Ταξιτζής σκότωσε την οικογένειά του, λόγω… πλαστικής στήθους! (EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
taivan-egklima

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας ταξιτζής από την Ταιβάν σκότωσε με δηλητήριο ολόκληρη την οικογένειά του, επειδή η γυναίκα του αρνήθηκε να κάνει προσθετική στήθους για δεύτερη φορά.

Η γυναίκα είχε δεχτεί να κάνει πλαστική εγχείρηση στο στήθος, έτσι ώστε να ευχαριστήσει τον σύζυγό της που ήθελε να έχει μεγαλύτερο μέγεθος. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν άρεσε στον 32χρονο άνδρα από την Ταϊβάν. Έτσι, ανακοίνωσε στη γυναίκα του πως θα πρέπει να υποβληθεί και σε δεύτερη εγχείρηση για να γίνει ακόμα μεγαλύτερο. Η γυναίκα αρνήθηκε, αφού δεν ήθελε νέα περιπέτεια υγείας.

Η διαφωνία ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν έντονη και η πίεση που δεχόταν η γυναίκα τεράστια. Έτσι, τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισε να χωρίσει. Ζήτησε διαζύγιο κι εγκατέλειψε το σπίτι μαζί με τα δύο της παιδιά.

Ο 32χρονος επανήλθε και την πίεσε να συναντηθούν για ένα γεύμα, έτσι ώστε να γεφυρώσουν τις διαφωνίες του. Προμηθεύτηκε ένα γεύμα από μια εταιρεία γρήγορου φαγητού, αλλά δεν επρόκειτο για κίνηση επανασύνδεσης. Στην πραγματικότητα ήθελε να τους παγιδεύσει μέσα στο αυτοκίνητο και το κατάφερε. Η αστυνομία βρήκε τη γυναίκα νεκρή στην μπροστινή θέση με τα χέρια δεμένα, ενώ η 6χρονη κόρη και ο 9χρονος γιος τους βρίσκονταν νεκρά στα πίσω καθίσματα.

taivan-egklima2 taivan-egklima3

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: