Τάκης Δούμας: Έφυγε ο γνωστός αρχιτέκτονας που ειρωνευόταν τους ανεμβολίαστους επειδή δεν έβαλαν το «δηλητήριο» στο σώμα τους

Κοινοποίηση:
Screenshot_223_restored

Έφυγε από τη ζωή χτυπημένος από «τούρμπο» καρκίνωμα. 

Μετά από μάχη με έναν ξαφνικό καρκίνο, έφυγε από τη ζωή ο αρχιτέκτονας και πολεοδόμος Τάκης Δούμας. Ο Δούμας ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δίκτυο Α.Ε. και είχε διατελέσει πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης.

Σαν πολεοδόμος, είχε σημαντική συνεισφορά σε διάφορα Ειδικά Πολεοδομικά Σχέδια, όπως το σχέδιο για το χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την ενοποίηση του Παραλιακού Μετώπου, το γήπεδο της Τούμπας και το Τεχνολογικό Πάρκο ThessINTEC.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας και της περιόδου των εμβολιασμών, ο Τάκης Δούμας ασκούσε σκληρή κριτική σε όσους εξέφραζαν αντίθετες απόψεις και ανησυχίες για το εμβόλιο, θεωρώντας τις αντιδράσεις τους αδικαιολόγητες και ειρωνευόμενος την αντίθεσή τους

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. δυστυχώς φεύγουν άνθρωποι πολλοί… δυστυχώς το έξυπνο πουλί από τη μύστη πιάνεται… δυστυχώς οι μορφωμένοι στην πλειοψηφία τους προσκύνησαν πρώτοι πρώτοι το σύστημα και το εμπιστεύθηκαν πλήρως χωρίς να αναρωτηθούν γιατί όλα τα μμε ,οι αρχές,οι “πολιτικοί”,οι “επιστήμονες”, οι εμπορικοί “καλλιτέχνες”… μέχρι και οι ψευτο-celebrities λύσαξαν να τους σώσουν…τόση αγάπη από το σύστημα?

  2. Άραγε όταν εκδηλώθηκε ο τούρμπο καρκίνος του πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να φταίει το τσιπάκι η μπαααααα.

  3. Είδες τα ραδίκια ανάποδα κι’εσυ. Ουρα δεν εβγαλες όμως έναν τούρμπο καρκίνο τον τσιμπισες εξυπνοπουλι μου. Κάνατε και σκληρή κριτική στους ανεμβολιαστους πανάθεμα σας…καλό σου ταξίδι κι’εσενα ,κρίμα πραγματικά λυπάμαι για όλες τις ψυχές που χάνονται τόσο άδικα από μια παγκόσμια συμμορία δολοφόνων που κυβερνάει.

  4. για να δούμε αν έλιωσε ή αν τον κρατάει η ακιδούλα νέο για πάντα

  5. Τακαρε πιστευω να εβαλες μοναδες στο τσιπακι…. θελει να σου μιλησει ο Μπουρλα…. να σε συνχαρει για την βοηθεια που προσφερες στην εταιρια για δωρεαν δοκιμαστικο….

Leave a Response