Τα “είδε” όλα η Ιωάννα Τουνή – Την δάγκωσε σκύλος και κατέληξε στο νοσοκομείο!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τουνη

Στο νοσοκομείο έσπευσε η Ιωάννα Τούνη, όπως ενημέρωσε μέσω instargram, καθώς στη διάρκεια της πρωινής βόλτας στη Θεσσαλονίκη με τον σκύλο της Πρινς, δέχτηκαν επίθεση από άλλο σκύλο.

Η ίδια εξήγησε εκνευρισμένη στα instastories που κοινοποίησε ότι ο ιδιοκτήτης του σκυλιού που της επιτέθηκε ήταν τελείως αδιάφορος και μιλούσε στο κινητό του όσο εκείνη προσπαθούσε να χωρίσει τα δυο σκυλιά που μάλωναν.

Μάλιστα το άγνωστο σκυλί την δάγκωσε στο μπούτι και, για να αποφύγει οποιαδήποτε πιθανή μόλυνση, βρέθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τα απαραίτητα εμβόλια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΗ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΄΄ΖΩΟΦΙΛΟΙ΄΄ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΑΣ Ή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟ ΓΕΡΙΚΑ Ή ΗΡΕΜΑ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…..

  2. ΜΗ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΑΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΄΄ΖΩΟΦΙΛΟΙ΄΄ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΣΑΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ, ΛΟΓΩ ΡΑΤΣΑΣ Ή ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΟΡΜΑΕΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΙΟ ΓΕΡΙΚΑ Ή ΗΡΕΜΑ, ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ…..

  3. Το κακόμοιρο το σκυλάκι μήπως μάθαμε αν έπαθε κάτι? Κρίμα είναι. Δάγκωσε το ζώον και έμεινε αβοήθητο….!!!

Comments are closed.