ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ! Απροκάλυπτα ο Μουτσινάς αναπολεί:«Θυμάμαι όταν φιλήθηκα με αγόρι είχα…»

Κοινοποίηση:
moutsinas-682x384

Ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην απόφασή του να δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γκέι και μάλιστα να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού Antivirus.

Ο παρουσιαστής εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να διστάζει, αποκάλυψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που φίλησε αγόρι και μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town Κύπρου, είχε κομμάτι για την ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά «είμαι gay» κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη. Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος αν δεν φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου».

Για τη σχέση με τη μητέρα του

«Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε. Νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν ντροπή. Αρχικά, νόμιζα ότι το ξέρουν όλοι. Είχα πάει σπίτι και θυμάμαι ότι είχαμε κόσμο. Πήγα έκατσα σε μια καρέκλα και μου είπαν «τι έχεις»; Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με ένα αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της «Ελληνίδας μάνας». Είχα πει στη μάνα μου ‘πες μου κι ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου, θα την σκότωνες’».

Για το «Καλό Μεσημεράκι»

«Υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε θεματολογία. Φέτος έχω χορέψει όσο δεν έχω χορέψει όλα τα χρόνια της ζωής μου. Για να περάσει η ώρα. Όσο δεν με ενοχλούν από το κανάλι για τα νούμερα, δεν θα ενοχληθώ εγώ. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορώ να μεταποιηθώ, δεν θέλω και να μεταποιηθώ».

Για την υιοθεσία

«Το λέω χρόνια αλλά κάπως δεν κάθεται. Δεν ξέρω τι πρέπει να συνειδητοποιήσω μερικές φορές. Γενικότερα, η Ελλάδα και η υιοθεσία έχουν τεράστιο καβγά μεταξύ τους».

Όλα αυτά πλέον και στη μεσημεριανή ζώνη… Από το κακό στο χειρότερο…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

24 Σχόλια

  1. ……tο ”’παιζει συγχρονος μοντερνος ”” ο τυπος , ενω γυφτοισπανος του Μαροκου -με βαση την εκπομπη του- η καταγωγη του και η εμφανηση του……ωστε δεν ειναι ετσι ?

  2. Ψέματα λέει μαζί πηδουσαμε τη Δημητρούλα πριν μια βδομαδα

  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟΣ, ΦΑΛΑΚΡΟΣ , ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ? ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ(?) ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΓΑ@@@ΣΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΑΣ? ΣΤΗ ΝΗΓΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ. ΣΕ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ …ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΚΤΗΡΙΑ. ΕΔΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΑΝ ….ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ. ΑΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΦΛΕ ΟΛΟΙ ΓΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ. Α Ι ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΝΕΥΡΙΑΣΑ ΠΑΛΙ!!

  4. παλιο ΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΤΕ ΠΛΕΟΝ… ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ….. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟΣΟ ΜΕΣΤΟ.
    ΝΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΕΡΝΕΤΕ.

  5. Απ τη μια εχουμε τον κα(πουτσίδη) να μας λέει οτι ειναι καλη πουσταρα και οχι κακια απ την αλλη εχουμε αυτον τον βρωμοπουστα να μας λέει οτι θελει να κανει παιδί αλλα μεσω κολου δε γινεται καλη μου δεν στοπανε;

  6. ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΚΡΟΒΕΡ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ ΑΤΣΑΛΙΝΑ ΠΕΗ

  7. Στα όπλα μωρη ρουσπου. Παμε να πάρουμε την Πόλη…

  8. ΛΙΓΑ ΛΙΓΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΒΑΣΙΚΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΦΑΝΑΤΙΚΑ!

  9. τους προωθούν στη τηλεόραση για να δείχνουν το “καλό” παράδειγμα…σκουπίδια τηλεόραση…κάνουν πλύση εγκεφάλου στη νεολαία…

  10. Μουτσινά, μου έγινες πιο αντιπαθής και από τους ακαταδίωκτους εμβολιολάγνους μιζαδόρους. Δικαίωμά σου τί κάνεις στο κρεβάτι σου. Δεν θα μας επιβάλεις όμως την ανωμαλία διαφημίζοντάς την.

  11. καραφλοπουστας…..
    .ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ
    ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ
    απορω αν υπαρχει εστω ΕΝΑΣ που να μπορει να δει αυτο το πραμα για 5 δευτερολεπτα συνεχομενα στην εκπομπη του ,απορω γιατι τον πληρωνουν στον βρωμοΣΚΑΙ ….μαλλον τους πληρωνει για να βγαινει κ να λεει τις μα@ακιες του

  12. Κάποτε λέγανε ” Μουστάκι , ο φερετζές του πούστη ”…….Τώρα λέμε ” μουστάκι , το σήμα κατατεθέν του πούστη”……

  13. ένας είναι ο τρόπος να αποκτήσεις παιδί…. ο παραδοσιακός. Να μείνεις έγκυος…. προσπάθησε, προσπάθησε, κάτι μπορεί να γίνει

  14. Εδώ έδειχνε υποσυνείδητα μηνύματα ότι παντρεύετε με κάποιον άντρα κι ότι “Coming soon”…

  15. ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ?
    ΕΙΣΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ!!!

  16. Αχ μωρη περιμενε ο Αυγουστος ειναι κοντα να φαμε κανα συκο! Τοτε να κανεις δηλωσεις για τα τεκνα! Γιαλαντζι πουστης για να πουλαει! Ετσι δεν ειναι κυρ Νικο?

Comments are closed.