Τέλος το τρένο Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Ξανά δρομολόγια μετά από μήνες

Κοινοποίηση:
μακελειο

Δυσοίωνες οι εκτιμήσεις για την κατάσταση του Σιδηρόδρομου. Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Ιδιαίτερα χρονοβόρα και με υψηλό κόστος η αποκατάσταση του Σιδηροδρόμου σύμφωνα με το Χρήστο Σταϊκούρα που αποκάλυψε πως απαιτούνται αρκετοί μήνες για να επανέλθουμε στην κατάσταση που υπήρχε πριν 15 ημέρες.

Απαντώντας σε ερώτηση της ΕΡΤ σχετικά με το τι θα γίνει με το σιδηροδρομικό δίκτυο ο κ. Σταϊκούρας είπε:

«Το πρόβλημα είναι τεράστιο. Υπάρχει περίπτωση το κόστος να υπερβαίνει κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια. Εκτιμήσεις κάνουμε αυτή τη στιγμή αλλά φαίνεται να έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο πρόβλημα στις υποδομές, στις επιδομές, στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, στα συστήματα ηλεκτροκίνησης, σηματοδότησης ακόμα και αυτά τα οποία πολύ πρόσφατα βάλαμε. Και αυτά (σ.σ τα συστήματα που μπήκαν μετά τα Τέμπη) έχουν πάθει τεράστια ζημιά.

Και μάλιστα πρέπει να δούμε πως θα χειριστούμε τη συγκεκριμένη σύμβαση γιατί με βάση τη συγκεκριμένη σύμβαση θα είχαμε παραδώσει πλήρως μέχρι την άλλη εβδομάδα, το αργότερο στο τέλος Σεπτεμβρίου. Την ηλεκτροδότηση, την ηλεκτροκίνηση δηλαδή και σηματοδότηση σε όλο τον άξονα από Αθήνα μέχρι Θεσσαλονίκη. Άρα εκεί, πιθανότατα, στην μορφή που είχαμε το Σιδηρόδρομο μέχρι πριν από 15 ημέρες να επανέλθουμε μετά από αρκετούς μήνες»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. 800.000.000 ευρώ έχουν για τις νέες ταυτότητες, ενώ έδωσαν 500.000.000 για τις ταυτότητες στο κινητό και το ψηφιακό πορτοφόλι που δεν πήρε κανείς (320.000 μόνο), 100.000.000 για την μία γραμμή τρένου που έχει η Ελλάδα δεν υπάρχουν…..

    Μόνο για όπου είναι να φάνε υπάρχουν τα λεφτά που μας τα κλεβουν με πλιάτσικο χειρότερο των Οθωμανών.

  2. Στέφανε την Ελλάδα στα 2 είχε χωρίσει ο Βενιζέλος με την κυβέρνηση της Θεσσαλονίκης νομίζω το 1915. Στα χνάρια του Βενιζέλου το ανθελληνικλο τόξο. Του Βενιζέλου που πρότεινε μετά για Νόμπελ Ειρήνης τον σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ! Έλληνες ξυπνάτε γιατί και με εκατομμύρια λαθρομετανάστες που φέρνει το κλεπτοκρατικό τόξο, μπορείτε να φανταστείτε ότι ίσως να θέλει και εμφύλιο το ανθελληνικό τόξο!

  3. και οταν ξαναπερασει το τραινο θα λειπει το μισο δικτυο απο τους βρωμα

  4. Έτσι κι αλλιώς δεν παίρναμε τις κινητές νεκροφόρες του ΟΣΕ

  5. Τι άτυχοι που είστε. Θα το παρέδιδαν την επόμενη εβδομάδα! Κρίμα στους κόπους σας! Βέβαια καλύτερα έτσι μήπως γλυτώσει κανένας άνθρωπος από σας!

  6. Ούτε στην Ουγκάντα επί Αμίν Νταντά, Ελλαδάρα με Κούλη Ντιντή

  7. Αρε η Ελλάδα οδεύει ολοταχώς στην 4 η βιομηχανική επανάσταση χωρίς τρένα …κάτι που το είχαν ηδη οι άλλοι από την πρώτη βιομηχανική επανάσταση ….αρε τι καραγκιοζ μπερντες ειμαστε

  8. ωραιος ο Θεος…παντα τριβει στην μουρη τους την καθε ψευτια!μας επρηξαν με το ψευτο-ατυχημα στα τεμπη και τους ψευτονεκρους ηθοποιους…και λεει ο Θεος…ε τωρα θαχετε κανονικους νεκρους και κανονικη καταστροφη οχι ελεγχομενη και στημενη…και νατα μας…τους πλυμμηρισε το μερος που και καλα εγινε το ατυχημα!

  9. Ωρε σε τι χωρα ζουμε? Τεταρτοκοσμικη κ.Σται…κουρα? Αθηνα – Θεσσαλονικη γιοκ ? Ου να χαθειτε λαμογια γυφτοπαντελονατοι!

  10. Καλύτερα μπας και γλιτώσει και κανείς απο τα τρένα που πάνε αφημένα στην τύχη τους.

Comments are closed.