Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση έως τις 29 Φεβρουαρίου – Αλλαγή στο σύστημα προστίμων για εκπρόθεσμη καταβολή

Κοινοποίηση:
ΚΙΝΗΣΗ

Παράταση δύο μηνών και συγκεκριμένα έως τις 29 Φεβρουαρίου χορηγεί το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, με τις σχετικές ανακοινώσεις να γίνονται άμεσα και πιθανότατα πριν από τα Χριστούγεννα.

Την εν λόγω απόφαση ανακοίνωσε πριν από λίγο ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης, σε μία προσπάθεια να δοθούν ανάσες στα νοικοκυριά που δοκιμάζονται από την ακρίβεια.

Προανήγγειλε νέο σύστημα υποβολής προστίμων για εκπρόθεσμες πληρωμές. Συγκεκριμένα, τα πρόστιμα θα υπολογίζονται κλιμακωτά και όχι απευθείας μετά τη λήξη της προθεσμίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρυσι είχε δοθεί προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας έως το τέλος Φεβρουαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αλήτες άθεοι παλιομασονοι που έχετε βάλει σκοπό της ζωής σας να πατάτε πάνω σε πτώματα

  2. Τι μπουρδελο κρατος ειναι αυτο? Ακομα και στην κηδεια της μανα τους ψηφοθηρούν. Καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια απο ΟΛΕΣ τις κυβερνησεις. Ταχα μου να βοηθησουν τους αδυνατούντες!!!! ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!
    Ρε κωλοκρατος δωσε εξ αρχής περιθώριο μεχρι τον Φεβρουάριο, Μη κακομαθαίνεις το κοσμο με τις “σίγουρες” παρατάσεις. Ολοι ηδη ξερουν επι ενα χρονο ποτε λήγει η διορία, και πρεπει να ειναι προετοιμασμένοι να πληρώσουν. Τι σκατομυαλα κουβαλάτε και χαλάτε και το μυαλο των πολιτων. Ετσι θα μαζέψτε ψηφους? Ετσι θελετε να κυβερνήσετε πασει θυσία? Αυτη την ηθική θελετε να επιβάλλεται στο κοσμο? ΦΤΟΥ ΣΑΣ ρε!!

Comments are closed.