Τέμπη δύο χρόνια μετά: Η κατάσταση της υγείας του Γεράσιμου, του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού

Κοινοποίηση:
cascacass

Δύο χρόνια συμπληρώνονται στις 28 Φλεβάρη από τη χειρότερη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ελλάδα, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι, και ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορικό τρένο πριν δύο χρόνια στα Τέμπη, βρίσκεται σε κώμα και δεν έχει ανακτήσει έκτοτε τις αισθήσεις του.

Ο δικηγόρος του πατέρα του Γεράσιμου, Λουκάς Αποστολίδης, μίλησε στην εκπομπή του Mega για την κατάσταση της υγείας του σήμερα. Όπως είπε, ο Γεράσιμος ακόμα παλεύει για τη ζωή του.

«Τα πάθη του Χριστού διήρκησαν μία εβδομάδα, τα πάθη του Γεράσιμου θα κλείσουν δύο χρόνια. Είναι σε κατάσταση που παλεύει για τη ζωή του. Τον επισκέφτηκα πριν ένα μήνα στο Μιλάνο, όπου νοσηλεύεται», είπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response