Τατόι: Άγνωστοι βανδάλισαν τους τάφους του Παύλου και της Φρειδερίκης [ΦΩΤΟ]

Κοινοποίηση:
720_737577_070c85a22b-abdb58e55a546163

Βανδαλισμός σημειώθηκε την Τρίτη στο Τατόι. Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή του το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, “σήμερα, (χθες) κατά την απογευματινή περιπολία της Αστυνομίας στο κτήμα Τατοΐου, διαπιστώθηκε βανδαλισμός στο ταφικό μνημείο του Παύλου και της Φρειδερίκης. Ο σταυρός βρέθηκε σπασμένος σε τρία τμήματα”, προσθέτει το ΥΠΠΟΑ.

“Αμέσως ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΠΟΑ. Προγραμματίζεται άμεσα η αποκατάσταση του μνημείου, σύμφωνα με την πρόσφατα εγκεκριμένη μελέτη της διεύθυνσης Συντήρησης και Αναστήλωσης Νεωτέρων Μνημείων. Σημειώνεται ότι έχουν ήδη αρχίσει οι εργασίες καθαρισμού στον χώρο, ολοκληρώνοντας τη συντήρηση των ταφικών μνημείων του Μαυσωλείου”, καταλήγει το υπουργείο Πολιτισμού στην ανακοίνωσή του.

737577_560692efea-a4006a38558e13b0

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Και νεκρούς θα τους φοβόσαστε, θολοκουλτουριάρηδες ψευτοαριστεροί.

  2. Εν τω μεταξύ,αυτός που διαχειρίζεται το άρθρο εκεί στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ,έχει θράσος! Ανέβασε το σχόλιο για μου αποδείξει ότι…τα δημοσιεύει όλα…και δικε μου δεν κωλωνω…τα πουστικα,τα γνωστά!! Τα μισά τα κόβει..Μπορεί να είναι και ο Χίος..
    Διαχειριστή,τώρα που θα φάτε την πουτσα από τους Τούρκους και θα σε σφάζουν οι εσωτερικοί Ισλαμαμπάντ για ένα κομμάτι ψωμί και δεν θα αγοράζει κανείς εφημερίδα γιατί δεν θα έχουμε να φάμε,θα δεις τοις πράγμασι, πόσο ωραία ήταν η ασφάλεια της Φρειδερικης!!!

  3. Τι ζόρι τραβάς ρε μαλακα , διαχειριστή, και σβήνεις τα σχόλια? Αν δεν ήταν η Φρειδερίκη,ακόμα θα έκανες γλυφοκωλι στον Άρη Βελουχιώτη! Και πόσα Ελληνόπουλα έσωσε με τις παιδουπόλεις κι οταν παρακαλούσε στον ΟΗΕ για το παιδομάζωμα!
    Άντε κομμουνιστικό βόδι!!

Comments are closed.