Ταυτοποιήθηκαν 22 άτομα για επεισόδια σε ματς Γ’ Εθνικής στη Βέροια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Η Αστυνομία ταυτοποίησε 22 άτομα, τα οποία φαίνεται πως συμμετείχαν στα θλιβερά επεισόδια, που έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 2019, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων της Νίκης Αγκαθιάς και του Αγροτικού Αστέρα για την Γ’ Εθνική κατηγορία.

Θυμίζουμε πως λίγο πριν συμπληρωθεί το 20ο λεπτό του αγώνα οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με τη -μοναδική- εξέδρα του γηπέδου να γίνεται πεδίο μάχης και να εκτοξεύονται καρέκλες, πέτρες και κοντάρια ενώ σε ακολούθησε κυνηγητό και μάχες σώμα σώμα στους γύρω χώρους, με συνέπεια να υπάρξουν τραυματισμοί και να διακοπεί ο αγώνας.

Τις έρευνες για την ταυτοποίηση των εμπλεκόμενων στα επεισόδια προσώπων διεξήγαγαν αστυνομικοί του τμήματος ασφάλειας Αλεξάνδρειας Ημαθίας και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Τα άτομα που περιλαμβάνονται στη δικογραφία είναι 20 Έλληνες και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 20 έως 59 ετών, ενώ τα αδικήματα που τους καταλογίζονται συνδέονται, κατά περίπτωση, με παραβάσεις του αθλητικού νόμου, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης κ.ά. Η δικογραφία θα αποσταλεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας για τα περαιτέρω.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: