“Τέλειωσε η ζωή μου” δηλώνει ο 33χρονος – Νέο σοκαριστικό βίντεο για το τροχαίο με θύμα βρέφος

Κοινοποίηση:
volos

Συντετριμμένος, έχοντας δίπλα την μητέρα και την αδελφή του, ο 33χρονος περίμενε χθες έξω το γραφείο του ανακριτή την ετυμηγορία για τον εάν θα κρατηθεί ή θα αφεθεί ελεύθερος, ενώ στις δικαστικές αρχές δεν παραδόθηκαν ούτε χθες τα αποτελέσματα του αλκοτέστ. Στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα. Επανέλαβε πως ο 54χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της Ιάσονος, και εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν στα χέρια του ο παππούς κρατούσε το βρέφος.

Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα, και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικαστικοί λειτουργοί έδωσαν στην ανάκριση βάση στο εάν το παιδί ήταν ασφαλισμένο σε καρότσι, ώστε να μην πεταχτεί από τα χέρια του παππού. Ο 33χρονος διέψευσε αυτόπτη μάρτυρα που είπε πως έκανε προσπέραση και από τους δικαστές ζητήθηκε να παρουσιαστεί βίντεο από κάμερες πριν ο 33χρονος φτάσει στην οδό Αντωνοπούλου. “Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ότι συνέβη”, είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. και η δυο φταίνε ειδικά ο παππούς που πήγε να περάσει τον δρόμο δίχως καν να κάνει τον κόπο να κοιτάξει αν έρχεται κανεις … αφασία κωλοδάχτυλο

  2. Ποιος φταει ? Ποιος φταει ? Ολοι σας φταιτε βλακες κατοικοι Ελλαδισταν. Εσεις που φτιαξατε μια χωρα του τιποτα. Και μας διωξατε οσους δεν ειχαμε μπαρμπα στη κορωνη για να παμε μπροστα . Που λειπω 20 χρονια και δεν αλλαξε απολυτως τιποτα σε κανεναν τομεα η σε κανενα συστημα παρα μονο σε αυτα που θα σας βαλουν τα δυο ποδια σε ενα παπουτσι με μικροτερο νουμερο χωρις καμια διαμαρτυρια. Βλακες ε βλακες !!!!!! Το μωρο ειναι ενα θυμα ολων αυτων που φτιαξατε . Βλακες.

    1. Ακυρο σχολιο. Σε οποιαδηποτε χωρα του κοσμου μπορει να συμβει.

  3. Ο παππούς έχει και αυτός μεγάλη ευθύνη γιατί με το μωρό έπρεπε να περάσει από διάβαση πεζών αν δεν είχε φανάρι! Βέβαια ο άνθρωπος έμεινε ακίνητος στη μέση του δρόμου . Ο δράστης όμως όπως φαίνεται έτρεχε και δεν μπόρεσε να κάνει ελιγμό να τον αποφύγει η να σταματήσει όπως έκανε το αυτοκίνητο που σταμάτησε κανονικά. Αν πήγαινε με κανονική ταχύτητα θα περνούσε κανονικά και δε θα τον κτυπούσε!!!

  4. Μήπως 2 δίκυκλα κάνανε κόντρα και το δεύτερο δίκυκλο χτύπησε τον παππού με το μωρό ???

    Εγώ αυτό είδα στο video!

  5. Περνάει το δρόμο χωρίς να είναι σε διάβαση.. Κοκκαλώνει μές στη μέση αντι να πάει είτε πίσω είτε μπρός. Ήταν και νύχτα που η ορατότητα όσα φώτα και να έχει, ειναι σαφώς μειωμένη σε σχέση με την ημέρα….
    Και φταίει μονο η μηχανή; Πάτε καλά; Και δεν πήγαινε με 90. Γύρω στα 60 με 70 είχε. Η κάμερα δεν γράφει με 30 fps γράφει με 15 και δεν μπορείς να υπολογίσεις με το μάτι. Πρέπει να δεις την απόσταση που διανύει σε 1 second και να κάνεις μετά τον πολλαπλασιασμό για να βρεις χιλιόμετρα την ώρα.

  6. ρε αλήτη δολοφόνε, ούτε έτρεχες με 50 χιλ. αλλά ούτε σου πετάχτηκε από πουθενά ο παππούς. ΕΤΡΕΧΕΣ ρε δολοφόνε και ΣΚΟΤΩΣΕΣ ένα μωράκι
    ΓΑΜΩ την ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σας

  7. ρε αλήτη δολοφόνε, ούτε έτρεχες με 50 χιλ. αλλά ούτε σου πετάχτηκε από το πουθενά ο παππούς.
    ΕΤΡΕΧΕΣ ρε δολοφόνε και ΣΚΟΤΩΣΕΣ ένα μωράκι

    ΓΑΜΩ την ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ σας

  8. Υπάρχει άλλο βίντεο από την αντίθετη πλευρά που βλέπουμε τη μηχανή να προσπερνά το αμάξι από τα ΔΕΞΙΑ με μεγάλη ταχύτητα πριν χτυπήσει τα θύματα.

    Επίσης τα θύματα ήταν στο δρόμο ΠΡΙΝ καν περάσει η μηχανή το φανάρι 100 μέτρα πίσω.

  9. Το είδα πολλές φορές προσεκτικά και είναι πολύ καθαρό βίντεο. Το πρώτο μηχανάκι, ο ντελιβεράς κινούταν σχεδόν πάνω στη γραμμή και με κάποια ταχύτητα σίγουρα άνω των 70χιλιομέτρων Η μηχανή κινούταν και αυτή στην ίδια γραμμή με τον ντελιβερά και με ταχύτητα σίγουρα άνω των 90χιλιομέτρων, υπάρχουν εμπειρογνώμονες που μπορούν να το δουν με απόλυτη ακρίβεια, βλέποντας τον άνθρωπο που περνούσε τον δρόμο κόρναρε με αποτέλεσμα να τρομάξει ο άνθρωπος να τον δει που κινούταν πάνω στη γραμμή και σταματά και πολύ καλά έκανε, ο μηχανόβιος όμως αντί να πάει ευθεία όπως κινούταν νομίζοντας πως ο άνθρωπος δεν θα σταματούσε κάνει τον ελιγμό να περάσει από πίσω του και ούτε αυτό μπόρεσε να το κάνει γιατί έτρεχε υπερβολικά και ψεύδεται λέγοντας ότι δεν έτρεχε πάνω από χιλιόμετρα 50 γιατί άνετα θα προλάβαινε να σταματήσει όπως σταμάτησε και το αυτοκίνητο, απλά δεν αντέδρασε σωστά, ούτε προσπάθησε να σταματήσει, ούτε ευθεία πήγε και κόρναρε. Λυπάμαι αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Το Αγγελουδάκι έφυγε, ο παππούς θα έχει τύψεις όσο θα ζει και οι γονείς απαρηγόρητοι όσο για τον μηχανόβιο θα κοιτάξει με δόλιο τρόπο να πέσει στα μαλακά.

  10. Ο οδηγός της μηχανής δεν υπολόγισε καλά τον χώρο που είχε.Ο παππούς με το μωρό είναι ακίνητος.Και οι δυο φταίνε,περισσότερο ο παππούς που έκανε αψυχολόγητη ενέργεια να περάσει το παιδί αγκαλιά .Κρίμα το μωράκι που χάθηκε

Comments are closed.