Τα… άκουσε και ο Τσίπρας στην Βόρεια Εύβοια! “Γιατί ήρθατε; Να φύγετε από δω, δεν σας θέλουμε. Είναι κοροϊδία” (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
Επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της Εύβοιας, Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ)

Πριν λίγες ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τη Βόρεια Εύβοια, όπου ακόμα καίγεται. Ο κ. Τσίπρας πήγε να χαιρετίσει μία γυναίκα κάτοικο, η οποία ωστόσο αρνήθηκε να τον χαιρετίσει και του είπε:

«Γεια σας δεν χαιρετάω, γιατί ήρθατε; εγώ θα προτιμούσα να μην έρθετε γιατί το θεωρώ κοροϊδία, ειλικρινά κοροϊδία…», του είπε μεταξύ άλλων.

Αμήχανος ο Αλέξης Τσίπρας της απάντησε ότι πήγαν να δουν την καταστροφή, λέγοντας της «σας καταλαβαίνω απόλυτα και την οργή και τον θυμό σας απέναντι σε όλους…».

Όπως θα δείτε και στο δεύτερο βίντεο, στην αρχή δεν επέτρεψαν στη γυναίκα να πλησιάσει τον κ. Τσίπρα. Επικοί διάλογοι για εμβολιασμένους και μη…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

52 Σχόλια

  1. Αγαπητό μου Μακελειό, στέλνω μία και μοναδική τελευταία απάντηση κι ελπίζω να ανέβει χωρίς λογοκρισία!
    Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι:
    Λοιπόν, στο παρακάτω σχόλιο που λέω για αυτογνωσία, αναφέρομαι σε όσους μιλούν με ύβρεις και αισχρές προσβολές!
    Σας επιστρέφω όλες τις κακίες σας πίσω, κύριοι!
    Δε γλείφω κανέναν, μιλάω μέσα απ’ την καρδιά μου κι αν δεν πίστευα αυτά που έλεγα δε θα ήμουν εδώ να σχολιάσω! Εκφράζω την αλήθεια μου!
    Είναι εύκολο να βρίζουμε όποιον δε μας αρέσει η άποψή του, το δύσκολο είναι να κάνουμε πολιτισμένο διάλογο.
    Μου το παίζετε επιστήμονες μερικοί. Έννοια σας και τα ‘χω 400! Αν κρίνω απ’ τις δικές σας αντιδράσεις όμως, δε θα ‘λεγα το ίδιο για εσάς!
    Επιμένω στην άποψή μου, ωστόσο δε θέλω να την επιβάλω.
    Δε γράφω γλυκανάλατα κειμενάκια! Γράφω βάσει των όσων έχω ζήσει, συγκρίνω τι καλό προσέφερε ο ένας πολιτικός (αν προσέφερε) και τι ο άλλος, και ενημερώνομαι από εγκυρότατες πηγές, το Μακελειό είναι μία από αυτές!
    Τέλος, δε φταίει ο Τσίπρας για το Μάτι ούτε για τη Μάνδρα ούτε για όλα τα δεινά της χώρας μας.
    Ο Τσίπρας λούστηκε τα καταστροφικά λάθη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και πλήρωσε τα σπασμένα τους. Αυτό είναι το συμπέρασμά μου.
    Φίλοι μου στο Μακελειό, ελπίζω να ανεβάσετε αυτήν την τελική μου διευκρίνιση! Δεν έχω σκοπό να κοντράρω κάποιον και ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!
    ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ, ΕΞΑΛΛΟΥ!
    Άλλωστε, αυτό που άπαντες επιθυμούμε είναι ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, δεν έχει να κάνει με κόμματα και ιδεολογίες το θέμα! Έγραψα μια προσωπική εκτίμηση, απλώς!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! 🙏🙏

  2. Τι ήθελε το γ@μημ€ν@ θρασυμι να πάει εκεί? Λίγο τσίπα λίγο αξιοπρέπεια καθόλου. Αλλά καλά λένε..τα γομαρια σήκωσε την ουρά και φτυστα.. πάλι γομαρια είναι.

  3. Αν κρίνουμε από εσένα, όντως σώνονται οι βλάκες, μεγαλώνουν, ψηφίζουν…. και σχολιάζουν!
    Μπράβο βρε! Έχεις αυτογνωσία!

  4. Το είπε πολύ ωραία η κυρία !!!!
    Σας ψηφίζουμε για τα συμφέροντά μας .
    Μόνο που δεν εξήγησε πως τα συμφέροντα του λαού αυτού είναι να διορίζετε
    να εξαιρείτε , και να σύρετε με δάνεια απλήρωτα και ρυθμίσεις από το 1997 λόγω
    μιας επίπλαστης ζωής που καμιά κυβέρνηση δεν του ζήτησε εως σήμερα να πληρώσει .
    Και μετά από όλα αυτά πάει και διακοπές !!!!
    Οι αστυνομικοί , οι νοσοκομειακοί και οι υποδομές , δεν πληρώνονται με άτοκες δόσεις
    ούτε με πάρε 200 και την άλλη εβδομάδα τα υπόλοιπα .
    Είμαστε ένας αλήτης λαός που τώρα ήρθε η στιγμή για το ταμείο !!!!!
    Για προχωράτε !!!!!!!

    1. +10000
      Μπράβο φίλε μου! Ολόσωστος! 👊 👍 🤘 👏 👏

  5. Φίλοι μου, ταπεινή μου άποψη κι ας μου θυμώσετε:
    Δεν κυβερνάει, κυρία μου καλή, ο Τσίπρας για να του ζητάτε με θράσος και οργή τα ρέστα!
    Ο Κούλης σας έκαψε, ο Τσίπρας σας φταίει? ΕΛΕΟΣ!
    Ο Αλέξης Τσίπρας κατ’ εμέ, είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ που πέρασε από τη χώρα μας!
    Μαζί με τον Αντρέα Παπανδρέου!
    Πανέξυπνος, Πανάξιος, Ικανότατος, Εργατικότατος, για την ακρίβεια ο πιο εργατικός Πρωθυπουργός, Ηθικότατος, Εντιμότατος, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΨΥΧΑΡΑ!
    Δε μας έκλεψε και μάζεψε 37 δις! Προσπάθησε να νοικοκυρέψει μια κατεστραμένη Ελλάδα, να φτιάξει ένα χάος απ’ το μηδέν και δεν τον άφησε το παρακράτος να ολοκληρώσει το ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ έργο του!
    Ορισμένοι νεοέλληνες, όχι όλοι, είναι αχάριστοι, δυστυχώς!
    Δεν εκτιμούν τους καλούς ανθρώπους που θέλουν να μας βοηθήσουν!
    Ο Τσίπρας δε μας έχει ανάγκη, εμείς τον έχουμε ανάγκη και τον αφήσαμε να μας φύγει!
    Έχει ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ!
    Ελπίζω, φίλτατο Μακελειό, το σχόλιό μου να μη λογοκριθεί και να περάσει! Εξάλλου, εγώ πιστεύω στους καλούς και στους κακούς ανθρώπους, οι οποίοι υπάρχουν σε κάθε παράταξη. Όχι σε αριστερούς και δεξιούς.
    Και ο Τσίπρας είναι καλός άνθρωπος, όπως είστε και όλοι εσείς στο Μακελειό και σας διαβάζω, γιατί λέτε αλήθειες και κάνετε αγώνα για το καλό Όλης της χώρας μας και της Ελευθερίας μας.
    Ξέρω επίσης, πως ο Στέφανος Χίος είναι ΨΥΧΑΡΑ και βαθιά παρεξηγημένος! Σίγουρα όσοι τον γνωρίζουν καλά, ξέρουν πως είναι μάλαμα και βοηθάει κόσμο! Να είστε όλοι καλά! Συντάκτες και Αναγνώστες! 🙏🙏

      1. Κι εσύ, φίλε μου, είσαι για το Δρομοκαΐτειο! Σεβασμός, είπαμε, στην αντίθετη άποψη! Να είσαι καλά! ❤ 💙

        1. Ο σεβασμος ειναι το κερασακι στην ανυπαρκτη τουρτα

          1. Καλά, φάε εσύ τώρα καμμιά υπαρκτή τούρτα και άσε τα κερασάκια. Ψυχοπαθής είσαι Μαρία?
            Γιατί βλέπω να κάνεις like και dislike σε δύο διαφορετικά σχόλια που όμως έχουν την ίδια έννοια.
            Ό,τι να ‘ναι!

          2. Ο Σεβασμός είναι της κοπέλας είναι Υπαρκτός και Ειλικρινής, Μαρία!
            Όπως Υπαρκτή κι Αληθινή είναι και η Άποψη της!
            Σε αντίθεση με το μυαλό σου που είναι Ανύπαρκτο! Ακατοίκητο! Όπως και ο Σεβασμός σου!
            Σκρόφα!

        1. Αν ρωτάς εμένα, προσωπικά, φίλε μου, απαντώ ως ΓΝΗΣΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
          Τώρα, ο κύριος Καρότος, μάλλον ούτε κι αυτός ξέρει ως τι απαντάει! 🤣 🤣

    1. Να σου φέρω ψυχοφάρμακα ή είσαι ήδη υπό αγωγή;
      Είναι ύβρις για τους νεκρούς στο Μάτι οι αθλιότητες που γράφεις. Για τους νεκρούς στην Μανδρα τι έχεις να πεις; Έπρεπε να ειχες καμμένο παιδί εκεί, ή να το μάζευες πνιγμένο με τα πνευμόνια γεμάτα λάσπη, να έβλεπα αν θα έγραφες χαζοχαρούμενα κειμενάκια τύπου barbie ξανθιά.
      Για τις ορδές λαθροεποίκων τι λες;
      Βελτιώθηκε η ιατρική περίθαλψη λοιπόν και η φροντίδα των νεογέννητων και σώνονται πλέον και οι βλάκες και μεγαλώνουν και ψηφίζουν….και σχολιάζουν.

      1. Όνομα και πράμα. Όντως είσαι γλοιώδης σχολιαστής.
        Άντε πάρε τα ψυχοφάρμακά σου, μεγάλε, να στρώσεις.
        Πρώτα ενημερώσου καλά για τα πολιτικά και κοινωνικά δρώμενα και μετά έλα να γράψεις σχόλια.
        Χωρίς γνώση λες ό,τι σου κατέβει στην κούτρα.

    2. Ο Τσίπρας, λοιπόν, “με την ΧΡΥΣΗ ΚΑΡΔΙΑ” (!!!), αυτός που εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό για να ανέλθει στην εξουσία (υποσχόμενος ότι θα εξαφανίσει τα μνημόνια “με ένα νόμο και ένα άρθρο”), αυτός που θα χτυπούσε το νταούλι και τον ζουρνά για να χορεύουν οι αγορές (γενόμενος ο ίδιος το πιστό σκυλάκι του Σόϊμπλε και της Μέρκελ), αυτός που πραξικοπηματικά ανέτρεψε το υπερήφανο “ΟΧΙ” του Ελληνικού Λαού σε ένα ταπεινωτικό “ναι” (δημοψήφισμα 2015), αυτός που ψήφισε δύο επιπλέον -και σκληρότερα των προηγουμένων- μνημόνια, αυτός που έκλεισε τις Τράπεζες (capital controls) και κατέστρεψε την Οικονομία της Χώρας, αυτός που έπνιξε τον κόσμο στην Μάνδρα (2017), αυτός που έκαψε τον κόσμο στο Μάτι (2018), αυτός που υποθήκευσε την Χώρα για τα επόμενα 100 χρόνια, αυτός που κατέκλυσε την Χώρα με λαθρομετανάστες (“η θάλασσα δεν έχει σύνορα”), αυτός που ξεπούλησε -με αντάλλαγμα μία κόκκινη γραβάτα- στα σκοπιανόΣΚΑΤΑ την Μακεδονία μας (αγνοώντας επιδεικτικά και προκλητικά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια / διαμαρτυρίες του Λαού, φιμώνοντας και συλλαμβάνοντας τις πατριωτικές φωνές, πνίγοντάς τες άμα στα χημικά), αυτός που ποινικοποίησε τα Εθνικά Σύμβολα και τον αγνό Πατριωτισμό, αυτός που αποποινικοποίησε τον λευκό θάνατο (ναρκωτικά) της νεολαίας μας, αυτός που φτωχοποήσε έτι περισσότερο τους ΄Ελληνες (κάνοντας ο ίδιος διακοπές σε κότερα και βίλες), αυτός που -ευτυχώς- δεν πρόλαβε να ξεπουλήσει την Βόρειο ΄Ηπειρο στους αλβανούς, το Αιγαίο και την Θράκη στους τούρκους (“να μην είμαστε μοναχοφάηδες”), αυτός που υπέγραψε στο Παρίσι (2015) και στο Μαρόκο (2018) τις εγκληματικές συμφωνίες για αφελληνισμό της Ελλάδος, αυτός που συνεργαζόταν με απατεωνίσκους (τύπου Καλογρίτσα, κλπ.) για να φιμώσει φασιστικά την ελευθερία του Τύπου, αυτός που επέτρεψε στις ανθελληνικές ΜΚΟ να δρουν ως κράτος εν κράτει μέσα στην Χώρα, αυτός που έστελνε τα παιδιά του στα κολλέγια, γεμίζοντας τα δημόσια σχολεία με λαθρομεταναστάκια … αυτός, λοιπόν, ο “πανέξυπνος, πανάξιος, ικανότατος, εργατικότατος, ηθικότατος, εντιμότατος πρωθυπουργός, με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με το ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ έργο του” (!!!), έχετε την ψευδαίσθηση, κυρά μου, ότι “ήθελε να μας βοηθήσει, αλλά δεν τον άφησε το παρακράτος” (!!!) … Παρακράτος ήταν η ίδια η συμμορία του, κυρία μου … ποιό παρακράτος “δεν τον άφησε” ;;;
      Αλήθεια, σε ποιόν πλανήτη και σε ποιό εξωγήϊνο ουράνιο σώμα ζείτε, μανδάμ, που δεν αντιληφθήκατε το πραγματικό (ανθελληνικό, μισελληνικό, καταστροφικό) έργο του Τσίπρα ;
      Θέλετε και παραληρείτε ή αντιμετωπίζετε σοβαρό (νοητικό, ψυχιατρικό, σχιζοφρενικό, φαντασιοπληκτικό, ψευδαισθησιακό) πρόβλημα, μανδάμ Ιουλία ;;; Για κοιτάξτε το -ιατρικά- το σύνδρομό σας … Το -χωρίς μανίκια- λευκό συνολάκι που δένει πίσω στην πλάτη είναι, μάλλον, το καταλληλότερο για την περίπτωσή σας … Περαστικά σας …

        1. Άι μαρή Κλώσσα Μαρία! Ντροπή σου Μισογύνικο Σκουπίδι! Σκύλα! Κάργια! Και όλο το ζωικό βασίλειο μαζί!
          Τα πραγματικά ζωάκια βέβαια, είναι αθώα, γλυκά και καλόψυχα, σε αντίθεση με κάτι ΖΩΑ σαν εσένα!
          Ορίστε και το σύμβολο που σε χαρακτηρίζει:
          🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔🐔

        2. Μαρία, δεν έχεις ιδέα από γυναικεία αλληλεγγύη. Ντροπή σου Σκατόψυχη!
          Τόσο πολύ σε πόνεσε ο Αλέξης; Τόσο φανατική Νεοδημοκράτισσα είσαι;
          Είσαι κομματόσκυλο του Κούλη και θίχτηκες; Άι Καημένη μου! Αξιολύπητη Μουρλοκακομοίρα!
          Πιες ξυδάκι! Άλλα άμα είσαι ξινή και κακιασμένη πόσο άλλο ξύδι να πιείς. Περαστικά Καρμίρω! Φαρμακομούν@!
          Ακολουθεί το σύμβολο που χαρακτηρίζει το μυαλό και την ψυχή σου. Αφιερωμένο:
          💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

        3. Μαρία είσαι ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟ! Εσύ δεν ξέρεις ούτε να γράφεις καλά καλά
          και το παίζεις ότι είσαι ανώτερη και ξεχωρίζεις, τρομάρα σου…
          Για πήγαινε στον ψυχίατρο για τη σχιζοφρένειά σου. Βοϊδομούσχαρο!
          Φίλτατε Hillbilly, ο Αλέξης είναι τέλειος σαν άνθρωπος και σαν πολιτικός!
          Δεν έχει τη δύναμη (εκτός από ψυχική) να κάνει πολλά.
          Όσες μηνύσεις και να κάνει, οι νουδούλοι έχουν με το μέρος τους όλο το σύστημα και το παρακράτος.
          Η μόνη λύση είναι ο κόσμος να ρίξει οπωσδήποτε τη ΝΔ ώστε να δώσει την ευκαιρία
          στον Αλέξη να κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τη χώρα του κι εμάς τους πολίτες της!

      1. Όπου Τσιπρας βάλε Κυριάκος και θα έχεις και την άλλη απάντηση. Ίδιοι κι απαραλλαχτοι είναι, τι απολα δεν έκανε ή δεν θα έκανε ο Κουλης;

        1. Όχι φίλε μου!
          Δεν έχει καμμία σχέση ο Τσίπρας με τον Κούλη.
          Ο Τσίπρας είναι Άνθρωπος ενώ ο Κούλης Διάολος.
          Η ανωτέρω απάντηση του κυρίου ταιριάζει μόνο για τον Κούλη και τους ψηφοφόρους του.

      2. Καλέ και Αγαπημένε μου Κύριε, αν γνωριζόμασταν προσωπικά και συζητούσαμε διά ζώσης, θα μπορούσα να σας απαντήσω ένα ένα, όλα αυτά τα οποία αναφέρετε για τον Τσίπρα με γεγονότα και επιχειρήματα.
        Εδώ πέρα, μέσω σχολίων, δεν έχει κανένα νόημα. Θα σας απαντήσω μόνο το εξής:
        Δεν αλλάζω και δεν παίρνω πίσω ούτε λέξη από όσα γράφω για τον Αλέξη Τσίπρα.
        Αντικειμενικά, είναι ΑΨΟΓΟΣ 100% ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ, ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!
        Δεν του βρίσκω το παραμικρό ψεγάδι!
        Δεν ισχύουν για τον Τσίπρα όσα αναφέρετε αλλά για τον Κούλη!
        Όσα γράφετε είναι ΟΛΟΣΩΣΤΑ!
        Μόνο που στη θέση του ονόματος του Τσίπρα μπαίνει το όνομα του Κούλη και η Ιουλία στην οποία αναφέρεστε είναι μια άλλη Ιουλία, ψηφοφόρος του Κούλη, αντίστοιχα! ΘΑΥΜΑΣΙΑ!
        Αφιερωμένο λοιπόν το Εξαιρετικό και Υπέροχο κείμενό σας στον Κούλη και σε όλους τους ψηφοφόρους του!
        Να είστε Πάντα Καλά!
        Σας απαντώ με Σεβασμό και Ευγένεια! 🙏🙏

    3. 🙄Το έχει κάνει 100%.
      Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχει κάνει.
      Σου έριξε και το γλυψιμο 😋🤪🥰😘στο τέλος για να σε κάνει να ανεβάσεις το σχόλιο,και εσύ έπεσες στη παγίδαααα!🤭
      Ρε πατριωτηηηηη…..
      Λοιπόν κυρά Ιουλία εάν υπήρχε κάποιος εκεί μέσα στη βουλή που νοιάζεται πραγματικά για το λαό και τη χώρα θα είχε ταράξει στις μηνύσεις κάθε υπεύθυνο, το λιγοτερο που θα μπορούσε να γίνει.ΑΛΛΑ ΑΒΑΒΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΤΕΕΕΕΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕ.
      ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

      1. Καλά, εσύ HillBilly, μη γλείφεις και πολύ γιατί βλέπω πως τα ‘χεις παίξει από τα πολλά σλουρπ 😜🤪😜🤪.
        Σε περιμένει ο ζουρλομανδύας στην αγκαλιά του 100%, χωρίς αμφιβολία.
        Άντε στον τρελογιατρό πριν η κατάσταση χειροτερέψει.

    4. Ντροπή σου.
      Πυροσβέστες, εθελοντές, αγροτες, κάτοικοι, δίνουν τη ζωή τους στις φωτιές ακόμα και τώρα που γράφουμε και εσύ αντε να μην πω τι κάνεις.
      Έτσι για να μη στεναχωριέσαι έχω να σου πω ότι θα πάρουν όλοι τον μπ🤬υλ🤬.
      Αυτες τις απόψεις κράτησετες για τη πάρτη σου.

      1. Ποιά ντροπή ρε φίλε ; Επειδή η κοπέλα εκφράζει την άποψή της ; Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεται για κάτι. Ελευθερία λόγου έχουμε στο κάτω κάτω. Πολύ σωστά τα λέει κι ας μη συμφωνούμε σε όλα μαζί της.
        Γιατί να κρατήσει τις απόψεις για τον εαυτό της ;
        Δικαίωμά της είναι, όπως όλων μας, να εκφράζει ό,τι πιστεύει. Δε μας ενοχλεί.
        Όσον αφορά όλα αυτά τα τραγικά που ζούμε τώρα, ο Κούλης ευθύνεται γι’ αυτά.
        Δεν έχουν σχέση με το σχόλιό της. Μιλάει γενικά για την πολιτική.
        Δε νομίζω να στενοχωρηθεί το κορίτσι για κανέναν Τσίπρα, απλά τον θεωρεί καλύτερο από άλλους.
        Τον μπ..λο, δυστυχώς, εμείς οι πολίτες θα τον πάρουμε, φίλε μου, με αυτούς που μπλέξαμε.
        Οι πολιτικοί δεν έχουν ανάγκη, τα ‘χουν λύσει τα θέματα τους. Αλίμονο απ’ τον έρμο το λαό.

  6. αγραμματο αλητοσουργελο εαμοβουλγαρε εθνοπροδοτη, κωλοχαρτο της μερκελ δεν ξεχναμε ουτε εσενα!
    γ@μιεσαι παρεα με τον κουλι και συ!

  7. Γιατί δεν πάει να επιθεωρήσει την αποκατάσταση στην δικιά του φωτιά στο Μάτι?
    Ζεστό είναι ακόμα το χώμα εκεί και η μυρωδιά καμένης σάρκας είναι διάσπαρτη παντού… 🙁

  8. Βλεπω, βγηκαν τα κομματοσκυλα των Ζαιων και Γαλα-Ζαιων και συγκρινουν ποιος την εχει πιο μεγαλη…

  9. Κοίτα με κανέναν ευχαριστημένος ο κόσμος δεν είναι έχουμε κάνει ένα λάθος χρόνων είμαστε πολύ πολιτικοποιημενοι λες και θα μας λύσουν το πρόβλημα όταν οι Έλληνες το καταλάβουν αυτό θα αλλάξουν πολλά φυσικά βαρεθήκαμε οικογενιοκρατιες δεν μπορώ να έχω 100 ζρονια Μητσοτάκη η μπακογιαννη η κεφαλαιακή κλπ όλοι αυτή μαζί με το εφοπλιστικό κεφάλαιο που ήταν αλληλοσυνενδετο περσαν πια αναπτύχθηκαν μαζί όλοι θέλω να πιστεύω ότι κάτι νέο θα υπάρξει αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον τα παιδιά μας ζούμε σε μια όμορφη χώρα δεν είμαστε φτωχοί αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν λίγοι έχουν μεγάλο πλούτο,,,,και τελικά ερχετε η ρουμανική πυροσβεστική με το ύφος στομφας αρχοντιά και μας κάνει μάθημα τη λέει ότι από την αρχή σβήνουν και γιατί δεν χρησιμοποίησαμε την αρχέγονη μορφή φωτιάς σβησηματος και ότι αυτοί δεν έχουν γραφειοκρατία εδώ βασίζεστε στο δασαρχειο ,,,,,,,στην ουσία σας είπαν αυτό που έλεγα εγώ δεν υπήρξε ιδιωτική πρωτοβουλία έστω και από πρόεδρο δήμαρχο και ότι βασιζόμαστε με το δασαρχειο ότι έλεγα εγώ η πολιτική των σωμάτων δημοσίου

  10. ΑΥΤΟΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙ ΡΙ ΖΑΙΟΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ 1.000.000 € ? ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ….. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΗΜΑ ? Α!!!!! ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΤΣΙ ΡΙ ΖΑΙΑ ΝΕΑΒΑΣΙΛΗ ΤΗ ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΖΩ ,ΖΗΤΗΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ. ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΣΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ??? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΧΟΣ. ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ. Μ Ο Ν Ο ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ…….

  11. Αφου δεν μαζευτηκατε να τους σπασετε στο ξυλο δεν κανει τιποτα. Τζαμπα μαγκες. Αυγα και πετρες για να μη πω τιποτε χειροτερο. Κυνηγους δεν εχει η περιοχη να τους ριξουν καμια μπαταρια?

  12. Στο Ματι τους έπιασε στον ύπνο,Βράδυ με πολλα μποφόρ και ηταν το σημειο τέτοιο το οποιο
    με αυτοκινητο δεν ειχε δρομους διαφυγης,τους περικυκλωσε η φωτιά,εγκλωβίστηκαν.
    Εδω αν ειχε μποφορ θα θρηνουσαμε πολλους ανθρωπους,αλλα μην ξεχνας τους δυο(μεχρι τώρα) συνανθρωπους μας που εχασαν και εδω την ζωή τους και την οικολογικη καταστροφη και ο
    χειμωνας που ερχεται.Η Ευβοια καθε χειμώνα ειχε προβληματα με βροχες,σκεψου τι θα γινει φέτος.Εννοειτε πως δεν δικαιολογω τον Τσιπρα και ουτε πιστευω οτι αν ηταν αυτος η ζημια θα ηταν μικρότερη.

  13. ΕΛΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ….
    Η ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΗΛΗΣΕ….ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΧΩΣ ΑΝΑΣΑ…ΑΣΑΛΙΩΤΑ…
    Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ-ΚΕΡΔΙΖΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ..ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ
    ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΣ…ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ…ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΗΣΕΙ ΚΟΜΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ…ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ…ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ…ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΗΣΟΥΝ…ΑΡΑΓΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ.
    ΗΔΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ…..ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ…
    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΟ?
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ….ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ? ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΓΑΠΗ.
    ΔΙΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΑΓΡΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ………ΓΕΝΟΙΤΟ

  14. Τότε στο Μάτι άκουγε τα μπινελικια ο Τζιφρας,τώρα τ ακούει ο Μητσοτακουλας….
    Στις ερχόμενες εκλογές μάλλον θα κανουνε αλλαγή καρέκλας…..
    Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου…..

  15. ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ,,,,ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΥΥΥΥΥΣΤ,,,,,,,,,,,,,,,

  16. σε 5000 στρεμματα στο Ματι χαθηκαν 101 ψυχες
    και σε 1000000 καμια , Τσιπρα βγες και πες τα ρε καραγκιοζη

    1. ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ Καραγκιοζακος ο Τσιπρας και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ τομάρι ο Κουλης… τι ? Οχι? ….

    2. Τι καμία ρε νουδουλόγιδο, ήδη έχουν πεθάνει 2 άτομα και άλλα 2 είναι βαριά στο νοσοκομείο. Επίσης τι συγκρίνει το Μάτι με τα 8 μποφόρ με την άπνοια που καίει την Ελλάδα πάνω από μια βδομάδα τώρα;;
      Αντί να σβήσουν τις φωτιές αυτοί εκκένωναν τις περιοχές για να καούν τα πάντα, αυτό είναι το σχέδιο των μαφιώζων της Νέας Παιδεραστίας.

    3. συγκινεις τα 8 με 10 μποφορ δυτικο ανεμο με την απνοια που εκαψε την μιση χωρα?
      Γιαυτο to κομμα που εισαι φανατικα οπαδος-υπαλληλος χρωσταει 300 μυρια στις τραπεζες
      γιατι πληρωνει πολλους σαν και σενα.
      ησουνα στο ματι να δεις την φωτια νατρεχει ποιο γρηγορα και απο σενα?
      εχεις εικονα η την εβλεπες στο δωματειο σου απο το ΣΚΑΙ?
      Aν εισουν υπαλληλος μου θα σου εδεινα και μπονους αξιζεις ολα τα λεφτα,
      ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ

Comments are closed.