“Τα ΄σπασε” ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΑΚΗΣ στον Λιάγκα, που ΛΥΣΣΑΞΕ πάλι με τους ΛΟΑΤΚΙ! «Βλέπετε ότι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και ΔΕΝ μπορείτε να μας σταματήσετε!!!» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ

Δείτε το παρακάτω βίντεο – απόσπασμα από το “ΠΡΩΙΝΟ” του ΑΝΤ1 με καλεσμένο τον ποινικολόγο, βουλευτής Επικρατείας της Ελληνικής Λύσης, κ.Παύλο Σαράκη!

ΒΟΜΒΕΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: “ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΑΙΜΑ. ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ – ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – ΖΗΤΑΩ ΕΚΛΟΓΕΣ” – ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ; ΠΟΙΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΔΕΛΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΥΘΕΩΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΩΝΟΥΝ ( ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΡΟΣΚΡΟΥΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΕΛΟΣ!!!! ΤΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ 10 ΩΡΕΣ. ΠΕΣ ΡΕ ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΤΑΡΑΤΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

  2. λιαγκα πολλα τα δις που ερχονται περα απ τον ατλαντικο στα αφεντικα σου και θα παρεις και συ αλλη μια βιλλα αρκει να υπακους σωστα τα αφεντικα σου και να κανεις το ασπρο μαυρο και το αφυσικο φυσικο

  3. Μηπως ο λιαγκας ειναι φουστης?

  4. Παλικαρε Σαρακη πες τα όλα ανώμαλοι όλοι τους λιαγκα βρωμιαρη

Comments are closed.