Τέλειωσαν τα χάπια; Έχασε την ψυχραιμία του ο Ιερώνυμος και πέταξε το γάντι στον Δημητριάδος Ιγνάτιο. Τοποτηρητής στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης ο Αρχιεπίσκοπος. Ο Σεβασμιώτατος προετοιμάζεται να του απαντήσει…θεσμικά

Κοινοποίηση:
ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Μετά τα έγκυρα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του ιστολογίου για τις εκλογές μητροπολιτών και βοηθών τον Οκτώβριο και όσα προσπαθεί να μεθοδεύσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος φαίνεται ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι για τον ίδιο, γιατί τα κουκιά, 20 του μηνός και δεν βγαίνουν, οπότε και αναγκάζεται να βγεί στο προσκήνιο, αναλαμβάνοντας τον καθοριστικό ρόλο του Τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, μετά την παραίτηση του επιχώριου Ιεράρχη Άνθιμου.

Με την πράξη του αυτή ο Μακαριώτατος δείχνει ότι έχει απωλέσει φίλιες δυνάμεις που τον στήριζαν σε παλαιότερες αναμετρήσεις ενώ κόκκινο έχει αγγίξει και η καχυποψία του για δικούς του ανθρώπους. Κοινώς, έχει χάσει την ψυχραιμία του.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ο Ιγνατιος επι Χριστοδουλου στον Πειραια ηταν το δεξι του χερι και ειχε την εκτημηση ολων Ξαφνικα μεταλλαχτηκε και αλλαξε τελειως

  2. Ο ΑΡΧΙΤΡΑΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟ ΔΥΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

  3. Ανάξιος! Δεν θα τον θυμάται κανείς! Μια αρνητική παρένθεση, στην Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία!

  4. Παραιτήθηκε ο Άνθιμος επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία και τον αντικαθιστά έστω και προσωρινά το λυκοπουλο ο Ιερώνυμος. Κάτι δεν μας λένε σωστά.

Comments are closed.