Τέμπη: Σάλος από επίθεση ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟΥ στη Μαρία Καρυστιανού – Αποδοκίμασε η ΝΔ Λέσβου. ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΝΗΣ ΜΕ Τ’ ΟΝΟΜΑ!!!

Κοινοποίηση:
karistianou_0103_1460-820_new

Σοκ επικρατεί στην κοινωνία της Λέσβου, αλλά και στον σύλλογο συγγενών θυμάτων των Τεμπών με την ανοίκεια επίθεση που δέχθηκε η Μαρία Καρυστιανού από στέλεχος της ΝΔ.

Η κυρία Καρυστιανού βρέθηκε Μυτιλήνη, όπου μαζί με τον Παύλο Ασλανίδη, επίσης μέλος του συλλόγου, μίλησαν σε μία μεγαλειώδη και συγκινητική εκδήλωση για τον αγώνα που κάνουν να αποδοθεί δικαιοσύνη για το έγκλημα των Τεμπών.
 Προφανώς αυτό ενόχλησε κάποιους, αλλά η κίνηση του Νίκου Κατράνη, ενός στελέχους του κυβερνώντος κόμματος, ξεπέρασε κάθε όριο.

Με ένα ποτ πουρί από εντελώς άσχετα θέματα με την τραγωδία των Τεμπών, καταφερόταν σε βάρος της κυρίας Καρυστιανού με χαρακτηρισμούς, που ουδείς τόλμησε μέχρι σήμερα, ενώ της πρόσαπτε και προθέσεις, που ήταν αποτέλεσμα δικών του και μόνο αυθαίρετων συμπερασμάτων. Ακόμα και η επίδειξη κολοσσιαίας αγραμματοσύνης, που φανέρωνε η ανάρτηση, με τα ασύλληπτα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, ήταν λεπτομέρεια μπροστά στην ποταπότητα των ισχυρισμών του.

Με μία χυδαία ανάρτησή του, σε πολλά σημεία γεμάτη δηλητήριο, αλλά και ακατάληπτους συλλογισμούς και προσβλητικές εκφράσεις, δίχως την παραμικρή λογική, επέκρινε την κυρία Καρυστιανού ότι «εργαλειοποιεί τον τραγικό θάνατο» της κόρη της «για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη».

Η ανάρτηση ήταν τόσο πολύ στα όρια του αναίσχυντου, που ανάγκασε ακόμα και την οργάνωση της ΝΔ στη Λέσβο να τον καταδικάσει.

 «Οι δηλώσεις του κ. Κατράνη δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Είναι ντροπή, κάποιοι, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης και κομματικής αφετηρίας, να βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως αντικείμενο καμπάνιας και την εργαλειοποίησή του ως ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη. Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους σεβασμός στην αλήθεια, ειλικρίνεια στο πένθος και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.
 Δεν έχουν θέση θεωρίες συνωμοσίας, δηλητηριώδεις φήμες και εύκολοι εντυπωσιασμοί. Και σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι» αναφερόταν στην ανακοίνωση της ΔΕΕΠ Λέσβου.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Μπερδέψατε την κυρία Καρυστιανού με τη Μάγδα Φύσσα;
    Δεν έχει σχέση ρε Αληταράδες. Κοιτάτε να ξεβρωμίσετε τον Αρειο Πάγο από τις καρακάξες στην παράγκα της Αδειλίνη και τις δικαστίνες στην ευελπίδων που κόβουν και ράβουν εκει πέρα γιατί τα αίσχη που κάνουν είναι ακατονόμαστα.

  2. ΧΑΙΡΟΜΑΙ που όλοι εδώ στο Μακελειό αναφέρονται στην Κυρία Καρυστιανού, ώς Κυρία Καρυστιανού.
    ΛΥΠΑΜΑΙ που κάποιοι έχουν ξαναγράψει ότι εργαλειοποιεί την τραγική δολοφονία του παιδιού της.
    Και για κάποιον που γράφει εδώ ότι είναι Συριζαία, δε το γνωρίζω αλλά ας έχουμε περισσότερο σεβασμό.
    Δεν έχουν καμία σχέση αυτά, και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία, έχουμε να κάνουμε με μία βρώμικη αλυσίδα αντισαγγελέων του αρείου πάγου (στο μαγαζακι της Αδειλίνη και Ψαρουδάκη) έχουμε να κάνουμε με μια σκατοθημονιά δικαστικών και παραδικαστικών που συνεργάζονται μεταξύ τους με αποκορύφωμα το απόστημα των δικαστίνων των τριμμελών, και το θέμα αυτό μας αφορά.
    Με πολλή μεγάλη εκτίμηση στην Κυρία Καρυστιανού που παρά τον πόνο της αγωνίζεται για να αποδοθεί δικαιοσύνη για το παιδί της και στεκόμαστε δίπλα της στον αγώνα της αυτό.
    ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ – ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ.

  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΣΤΕΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ!!!!

  4. Φίλε TOYTOYGKAS
    Νομίζω στην παρούσα φάση, δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι πολιτικές ιδέες έχει η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ.
    Μόνον σεβασμός για την ΓΥΝΑΙΚΑ που αψηφώντας την δύναμη του συστήματος , τα βάζει εναντίον του και ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ σε πολλούς ……ματσό άνδρες του πληκτρολογίου

  5. Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ..ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΠΟΥ ΨΙΛΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ!!! ;

  6. Μα αν είχε έστω και μια πολύ μακρινή σχέση έστω και με ψηφοφόρο άλλου κόμματος εκτός από ΝΔ, δεν θα το είχαν ανακαλύψει τα πετσωμένα (ενημερωμένα από ΕΥΠ) από την πρώτη κιόλας στιγμή? Ή νομίζετε ότι δεν ξέρουν μέχρι και πότε πάει τουαλέτα?

  7. ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΜΕΝ Η ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ
    ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΞΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΒΛΑΧΟ-ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗ ΝΗΜΕΡΙΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ? ΚΑΛΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. Κ ΟΧΙ ΑΛΛΟΥ.

  8. Πόσο χοντρό είναι το αβγό στον κωλο των νουδουλων.Λυσσαξαν πια! Ρεζίλι γίνονται, καμία συνοχή στα λόγια του.Ασχετος, αγράμματος και ηλίθιος. Ακόμα πιο ηλίθιοι όσοι δίνουν την ψήφο τους σε αυτά τα παράσιτα. Είναι ηθικοί αυτουργοί, κάνε ότι κοιμάσαι στα εγκλήματα γενικώς, αυτό μας λένε, οι αρχιμαφιοζοι δολοφόνοι.

  9. Μόνο μια ποινή είναι κατάλληλη για τα κομματόσκυλα του κούλη. Όταν έρθει η ώρα να μη μείνει κανένας και μαζί κι οι οικογένειές τους.

  10. Αυτό το ανθρωπόμορφο τέρας ήταν λέει εκπαιδευτικός. Αλλοίμονο στα παιδάκια που δίδασκε τόσα χρόνια και στις ιδέες που εξέφραζε σε συζητήσεις που έκανε.
    ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ .
    Κύριε δημόσιε υπάλληλε , γιατί καθηγητής δεν είσαι σίγουρα, μήπως να σκεφτείς να αρχίσει αυτό το έθιμο και στην Ελλάδα.
    παλιοκοπρίτη έ ! παλιοκοπρίτη

  11. Τα κενε όλα η τσιγγάνοι Θήβα καταυλισμό κλπ μεγάλη φωτιά και εμείς είχαμε εδώ ελεγχόμενη όμως προς των Ασπρόπυργο κλπ από το πρωί τώρα έσβησε κλπ εκεγαν ποιος ξέρει τη για χαλκό κλπ κενε τα τσαντηρια τους

  12. Πιο ξευτιλισμενοι δεν γινεται απεναντι σε μια Κυρια χαροκαμμενη μανα! Κουλαρα να χαιρεσαι αλλη μια φιρα τα στελεχη σου! Αρχιμαγαρα της Νεας Δμοκρατιας του Κωνσταντινου Καραμανλη!

Comments are closed.