Τα βάζει και με τον Μπακογιάννη, τώρα, “το φαινόμενο” Κασσελάκης. ΔΕΙΤΕ τι δήλωσε στη συγκέντρωση για το ψωράλογο “Ζαχαριάδης”! (βιντεο)

Κοινοποίηση:
στε

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στην Πειραιώς, για την παρουσίαση των ψηφοδελτίων της δημοτικής κίνησης «Ανοιχτή Πόλη» με επικεφαλής τον Κώστα Ζαχαριάδη που είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, είναι η πρώτη πολιτική εκδήλωση του Στέφανου Κασσελάκη, στην οποία πηγαίνει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την άφιξή του, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

«Ακούω από πάρα πολλούς Αθηναίους ότι έχουν τεράστια παράπονα από τον Κώστα Μπακογιάννη. Και πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλύτερη λύση με τον Κώστα Ζαχαριάδη. Είμαστε εδώ για να σε υποστηρίξουμε με όλη μας την καρδιά και να τρέξουμε χιλιόμετρα μέχρι το τέλος» είπε απευθυνόμενος στον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αυτή τη φορά πρέπει να ψηφίσουν Κασιδιάρη και οι πέτρες! Είναι το μόνο μάθημα που τους χρειάζεται για να τους κοπεί η φόρα γιατί έχουν βγει όλες οι βίζ…..ες της τηλεόρασης και τον αποθεώνουν μαζί με τις αδελφές που τις πλαισιώνουν (καθώς “πουτάνα χωρίς ρουφιάνα δεν γίνεται”) και μας έχουν ζαλίσει τα αρ……α με τη λούγκρα. Μάθημα και για το κούλη και για τη λουλού αυτή

  2. Θέλουν να σβήσουν καθετί Ελληνικό με την προσέλευση Λαθροορκς και με τους γκε6ι

  3. καλησπέρα όμορφε λέει το δίποδο…ρε τι ταγάρια είστε όλοι οι πολιτικοί και τι μαλάκια εσείς που τρέχετε πίσω από δηλωμένους και αδήλωτους…..ξεφτίλα ρεεεεεεεεεεεε…..θυμηθείτε ποιοι ήταν οι προγόνοι μας….επαναφέρετε το μυαλό σας στις αρχικές ρυθμίσεις και όχι σε ότι σας πασάρουν τα ΜΜΕξαπάτησης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Μπακογιάννης και Ζαχαριάδης θα φέρουν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και μέσω των ΜΚΟ θα τους δίνουν και στέγη! Και εσείς θα παραπονιέστε για τα μεγάλα ενοίκια. Ξυπνάτε και μαυρίστε τους που έφεραν εκατομμύρια λαθρομετανάστες και αυτοί μένουν στις επαύλεις και οι γυναίκες σας φοβούνται να βγούνε βράδυ στην Ομόνοια. Ηλία δαγκωτό αλλιώς είστε ραγιάδες και καλά σας κάνουν!

    1. Αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι αν έχουμε το ελάχιστο μυαλό…

  5. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΙΝΗΤΗ ΚΟΥΝΙΣΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ SINGULAR LOGIK ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΒΑΝΤΖΑ Ο ΔΟΓΗΣ ΝΤΟΡΟΓΙΟΣ Η ΜΑΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΥΣΤΗΧΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΜΠΑΙΡΔΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΜΦΑΓΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΣΟΙ

  6. Ο Ντορογιός είναι ο χειρότερος δήμαρχος…Μακάρι να μην ξαναβγεί…Ψηφίστε όποιον θέλετε εκτός απο τον Ντρογιό, κατάστρεψε την Αθήνα και έφαγε τον αγλέουρα!!!!

  7. Οξω πουστη απ τη παραγκα ! Κομητη του σαψαλου των ΗΠΑ! Μαθε πρωτα ελληνικα και ματαμιλαμε!

    1. Κοπρίτη τα ελληνικά έχουν και τονισμό. Ξύπνα ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.

  8. Αντε ρε να πάτε να πνιγείτε όλοι, ολετήρες…

Comments are closed.