Τα εμβόλια προκαλούν αυτοάνοση ηπατίτιδα;

Κοινοποίηση:
ΚΟΒΙΝΤ

Πολύ λόγος γίνεται τώρα τελευταία για μία “νέου είδους ηπατίτιδα”. Σύμφωνα με το ECDC, έχουν ήδη εντοπιστεί κρούσματα σε Βρετανία, Δανία, Ιρλανδία, Ολλανδία και Ισπανία, ενώ ορισμένοι φορείς της νόσου παρουσίασαν γαστρεντερικά συμπτώματα, συμπεριλαμβανομένων κοιλιακών πόνων, διάρροιας και εμετών.

Οι γνωστοί καθηγητές, ντίλερ των εμβολίων, βγήκαν πάλι να κατηγορήσουν ότιδήποτε άλλο εκτός απο το εμβόλιο, για την ακρίβεια είπαν πως δεν ευθύνεται το εμβόλιο διότι χτύπησε παιδιά μη εμβολιασμένα.

Το ερώτημα εδώ είναι το εξής: έκαναν έρευνα για το αν ευθύνεται ή όχι το εμβόλιο για μια πάθηση και κατέληξαν στο ότι δεν ευθύνεται; Αφού τα εμβόλια αποκλέιονται εξ ορισμού απο οποιεσδήποτε παρενέργειες…

Ευθύνονται τα lockdown;

Ένας ακόμα λόγος που μπορεί να ευθύνεται για την εμφάνιση της νέας ηπατίτιδας, είναι οι μακράς διάρκειας καραντίνες. Αυτό μάλιστα ισχυρίστηκε και η Καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων, κα. Βάνα Παπαευαγγέλου: “Τα παιδιά 2-3 χρονών μεγάλωσαν σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο και έχει δημιουργηθεί ένα ανοσολογικό κενό”, είπε χαρακτηριστικά.

Αν είναι έτσι, οι ευθύνες που βαραίνουν αυτούς που υποστήριξαν τα τεράστια lockdown είναι μεγάλες. Φτάνει να θυμηθούμε την δήλωση του γνωστού λοιμωξιολόγου καθηγητή Ιωάννη Ιωαννιδη απο τον Νοέμβριο του 2020, “Το lockdown σκοτώνει δε σώζει ζωές. Είναι μια νέα Μικρασιατική Καταστροφή”, ο καθηγητής τότε προειδοποιούσε πως τα lockdown αντί να σώζουν ζωές, λειτουργούν ακριβώς αντίστροφα. “σκοτώνει περισσότερες ζωές από ό, τι σώζει και αμφιβάλλω αν σώζει καν”, είχε αναφέρει τότε ο καθηγητής.

Tα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (ΝΙΗ) μιλούσαν για κίνδυνο αυτοάνοσης ιπατίτιδας εξαιτίας των εμβολίων Covid19!

Άλλος ένας λόγος να υποψιαζόμαστε τα εμβόλια, είναι η έρευνα των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας (ΝΙΗ), που είχαν ανεβασει στο επίσημο ιστολόγιο τους απο τον Ιούλιο του 2021 και αφορούσε τον κίνδυνο αυτοάνοσης ιπατίτιδας εξαιτίας των εμβολίων Covid19!

“Η άνευ προηγουμένου απώλεια ανθρώπινων ζωών λόγω της πανδημίας του COVID έχει απαιτήσει την ανάπτυξη αρκετών εμβολίων σε χρόνο ρεκόρ. Τα περισσότερα από αυτά τα εμβόλια έχουν λάβει έγκριση χωρίς να έχουν επιβεβαιωθεί εκτενώς για τις ανεπιθύμητες ενέργειες και τα προφίλ αποτελεσματικότητάς τους. Οι περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες ήταν ήπιες, ωστόσο, έχουν επίσης αναφερθεί πιο σοβαρά θρομβοεμβολικά επεισόδια. Η αυτοάνοση ηπατίτιδα (AIH) μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα με προδιάθεση όπου μια ανοσοπροκαλούμενη αντίδραση έναντι των ηπατοκυττάρων προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες“.

Για την καταστροφή του ανοσοποιητικού συστήματος εξαιτίας των εμβολίων Covid19, έχουν γίνει πολλές αναφορές, κι αυτό μας δίνει την δυνατότητα να μιλάμε ανοιχτά πλέον γιαυτό. Μάλιστα πρόσφατα στα έγγραφα της pfizer, βρέθηκε μαρτυρία που δείχνει ότι ήξεραν ότι τα εμβόλια προκαλούν παροδική ανοσοκαταστολή. Η Pfizer γνώριζε ότι, την πρώτη εβδομάδα μετά το εμβόλιο, άτομα όλων των ηλικιών παρουσίασαν παροδική ανοσοκαταστολή, ή αλλιώς, μια προσωρινή εξασθένηση του ανοσοποιητικού συστήματος, κι αυτό μετά την πρώτη δόση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Όλα πιθανά είναι. Αφού αλλάζουν τα υγιή ανθρώπινα κύτταρα σε παραγωγούς ακίδων,υπάρχει και η πιθανότητα να τρελαθεί ο οργανισμός.

  2. Το πρώτο πραγμα που φταιει παντα για ολα είναι το ξερό μας το κεφάλι.

  3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ
    ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΙΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ

Comments are closed.