Ταβερνιάρης για πάντα: Στη Μαγνησία για τσίπουρα ο Κώστας Καραμανλής με τη Νατάσα Παζαΐτη

Κοινοποίηση:
kentriki-karamanlis-780x440

Στη Μαγνησία βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Κώστας Καραμανλής, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη σύμφωνα με όσα κατέγραψε το TheNewspaper.gr.

Το ζευγάρι έφτασε σήμερα το πρωί στο χωριό Τρίκερι, της ηπειρωτικής Μαγνησίας, έκαναν μία βόλτα, συνομίλησαν με πολίτες που τους αναγνώρισαν και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Αγία Κυριακή, όπου γευμάτισαν θαλασσινά δίπλα στο κύμα, στην ταβέρνα “Μουράγιο”.

Με χαλαρή διάθεση, ο πρώην πρωθυπουργός συζήτησε με πολίτες και όσα έλαβαν χώρα πρόσφατα στην παρουσίαση του βιβλίου του Μ. Κοττάκη, καθώς η παρέμβασή του έγινε νούμερο ένα θέμα στη χώρα, αφού άσκησε συγκρατημένη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία.

Το ζευγάρι συνοδευόταν από φίλους και το απόγευμα αναχώρησαν όλοι μαζί για άγνωστο προορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. καλά κάνει ρε πλέμπες δημοκρατικά βγήκε, βγαίνει, και θα βγαίνει όταν τον ψηφίζατε δεν ξέρατε τι λογάς είναι τώρα σας χάλασε σκάστε και πληρώστε.

  2. Τι έγινε ρε γκουρού τής σπαλομπριζολας… ..???Αλλαξοπιστησες και το το έριξες στο ψάρι…???
    Ψημένο κι απ’ τις δύο μεριές φαντάζομαι….ε ???
    Τα νταβατζομηνιατικα τα δικά σου και της καθαρίστριας που έγινε γιατρεσα μέχρι… να φας μια μπριζόλα εκεί που άλλοι θέλουν 10 συναπτά και αν….μπαίνουν κανονικά.. ρε κηφήνα σαπιοκοιλια ?
    Ένα “ροφό” στο λοκο θέλετε.. ξεφτιλισμενοι !!!

  3. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟΣΑΚΟΥΛΑ ΑΠ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ …

  4. Το δικαιούται αφού μάλωσε την Κούλα.Μαζι του και η σύζυγος του την οποία από νηπιαγωγό την έκανε γιατρό και την διόρισε σε μια νύχτα.Φατε σκαστε στην υγεία των κοροϊδων.

  5. Στην Τσαγκαράδα έγινε και ο γάμος από το παιδί του Παύλου Σαντάλ ήταν καλεσμένοι Καραμανλής Νατάσα?η ήταν τυχαίο.

  6. σοβαρα τωρα ; σας πειραξε και που βγηκε μια βολτα ο ανθρωπος ; να το κοιταξετε εχετε πολλα προβληματα τελικα

    1. Έλα ρε κομματοσκυλο θίχτηκες ? Ναι ρε πειράζει… γιατί δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του ο μουσχαρος και τον τα’ι’ζουμε εμείς το κηφήνα !!!
      Άσε που έπρεπε να βλέπει τον ήλιο ριγέ κι όχι να μασαμπουκωνει δίπλα στο κύμα..!! Κατάλαβες χρηματοδοτουμενε ραγιά….500.000.000 !!! και χρωστάει το μπουρδέλο που προήδρευσε καραγκιοζακο …ας τα πλήρωνε και μετά ας έτρωγε κι ας έπινε κι από πάνω κι από κάτω ότι ήθελε…!!!Στ’@@δια μας τον έχουμε γράψει ούτως ή άλλως…

  7. Πίνει ο χοντρος τσίπουρα μπας και του σηκωθεί από πίσω…

  8. Eχεται δικαιο ακου εκει να πινει τσιπουρα (Το μοναδικο ΟΧΙ της μεταπολιτευσης στ’αφεντικα) αντι να συνεταιρισθει με τον Χιο και τον Βελοπουλο να πουλανε ολοι μαζι ιδιοχειρες επιστολες του χριστου και κυραλοιφες δια πασα νοσο και πασα μα@@κια

  9. Τρώω κλάνω χέζω, τα παίρνω από παντού, ζωάρα ρε γίδια.

  10. Σταμάτησαν τα πτυχία , η μεγαλογιατρός την καριέρα την τερμάτησε στο χειρουργείο του ΑΧΕΠΑ ; Καρναβάλια , δίνουν τα παιδιά 12 χρόνια πανεπιστήμιο και ειδικότητα για να γίνουν γιατροί και το παρτσακλο που δεν ξέρει καλημέρα να λέει έγινε γιατρός μέσα σε μια πρωθυπουργική θητεία

  11. Πολύ μας τον μοστραρουν τελευταία… Τόσα χρόνια χαμένος και τώρα ξαφνικά βλέπουμε πολύ δημοσιότητα.. μάλλον τον προορίζουν για κάτι και θα τον χρησιμοποιήσει το σύστημα ξανά..

  12. Απορώ με κάποιους ηλίθιους που νομίζουν πως αυτός ο μπούλης θα τους σώσει

  13. Που αλλού θα πάνε τα Σερραϊκά Κοπρόσκυλα;;Ο κουρασμένος……ΟΥ ΣΤΟΥ ΔΙΆΟΛΟ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ…

  14. Κουράστηκε μετά την επαναστατική ομιλία του προχθές στη ΝΔ και είπε να χαλαρώσει.λιγο….

  15. Τι αναγκη έχει να μην πάει για τσίπουρα στο Βόλο?Συνταξη,πρώην προθυπουργού,μισθός βουλευτού κλπ.Αλλοίμονο απο τον Ελληνικό λαό.

Comments are closed.