Τέιλορ Σουίφτ: Νέα απαγόρευση

Κοινοποίηση:
7eec25a4-taylor-swift

Η ασφάλεια των θαυμαστών της Τέιλορ Σουίφτ έχει τεθεί σε προτεραιότητα, καθώς οι αρχές αποφάσισαν να απαγορεύσουν τη συγκέντρωση ατόμων χωρίς εισιτήρια έξω από το στάδιο Γουέμπλεϊ, ενόψει των επερχόμενων συναυλιών της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο Λονδίνο. Αυτή η απόφαση ελήφθη μετά την αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης στην Βιέννη, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία σχετικά με την ασφάλεια μεγάλων εκδηλώσεων.

 

Η Τέιλορ Σουίφτ πρόκειται να ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας της με πέντε συναυλίες στις 15, 16, 17, 19 και 20 Αυγούστου. Παρά τις πρόσφατες εξελίξεις και την ακύρωση τριών προηγούμενων συναυλιών λόγω απειλής για βόμβα, οι ημερομηνίες αυτές παραμένουν σε ισχύ. Ο χώρος διεξαγωγής των συναυλιών ενημέρωσε τους «Σουίφτις» για τα νέα μέτρα ασφαλείας που έχουν επιβληθεί.

Αυτή η κίνηση υπογραμμίζει τη σημασία της προστασίας του κοινού σε τέτοιες εκδηλώσεις και την ανάγκη για αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας σε περιπτώσεις που σχετίζονται με πιθανές απειλές.

 

Μετά την ακύρωση των συναυλιών αυτών, εκπρόσωπος της Αστυνομίας του Λονδίνου επιβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει ότι τα περιστατικά αυτά θα έχουν αντίκτυπο στα επερχόμενα γεγονότα εδώ στο Λονδίνο», σύμφωνα με το Variety.

Το Wembley Stadium ανακοίνωσε «κανείς δεν επιτρέπεται να στέκεται έξω από οποιαδήποτε είσοδο ή στα σκαλοπάτια στο μπροστινό μέρος του σταδίου», ενώ οι φανς που δεν έχουν εισιτήρια θα κληθούν να «αποχωρήσουν». Επίσης έχει απαγορευτεί η κατασκήνωση στο γήπεδο.

Στη συναυλία θα συμμετέχουν επίσης οι Paramore και η Σούκι Γουότερχαους.

 

thestival.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: