Τα έκαψαν όλα! Πυροσβεστική υπηρεσία: 52 πυρκαγιές έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο εικοσιτετράωρο

Κοινοποίηση:
γξηηξ

Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές, οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν σε όλη τη χώρα ανήλθαν σε 52 το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Από αυτές, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι οι 42 πυρκαγιές κατασβέστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν την προσπάθεια κατάσβεσης για τις υπόλοιπες 10.

Μια από τις σημαντικές φωτιές που ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο. Η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 15:15 και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 30 πυροσβέστες με 12 οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο από αέρος. Επιπλέον, βοήθεια παρείχαν υδροφόρες των τοπικών αρχών.

Τα τοπικά ανακριτικά γραφεία και κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν τα αίτια που προκάλεσαν αυτές τις πυρκαγιές.

Τέλος η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων αρχών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: