Ταμπού – Οι πρωταγωνιστές και χαρακτήρες της σειράς

Κοινοποίηση:
tv-mockup-cabinet-living-room-concrete-wall-3d-rendering__3_

Η νέα σειρά του Mega, Ταμπού, υπόσχεται να καθηλώσει το κοινό με μια ιστορία γεμάτη μυστήριο και σασπένς. Στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκεται ένα έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων, όπου οι κάτοικοι αγωνιούν για τον ένοχο. Η φοιτητική κοινότητα, με τις δικές της ανησυχίες και ψιθύρους, προσθέτει ακόμα περισσότερη ένταση στην ατμόσφαιρα.

 

Κάθε πόλη κρύβει τα μυστικά της, και η σειρά Ταμπού αναδεικνύει αυτή τη δυναμική μέσα από τους χαρακτήρες της. Οι σχέσεις μεταξύ των κατοίκων αποκαλύπτουν ότι πίσω από κάθε πρόσωπο μπορεί να κρύβεται μια σκοτεινή ιστορία. Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, κρατώντας το κοινό σε αγωνία καθώς προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας παραγωγής του Mega, που υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές με την ιστορία της. Η σειρά «Ταμπού» είναι μια ξεχωριστή πρόταση μυθοπλασίας, γραμμένη από τη Βάνα Δημητρίου και σκηνοθετημένη από τον Αντρέα Γεωργίου. Με φόντο την πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων, η σειρά συνδυάζει απα forbidden έρωτες, ανομολόγητα πάθη και ένοχα μυστικά.

 

Το δεύτερο τρέιλερ της σειράς μας εισάγει στους βασικούς πρωταγωνιστές και μας προϊδεάζει για τις ανατροπές που θα παρακολουθήσουμε. Η λίμνη Παμβώτιδα, με την ήρεμη επιφάνειά της, γίνεται το σκηνικό μιας σειράς φόνων που θα ταράξουν τη ζωή της οικογένειας Καρτάλη. Οι θεατές θα βυθιστούν σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη ένταση και αγωνία, καθώς οι χαρακτήρες προσπαθούν να διαχειριστούν τα μυστικά τους.

Μπορεί ο παθιασμένος έρωτας να νικήσει τα κοινωνικά πρέπει; Μπορεί ένα αποκρουστικό έγκλημα του παρελθόντος να δικαιολογήσει μια δολοφονία; Πόσο καιρό θα μείνουν θαμμένες οι πιο σκοτεινές αμαρτίες των ηρώων;

Στο «Ταμπού», ο τηλεθεατής καλείται να αναζητήσει την αλήθεια πίσω από τη συχνά παραπλανητική, πρώτη εικόνα των πραγμάτων. Οι απαντήσεις θα αναδυθούν στην επιφάνεια στο νέο πρόγραμμα του Mega.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: