Τέμπη: Νέα προθεσμία πήρε για να καταθέσει η πρόεδρος της ΡΑΣ

Κοινοποίηση:
w28-151225tempi3_252863_393634_type13262

Τρεις επιβαίνοντες που βρισκόταν στα μπροστινά βαγόνια του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, κατέθεσαν σήμερα στον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, η πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, η οποία είναι κατηγορούμενη για την υπόθεση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.

Στα Δικαστήρια Λάρισας συγγενείς θυμάτων – Τι ζητούν από την Εισαγγελία
Στο Δικαστικό Μέγαρο της Λάρισας βρέθηκε ξανά και ο σύζυγος θύματος κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης καθώς και ο πατέρας του άτυχου Δημήτρη, θύματος του δυστυχήματος, Παύλος Ασλανίδης. Ο κ. Ασλανίδης με αίτησή του προς την Εισαγγελία ζήτησε να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για την πλημμελή, όπως υποστήριξε, έρευνα στα βαγόνια που φυλάσσονται στην περιοχή του Κουλουρίου έξω από τη Λάρισα.

Από την πλευρά του, ο κ. Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε ξανά στη μεταφορά 700 κυβικών χώματος σε ιδιωτικό οικόπεδο μιλώντας για «σπουδή ώστε να φύγουν στοιχεία τα οποία δε θα έπρεπε να είναι στο πεδίο», προσθέτοντας πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία «δείχνουν» παράνομη μεταφορά αρωματικών υδρογονανθράκων από την εμπορική αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε με την επιβατική.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response