ΤΣΟΥΝΗΣ, ΜΠΟΥΡΛΑ, ΠΑΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ… «ΠΑΡΕΛΑΣΗ» ΤΟΥ EUROPRIDE ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΕΠΙ ΤO ΕΡΓON – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΕΛΙΚΑ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ…

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Μεταξύ των συμμετεχόντων  στην πολύχρωμη παρέλαση υπέρ της συμπερίληψης, το Thessaloniki Europride ήταν και τρία γνωστά ονόματα.

Ο Αλέξης Πατέλης, οικονομικός σύμβουλος του Έλληνα πρωθυπουργού, ο Τζορτζ Τσούνης, πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αλλά και ο Άλμπερτ Μπουρλά, ο Θεσσαλονικιός επικεφαλής της Pfizer, βρέθηκαν στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

Ο κ. Πατέλης μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Twitter, συνοδεύοντας την ανάρτηση με την πολύχρωμη σημαία, σύμβολο της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

64 Σχόλια

  1. Αρθρα για την ακριβεια,πεντε εξι σχολια ,αρθρα για τα νοσοκομεια δυο τρια σχολια ,αρθρα για το τι κανει ο αλλος με τον @λο του πενηντα εξι σχολια.εεεε αυτο με ξεπερναει….

  2. Ο Μπουρλά πού είχε πει ότι ο ίδιος καί οι εργαζόμενοι της Pfizer δεν κάνανε το εμβόλιο για νά μην πάρουν την σειρά κανενός πού τό χρειάζεται περισσότερο ενώ την ίδια στιγμή έστελνε δις. δόσεις τού εμβολίου στην ευρωπαϊκή ένωση κατά πολύ παραπάνω από τίς ανάγκες της, (αξίας πολλών δις. παραπάνω από την τιμή πώλησης σκάνδαλο φον ντερ Λάιεν) Σε ταξίδι του στο Ισραήλ την περίοδο τής πανδημίας τού απαγορεύτηκε η είσοδος γιατί ήταν ανεμβολιαστος. Τά εμβόλια προορίζονταν μόνο για την πλέμπα αλλά ο κόσμος έκλεινε τά μάτια μπροστά στο δούλεμα τότε.

  3. Η Νεα Τάξη Πραγμάτων σε μία φώτο!!! Η πρεσβεία των ΗΠΑ (για να ξέρετε ποιος σας κυβερνάει), ο εκπρόσωπος των γκέι στην κυβέρνηση και ο Εβραίος-Big Pharma …Τα χειρότερα έρχονται!!!

  4. Κτηνίατρε δε σε βλέπω καλά. Σα να έρεψες απ’ τις κατάρες των συγγενών. Έτσι πάει η Νέμεσις αργεί αλλά δε λησμονεί. Το δε μπλουζάκι μες τη λίγδα σα την φανέλα του οφικιάλιου.

  5. Για αυτο γέμισε κωλομπατσακια χωρις προσωπικότητα αμουστάκα τσογλάνια κ δν μιλαω γοα ολους για να προστατευσουν τ 3 ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ που τους Μπολιασανε με δηλητήρια Γαμημένα Νεοταξικά υποκείμενα

  6. O εvreos χρησιμος ηλιθιος, Μπουρλας, εγινε πρωταγωνιστης στη μεγαλυτερη επιχειρηση ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ πανω στη λευκη φυλή. Θα μεινουν μονο τα κομαντα. Thanks jooz.

  7. Είναι για να κλαις, με μαύρα δάκρυα, ουαί της απελπισίας, τι να περιμένεις απ αυτό τον τόπο, τον γεμάτο Ελληνοφώνους, άσχετους, τους λες Χριστός Ανέστη, κι σου απαντούν επίσης!!!
    Μην κάνεις εμβόλια, τώρα κλαίνε, μην ψήφισης αυτούς, τώρα πάλι κλαίνε…….
    Η μισή Εύβοια είναι γεμάτη άνεμο – γεννήτριες, το ρεύμα παραμένη πανακριβο, τα ακριβότερα καύσιμα στην Ευρώπη, πάντως θα έχουμε ηλεκτρικά auto με 70.000€!!!!!!!!

  8. Κοντοζυγώνει η ώρα που κάθε εβραιόσκυλο θα πάρει αυτό που του αξίζει.

  9. Ο μπουρλα με το λακοστάκι σήμα κατατεθέν το ερπετό τρώει εσάς τα παιδιά σας με εμβόλια και υποστηρίζει τους ανώμαλους για το νέο μοντέλο της ελληνικής κοινωνίας,
    Κοροϊδεύουν κατάμουτρα αλλά μην ξεχνάτε να τους εμπιστεύεστε όπως κάνατε άλλωστε

  10. Αίσχος και ντροπή!!! Αίσχος και ντροπή ρε κουφάλες σφυρίχτρες!!!

  11. Συνιστα ΛιπαντικαΤσου-Τσουνης. Μια καθημερινη δοση απο ΜπουρλοΠφαηζερ να σας στειλει στο Πατο-ελης

    1. Δραστική μείωση του πληθυσμού και εύκολη κατάληψη της χώρας από το Ισλάμ που είναι πιο υπάκουο καθεστώς.

    2. Απολιτικ, και να νοιάζονται μόνο γιατις ανωμαλίες και από πίσω οι νεοταξίτες να περνάνε τις αντζέντες….

  12. -Ώρε Μανωλιό τι βλέπω δακρύζεις κλαίς ;
    Κλαίνε οι άνδρες ώρε Μανωλιό;

  13. Αυτός ο Τσούνης υποτιμά τους Ελληνοαμερικανούς και όλους τους Έλληνες. Πρίν καιρό έλεγε στους Έλληνες να είναι ανοιχτοί στους λαθρομετανάστες και να τους κάνουν ακόμα και πρωθυπουργούς της Ελλάδας.Ελπίζω ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ να τον μαζέψει. Εμείς οι Ελληνοαμερικανοί είμαστε επι το πλείστον οικογενειάρχες και αγαπάμε την πατρίδα της καταγωγής μας, δεν πρέπει αυτό το τσούνι να μας προσβάλει.

    1. Το ελπίζω αδερφέ … Γιατί εδώ παρουσιάζουν τους Ελληνοαμερικανούς σαν οπαδούς της λαοτκίλας και του νεοταξισμου.

  14. @ολα τα μεγαλα ονοματα ,ο ενας αποτυχημενος οικονομολογος ο αλλος αριστεριστης παιδι του απερχομενου μπαιντεν και ο μπουρλα εμπορος θανατου. Α. και τριαντα μπαχαλακηδες φρουροι νεροκουβαλητες.

  15. Τον Αλβέρτο δεν τον βλέπω καλά. Εκτός του ότι έχει μείνει μισός το πρόσωπό του δείχνει ασθενικό. Τι συμβαίνει τον πήραξε το τσιμπιματάκι;;;η ηρθε η θεία δίκη;;;Οι υπόλοιποι ασχολίαστοι.

    1. Να έκανε τσιμπηματάκι, αποκλείεται ασφαλώς!
      Μπορεί από τις κατάρες του κόσμου, και το θανατικό των αθώων που κουβαλά. !

  16. Ντίσκο Τσουτσούνης! Ο Μπουρλά τι φάση; Ετοιμάζει εμβόλιο να τους … θεραπεύσει;

  17. Καλά να πάθουμε…Στις εκλογές οι μισοί δεν πήγατε να ψηφίσετε. Εσείς θα αλλάξετε τα πράγματα. Ξυπνήστεεεεεε

  18. Ο όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα. Ο Μπουρλά πώς έγινε έτσι; Σαν να χτίκιασε.

  19. Παρέλαση έκανε και ο Λάκης με τον μούμια με μπροσταρη Σωτηράκη και μουστακιας

  20. Πέραν της δηλωμένης οι άλλες δύο αδερφές ψυχές έπρεπε να παρευρεθούν ώστε να αποδείξουν την πλήρη υποταγή τους στη νέα τάξη, τον εωσφόρο και τα παιδιά του και στο διεθνή σιwνισμο που προωθούν στα προτεκτοράτα αυτές τις ανωμαλίες. Εύχομαι ο Θεός να δώσει ηχηρή απάντηση όπως στα Σόδομα και Γόμορρα και άμεσα μάλιστα ώστε να μην επιτρέψει να διαφθαρεί περαιτέρω η νέα γενιά, διότι οι γονείς είναι οι περισσότεροι άθεα τριμπούρδελα, οι παπάδες οι περισσότεροι είναι νεοταξίτες και οικουμενιστές, τα σχολεία είναι σχολές που βγάζουν αθεα φίδια και τα παιδιά δεν έχουν από που να πιαστούν πνευματικά. Οπότε μόνο ο Θεός μπορεί να σταματήσει την κατρακύλα και οι ελάχιστοι άξιοι ιερείς Του.

  21. Μουρε λειπ ου Σβαμπ ου μεντουρας τσι κουλαρας! Χουρις ζαρντιερις πανυιρ δε γενεται!

  22. ….ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ…..ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΡΑΓΙΑΔΕΣ??….

  23. Εκεί έκανε παρέλαση και ο Λάκης με τον μούμια με μπροσταρη τον Σωτηράκη και ο μουστακιας μαζι

  24. Πλημμυρισαν οι τρυπιοι χαρα μεγαλη για τον αρχσιοκαπηλο της κρητης αλλα η γκινια ηταν που ο τσιμπλας δεν ηταν εκει

  25. Αυτός που σας δηλητηρίασε μαλακες Νεοέλληνες και πρόβατα με τα μπόλια ήρθε να δοξάσει τους κίναιδους και να προωθήσει την Νέα Τάξη Πραγμάτων στην Ελλάδα.

  26. Καλύτερα με Τούρκους στο κεφάλι μας. Δεν υπάρχει τιποτε πια, Η ΕΛΛΑΣ ΕΑΛΩ.

  27. Όλες οι αδερφάρες μαζεμένες!9 στους 10 Ραγιάδες κάνανε τα εμβόλια του συστήματος και τώρα κλαίνε.Το ίδιο και όσοι ψήφισαν Μητσοτάκη.Αφανισμός τώρα!

  28. ¨Σε περιμένω στο Pride και πάλι, μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστόρία, ζήτω η Ελλάδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία.”

Leave a Response