Τα ηλεκτρικά λεωφορεία μάς μάραναν! ΒΡΩΜΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ στις καθημερινές μετακινήσεις των πολιτών (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
KATHISMA

Καταγγελία για την απαράδεκτη εικόνα των λεωφορείων μάς έστειλε αναγνώστρια:

“Τα καθισματα σημερα στο λεωφορειο 218 που εκτελει το δρομολογιο Πειραιας- Δαφνη. Αθλια εικονα, βρωμικα που σιχαινεσαι να καθισεις. Απαραδεκτο, την ωρα που διαφημιζουν νεα ηλεκτρικα λεωφορεια και συνεχιζουν να κυκλοφορουν τα παλια με αυτες τις αθλιες συνθηκες. Ο Μητσοτακης δεν σεβεται καθολου τους πολιτες της χωρας . Ντροπη στους πολιτικους που φυσικα δεν χρησιμοποιουν ποτε τα Μ.Μ.Μ και δεν τους ενδιαφερει καθολου ο απλος κοσμος”

KATHISMA KATHISMA1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Ας δουλέψουν και λίγο οι υπεύθυνοι Δημόσιοι Υπάλληλοι. Δεν φταίνε για όλα οι υπουργοί. Οι συνδικαλιστάδες τι κάνουν , μόνο απεργίες ξέρουν να κάνουν; Για την καθαριότητα στα λεωφορεία κάποιοι είναι υπεύθυνοι, είτε ως προϊστάμενοι είτε ως καθαριστές. Αυτοί είναι υπεύθυνοι να ελεγχθούν και να τιμωρηθούν για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων. Βέβαια τότε θα έχουμε πάλι απεργίες.

  2. που να δειτε το τρενο του προαστιακου εκει γινεται ο χαμος πολυ βρωμια & Δυσωδια:

  3. “”””” Ο Μητσοτακης δεν σεβεται καθολου τους πολιτες της χωρας “”””” τους ποιους;;;;; πολίτες;;;;;; Εαν υπηρχαν πολιτες στην χωρα που λεγεται ελλαδα δεν θα υπηρχε η βρωμα και η δυσοδια του σημερα……στην καλυτερη των περιπτωσεων μονο κατοικιδια εμβολιασμενα του τακουλο βασιλιά της μοριοχτυπησης…

  4. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.

    ΜΕ ΜΕΤΑΞΑ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ , ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ , ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

    ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ …

  5. Βρωμησανε κι ολας απο τ απλυτα λαθροπιθηκια? Ημαρτον Κυριε!

  6. Καλέ βγάλτε τα και βάλτε σέλες να βολευόμαστε.

  7. Χέστηκε ο Μητσοτάκης τώρα για τα καθίσματα των λεωφορείων που όντως είναι τραγικά και υπάρχουν και πολύ χειρότερα από αυτά της φωτογραφίας! Απλώς δεν κάθεσαι γιατί τα ρούχα μετά ή θέλουν απολύμανση ή πέταμα!

    1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ
      ΛΙΓΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΩ Η ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΡΟΧΑΒΟΥΖΑ…
      ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΩΝ…

Comments are closed.