Έφυγε από τη ζωή ο 52χρονος δικηγόρος Ανδρέας Κολιόπουλος ο οποίος δήλωνε περήφανος για τον εμβολιασμό κατά του Covid

Κοινοποίηση:
kolliopoylos-andreas-jpg-scaled-850x460_restored

Θρήνος στην Πάτρα: Απεβίωσε ξαφνικά ο Δικηγόρος Ανδρέας Κολλιόπουλος μετά από ξαφνικό πρόβλημα στην καρδιά.

Ο εκλειπών υπήρξε θερμός υποστηρικτής των εμβολιασμών κατά του Covid-19

Την περασμένη Παρασκευή, η πόλη της Πάτρας συγκλονίστηκε από την απώλεια του διακεκριμένου δικηγόρου, Ανδρέα Κολλιόπουλου, σε ηλικία 52 ετών. Ο Κολλιόπουλος μεταφέρθηκε επειγόντως στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών με προβλήματα καρδιάς, όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα και δυστυχώς, διασωληνώθηκε λίγες ώρες αργότερα, με τη ζωή του να τελειώνει μοιραία.

Η απώλεια του Κολλιόπουλου άφησε βαθιά θλίψη στην τοπική κοινότητα, ιδιαίτερα μετά τον χαμό πριν από δύο μήνες του πατέρα του, του Σωτήρη Κολλιόπουλου, που υπήρξε αγαπητός και σεβαστός δικηγόρος στην περιοχή.

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι ο Ανδρέας Κολλιόπουλος είχε εκφράσει δημοσίως την υποστήριξή του προς τους εμβολιασμούς κατά του Covid-19. Μέσω των κοινωνικών δικτύων, είχε προωθήσει τη σημασία του εμβολιασμού για την προστασία της δικής του υγείας και των αγαπημένων του ανθρώπων, εμπνεόμενος από τις συστάσεις των ειδικών που παρακολουθούσε στα μέσα ενημέρωσης.

Η απώλεια του Ανδρέα Κολλιόπουλου αφήνει ένα κενό στην κοινότητα της Πάτρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Όταν βγήκε ο υπεύθυνος των εμβολίων εδώ τής Ελλάδος καί είπε ότι εγώ δεν θά το κάνω για νά μήν το στερήσω από κάποιον άνθρωπο, τότε βγήκα υποψιασμένος.οτι κάτι δεν πάει καλά εδώ, καί δυστυχώς η υποψίες μου βγήκαν δυστυχώς αληθείς.

  2. Bλακείες έγγραφε ο συγχωρεμένος, καλά το άρχισε αλλά τα σαλάμια, KFC κλπ τι τα ήθελε;
    Ξέρουμε πολύ καλά τι περιέχουν…

  3. άλλος ένας μορφωμένος πετυχημένος που πίστεψε το σύστημα και λίγο πολύ έβλεπε τους μη τσιμπημένους ως κατώτερους νοητικά…κρίμα που φεύγει κόσμος…

  4. Xαιρετισματα στον αγιο πετρο ,οτι κοροιδευες σε βρηκε γιατι ησουν με φουλ προστασια ..ροδα ειναι και γυριζει ..πιστος στο αφηγημα και εσυ ,δεν ακουγες εμεις τα λεγαμε..

  5. Το παίζανε και ξύπνιοι και βγαίνανε δημοσίως να κατηγορούν και να χλευάζουν τους ανεμβολίαστους . Το έκανε για να ζήσει τη ζωή του..Δεν μας είπε πια ζωή να ζήσει.Αυτήν η την αλλη;;;

  6. Είναι κρίμα να είσαι 52 ετών,να είσαι δικηγόρος,να είσαι μορφωμένος άνθρωπος,να είσαι μέσα στα πράγματα και τελικά να μην ακούς κανέναν και να πάς να εμβολιάζεσαι…Κρίμα πραγματικά..Κοκορόμυαλοι!Ο Θεός να τον αναπαύει!

  7. ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ.
    ΤΕΛΙΚΩΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ.
    ΠΟΛΥ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ

  8. ωραια…. θα κανετε και παρεουλα με τον Τακαρο το Δουμα… θα λετε για τα τσιμπηματακια…. ήσασταν και οι δυο “πανεξυπνοι” και ειρωνευοσασταν τον κοσμακη… βλεπεις εσεις εισασταν οι πετυχημενοι…. και ο κοσμακης ηταν τα “θυματα….”

Leave a Response