Τατσόπουλος κατά Γιαμαρέλλου: «Το πρωί λοιμωξιολόγος, το βράδυ ξεματιάστρα» (EIKONA)

Κοινοποίηση:
tatsopoulos_2

Μύδρους εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος εναντίον της λοιμωξιολόγου Ελένης Γιαμαρέλλου, αλλά και καλλιτεχνών που δήλωσαν πως σκοπεύουν να κοινωνήσουν στην εκκλησία, χωρίς να ανησυχούν για την μετάδοση του κορωνοϊού.

Ο συγγραφέας με αναρτήσεις του στο Facebook, εμφανίστηκε εξοργισμένος από τις δηλώσεις της λοιμωξιολόγου που συμμετέχει στην επιτροπή διαχείρισης της πανδημίας για τον κορωνοϊό.

«”Εδώ δεν ισχύει η έννοια της επιστήμης”, μας λέει η κυρία Γιαμαρέλλου για τη θεία μετάληψη, “ισχύει η έννοια του μυστηρίου”. Όπως λέμε: το πρωί είμαι λοιμωξιολόγος και το βράδυ ξεματιάστρα» γράφει στην ανάρτησή του ο πρώην βουλευτής. «Οι συνάδελφοί της λοιμωξιολόγοι τι λένε; Εξοργίζονται με αυτές τις άθλιες κι επικίνδυνες δηλώσεις της κυρίας ή έλα μωρέ, εδώ είναι Μπαλκάνια, λέμε και καμιά μπαρούφα παραπάνω; Ο Ιατρικός Σύλλογος; Η κυβέρνηση;» συνεχίζει ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Εμάς όλους, που δεν πιστεύουμε στην… part time επιστήμη και κινδυνεύουμε από τον υποχρεωτικό συγχρωτισμό με τους κρετίνους στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μας σκέφτεται κανείς; Σκοπεύει να αποδοκιμάσει κάποιος αυτό το νούμερο ή απλώς είναι Πέμπτη κι έχει λιακάδα; Ελλάδα 2020. Ξεφτίλα και ντροπή» κλείνει την ανάρτησή του, παραθέτοντας το απόσπασμα της συνέντευξης της κα. Γιαμαρέλλου στον ΣΚΑΪ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δεν κατάλαβα.Υποτίθεται ότι στη χώρα μας λειτουργούν οι λεγόμενες ατομικές ελευθερίες που προστατεύονται από το Σύνταγμα(γνώσεις έκτης Δημοτικού).Μία απ’αυτές είναι η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης.Ο Γέρος του Μοριά,σπουδαίο τίποτα, είπε ότι σηκωθήκαμε πρώτα υπέρ πίστεως(γιατί στην Οθωμανία που αγαπάς δεν υπήρχε ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης)και έπειτα υπέρ πατρίδος.Άρα,γιά το Γέρο του Μοριά,η πρώτη ατομική ελευθερία που αναγνωρίστηκε,ήταν η θρησκευτική.Από εκείνη πήγασαν οι υπόλοιπες και μπορείς σήμερα εσύ,ο καθηγητής Χατζής,ο υφυπουργός Σκέρτσος κι άλλοι πολλοί να αναπνέετε πρώτα (γιατί η αναπνοή είναι το πρώτο)και μετά να μιλάτε.Κατάλαβες κατασκευασμένε από τα μέσα σπουδαίε άνθρωπε; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις,αφού τα λεγόμενά σου αντιφάσκουν μ’αυτά που διακηρύσσεις,είναι να επιστρέψεις στα γραπτά σου.Εκεί μπορεί να είσαι καλός.

  2. Το πρωί αναξιοπαθών γυναικοκατακτητής και το βράδυ παπαρολόγος. Ο έμφυτος φασισμός του κυρίου αυτού δεν επιτρέπει να πιστεύουμε στον Θεό. Άντε χάσου ρε τίποτα!

  3. Μίλησε και η πορδή!Αυτός που έχει άποψη για όλα χωρίς να έχει εμπειρία από τίποτα.Αν μπείτε στο Facebook και δείτε τα ξερασματα που ανέβασε…και έτρεξαν και οι άλλες οι κουραδες να σχολιάσουν.ΑΣΧΕΤΟΙ επί του θέματος.Λυπαμαι.Το οικτειρω και αυτόν και τους ομοίους του

Comments are closed.