Τίτλοι τέλους για Ολυμπιακό και Λούντζη

Κοινοποίηση:
Μιχάλης Λούντζης

Οριστικά παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό ο Μιχάλης Λούντζης. Ήταν κοινό μυστικό εδώ και καιρό το γεγονός ότι ο 26χρονος Έλληνας γκαρντ δεν θα συνέχιζε στους Κυπελλούχους Ελλάδας. Μιας και ήθελε μια ομάδα όπου θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο αυτό έπρεπε να γίνει και επίσημο. Όπως δηλαδή συνέβη σήμερα. Όταν η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έγραψε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί πώς παρότι το… διαζύγιο έδειχνε σίγουρο, υπήρξαν επαφές για να μην γίνει τελικά. Όμως, τελικά επικράτησε το αρχικό σενάριο. Κατά συνέπεια, ο Μιχάλης Λούντζης και ο Ολυμπιακός δεν θα συνεχίσουν μαζί. Διότι η κοινή τους πορεία έληξε και επίσημα. Έτσι, το πρωί της Δευτέρας η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είπε… αντίο και ευχαρίστησε τον παίκτη για όσα προσέφερε. Αλλά του ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του.

Επομένως ένας «κύκλος» από την κοινή πορεία Ολυμπιακού και Μιχάλη Λούντζη έκλεισε. Ειδικότερα για τον παίκτη θα ανοίξει ένας νέος. Δηλαδή ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του. Αξιοσημείωτο είναι πώς οι δύο πλευρές «χώρισαν» σε καλό κλίμα, ενώ οι σχέσεις του παίκτη με τον σύλλογο παραμένουν πολύ καλές. Γιατί η συνεργασία του με τον Μπαρτζώκα, τους συμπαίκτες και τον οργανισμό δεν είχε προβλήματα στα 3 χρόνια της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: