ΤΩΡΑ – Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου για ένα μπέργκερ… δέκα ετών! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)  

Κοινοποίηση:
brothers-dorean-burger-1

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα Brothers In Law, προσφέρουν δωρεάν burger σε όλα τα καταστήματα τους (Καλαμαριά, Τούμπα, Κέντρο) με τους πολίτες να συρρέουν προκειμένου να δοκιμάσουν τις γεύσεις του καταστήματος. Ο κόσμος που μαζεύτηκε προκειμένου να δοκιμάσει τις εορταστικές λιχουδιές ήταν πολύς, σχηματίζοντας μία μεγάλη ουρά. Η αντίστροφη μέτρηση των μικρών παιδιών σηματοδότησε την έναρξη των γενεθλίων και την είσοδο των πολιτών στο κατάστημα της Παύλου Μελά.

«Την αγάπη και την αναγνώριση του κόσμου την λαμβάνουμε κάθε μέρα»

Εντός του καλαίσθητου χώρου του καταστήματος, οι πελάτες εξυπηρετήθηκαν γρήγορα, με τις έλευση του κόσμου να ξεπερνά τις προσδοκίες των ιθυνόντων.

«Η αλήθεια είναι πως περιμέναμε ανταπόκριση αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Θέλαμε για αυτήν την ημέρα που κλείνουμε 10 χρόνια λειτουργίας, την αγάπη του κόσμου αρχικά και την συμπαράσταση, την αναγνώριση την αντιλαμβανόμαστε κάθε μέρα. Θεωρούμε ότι όλη η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πίσω, οι αξίες μας, το φρέσκο χειροποίητο προϊόν, η τιμιότητα και ο σεβασμός στον πελάτη σε καθημερινή βάση μας επιβραβεύουν και για αυτόν τον λόγο αποφασίσαμε στα δέκα χρόνια λειτουργίας να δώσουμε ένα δίωρο δωρεάν Μπέργκερ σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται. Οι κόποι μας ανταμείβονται καθημερινά. Δεν περιμένουμε την σημερινή ημέρα. Σε αυτά τα 10 χρόνια λειτουργίας δεν έχει γίνει καθόλου καμία καμπή, απεναντίας έχουμε καταφέρει να καθιερώσουμε και να θεσπίσουμε το Μπέργκερ στην καθημερινότητα των καταναλωτών και πόσο μάλλον σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες με ακρίβεια και όλα τα προβλήματα», δήλωσε η ομάδα του Brothers In Law.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Πεινα και των γονεων! Βοηθεια τους! Καλη χωνεψη!

  2. Ψωμόλυσσες ραγιάδες. Το iphone, το adidas και η μόστρα σας έφαγε. Μόλις δείτε τζάμπα τρέχετε στην ουρά στο ψωφόκρυο για λίγο ψωμάκι. Εκεί σας αξίζει εκεί είναι το επίπεδό σας.

  3. Άντε για τα παιδάκια εντάξει, τώρα να μου κάθονται γυναίκες και μαντραχαλάδες μία ώρα στην ουρά για ένα τζάμπα burger τι να πω. Να μου πεις εδώ βγάλανε τον αφορισμένο πρωθυπουργό, δεν είναι να απορείς για τίποτα σε αυτόν τον ρημαδότοπο πλέον.

  4. Έπεσε σάπιο κρέας και κρέας σκύλου,που πήγε σύννεφο,όχι που θα τρωγες τζάμπα ποιοτικό κρέας,φτωχομπινεδιάρη νεοκάφρε

  5. Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά…Φάτε ότι σας σερβίρουν, γιδοπρόβατα…

Comments are closed.