«Τα έκανε όλα ο φίλος μου» λέει ο σύντροφος – «Απείλησε να με σκοτώσει» υποστηρίζει ο συνεργός

Κοινοποίηση:
Απολογία στον εισαγγελέα των δύο κατηγορουμένων ως δραστών της γυναικοκτονίας στην Θεσσαλονίκη με θύμα την 41χρονη έγκυο, Τετάρτη 1ο Ιανουαρίου 2024. Στον 39χρονο σύντροφο του θύματος και τον 34χρονο φίλο του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. 
(ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΤΕΑΜ)

«Δεν έχω καμία συμμετοχή ήμουν στο σπίτι και κοιμόμουν. Τα έκανε όλα ο φίλος μου» ισχυρίζεται ο 39χρονος. Αυτά είναι τα λόγια του 39xρονου Α.Τ. που κατηγορείται μαζί με το φίλο του για τη δολοφονία της 41χρονης Γεωργίας.

«Απείλησε ότι αν δεν τον ακολουθήσω θα πάθω ο,τι έπαθε η Γεωργία».

Αυτό φέρεται να υποστήριξε από πλευράς του ο συνεργός του 39χρονου στην υπόθεση δολοφονίας της Γεωργίας Μουράτη ο οποίος κατά πληροφορίες έχει οριακό δείκτη νοημοσύνης καθώς αντιμετωπίζει ψυχοαναπτυξιακά προβλήματα ενώ μάλιστα υπάρχει και ιατρικό ιστορικό.

«Το μοιραίο βράδυ εγώ φίμωσα και έδεσα τη Γεωργία. Ο 39χρονος μου είπε να φύγω και να παραμένω στο αμάξι. Μετά ήρθε και μου είπε πως η Γεωργία είναι νεκρή» περιέγραψε ακόμη.

Κατά πληροφορίες ο άνδρας παραδέχεται τη συμμετοχή του ως ένα βαθμό (και στη μεταφορά με το μπαούλο) όχι όμως την στιγμή της δολοφονίας. Κίνητρο ήταν η ληστεία που είχαν προσχεδιάσει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οριακός δείκτης νοημοσύνης, αλλά τη ροπή στο έγκλημα και την πρόθεση να φυλάξει τον κώλο του τις έχει μιά χαρά ο βρομύλος…

Comments are closed.