχαν ενίσχυση από Αθήνα και άλλα μέρη.

    1. Κανεις μεγαλο λαθος. Καμια σχεση δεν εχουν οι κουμουνιστες με τετοιου ειδους νεοταξιτικες συγκεντρωσεις. Ειναι αντιθετοι στις παγκοσμιοποιητικες επιβολες λαθους ηθων αξιων και προτυπων. Ας μην ξεχναμε οτι το aids ξεκινησε απο την επαφη αφρικανων με πιθηκους επειδη δεν εβρισκαν γυναικα και διαδοθηκε σε ολο το πλανητη.

    2. Τόλμα νά τούς πεῖς πώς ἔχουν πάθηση καί θά δεῖς τί θά ἀκούσεις !!!! Δέν ξέρω κανέναν ἄρρωστο νά κάνει παρέλαση ὑπερηφάνειας.

  59. ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

  60. Όταν το σύστημα θα ολοκληρώσει την πλήρη διάλυση της οικογένειας, των ηθών & των εθνών και όταν τεχνολογικά θα μας ελέγχει 24/7 …θα δείξει το πραγματικό του πρόσωπο, παγκόσμια δικτατορία για όλους και σε όλα τα επίπεδα…χαρείτε τώρα με ξένες πλάτες ” τυφλοί “

  61. 41% ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ 41%.

  62. ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥ ΚΡΗΤΗΚΑΡΟΥΣ ΣΟΥ

  63. Δεν πειράζει, τα φουστάκια στην κανονική ζωή τρώνε κράξιμο και τους δουλεύει ο κόσμος. Μια ζωή φουστηδες θα είσαστε.

  64. Παλούκια ρε σκατο@@στες και στον Καιάδα λαμογια ξεφτίλες

  65. παρελασεις του κ@λου…. το πιασατε το υπνοουμενο…
    ολοι οι πισογλεντηδες σε μια συσκευασια… στο χωριο του Κυριακου……. Τυχαιο? Δε νομιζω….

  66. στη μακρονησο ηταν καλα…… οι επομενοι πατριωτες θα τους πανε κρεμαλα ολους αυτους αν ερθουν σιγουρα…..

    1. Ελπιζω και τα παιδια με syndromo down να μη τα πανε μαζι γιατι δε θα τα θεωρουν ανθρωπους μιας και δεν εχουν τα ιδια χρωμοσωματα με τους φυσιολογικους. Γιατι οι πατριωτες αφου τελειωσουν με αυτους θα πανε και σε αλλα σε μοιχειες κτλ.

      1. μην ανησυχεις εσενα δεν θα σε πανε μαζι…. τους ανωμαλους θα πανε

  67. φουστηδες,απλυτοι,κουμουνια,ανωμαλοι,με λιγα λογια ολα τα κομπλεξικα μιασματα της νεας ταξης!!γεματα δημοκρατικα και φιλανθρωπα αισθηματα οπως παντα!!ρε στον πατο της θαλασσας γινεται;;

  68. Η ΑΓΑΠΗ?? ΠΟΙΑ ΑΓΑΠΗ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΕΣ? Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΛΕΣΒΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΑΤΑ

  69. Πρώτα από όλα κρίμα που κάθε αρσενικός και θηλυκή στο βίντεο ακουλουθεί τούτη την πορεία. Αποδεικνύεται το θεώρημα του Δαρβίνου. Είσαστε μαιμούδες; Είσαστε πιθήκια; Ή είσαστε Άνθρωποι;

  70. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΤΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.

  71. ΑΧ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΟΥ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΝΔΟΥΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΤΑ; 41% ΚΑΙ ΜΠΕΕΕ…

  72. Θα τους έλεγα να πάνε να γαμηθουνε που βρίζουν την πατρίδα αλλά αυτά τα μουνόπανα θα το θεωρήσουν ευχή. Μια χαρά συγκροτούν μια μεραρχία ανώμαλων , οι οποίοι μπορούν να αποσταλούν στην κιμαδομηχανη της Ουκρανίας, μιας και ο πρωθυπουργός στηρίζει την αποστολή υποστηρικτικού υλικού στον Ζελενσκυ.

  73. Μας τα χουν κανει νταούλια καθε 3 και λιγο παρελαση του κώλου…
    Τοση υπερηφανεια πια; νισαφι

  74. να σας πω εγω που πηγα και ειδα ποιοι ηταν….
    τα πουτ@ν@κια του σορος
    τα πουτ@ν@κια των τουρκαλβανων ολα
    γενιτσαροι της νεας ταξης πραγματων και των τουρκων…
    π@ρνες των χαμαμ
    η πουτ@ν@ ροζα ξενερα
    και ο λοιπος εμετικος συφερτος πουτ@νες του συστηματος
    παρακρατικες π@ρνες του συστηματος
    και οι μπ@τσοι που περιμεναν προστασια αυτοι που αρχικα ειχαν οικογενειακη εκδηλωση υπερ της φυσιολογικης οικογενειας πουθενα…
    γαμω την πουτ@ν@ αναρχια τους
    τον πουτ@νοκουμουνισμο τους μεσα το ναζιστικο νεομαρξισμο τους μεσα και τα πουτ@ν@κια τους σορος ολα!!!!!
    αυτοι ειναι οι παρακρατικοι φασιστες ναζι που εξασφαλιζουν στο συστημα οτι δεν θα λαβει μερος καμια αντισυστημικη διαδηλωση πατριωτων που αναγκαστικαν μπροστα στα παλουκια των γενιτσαρων να διαλυθουν λογο της ανυπαρκτης αστυνομικης δυναμης….
    τρις@ν@θεμα σας ολους!!!!

  75. δεν πίστευα ότι έχει τόσους πόλους κρητίκαρους τικιτανκιδες

  76. Ο εχθρός είναι εντός όπως αποδείχθηκε και στη Θεσσαλονίκη που χτύπησαν 15χρονο γιατί φόραγε μπλούζα με Ελληνική σημαία! Ελπίζω να μην είναι μόνο οι Σπαρτιάτες που θα προβάλλουν τα ζητήματα αυτά! Γιατί Βελόπουλος και Νατσιός δεν μιλάνε τώρα που βγήκαν γι

  77. ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ…
    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ

    Υ.Γ. Η ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ,ΚΡΗΤΗ….

  78. Nα ζησει η λεβεντογέννα Κρητη με τα ΛΟΑΤΚΙ της…..

  79. Σιχαμένα ρεντίκολα…Καλά ρε λεβέντες Κρητικοί που τα κρύβατε όλα αυτά τα φυντάνια?

  80. Πάνε και τα Κρητικάτσια γίναν όλοι π@@στηδες οπότε τι ψάχνεις να βρεις. Λυπάμαι πολύ δεν έμεινε τίποτα!!

  81. ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΣΤΟ Δ…….ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΑΝΩΜΑΛΟΙ…

  82. Έτσι κάνουν εκεί κάτου τους αρέσει το γλυκό ε λεβέντες?
    Από παλιά ακουγόταν για κάτι τσιγκελωτά μουστακιά σκληρούς καργιόλιδες τσι κρήτη

  83. Να υποθεσω ψηφοφοροι του Κούλη ολοι αυτοι,ή τουλαχιστον οι πιο πολλοί…..

Comments are closed.