Τα κανε πάνω του ο Γιαννούλης μετά το… μπάρμπεκιου – Η ανάρτηση για απειλές και βρισιές! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
giannoulissssss

Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προειδοποιεί ότι «κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου».

«Με βρίζουν και με απειλούν» αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μία ημέρα μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του για τη διοργάνωση μπάρμπεκιου με χοιρινό και αλκοόλ, απέναντι από δομές προσφύγων, που όπως είπε, είναι «σαδισμός ποινικά κολάσιμος».

Σε μακροσκελή του ανάρτηση, στο Facebook, ο κ. Γιαννούλης τόνισε ότι «δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να σταματήσει τον φασίστα να τον λέει φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή».

«Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αναλυτικά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει στην ανάρτησή του:

«Σκέφτηκα πάρα πολύ για το αν πρέπει ή δεν πρέπει να μιλήσω για αυτό που γίνεται από προχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυρίως, αλλά και σε προσωπικούς και οικογενειακούς χώρους. Καταχράστηκα και πιστώθηκα ή χρεώθηκα, δυσανάλογη προβολή και δημοσιότητα. Είναι πολλοί που θεωρούν ότι αυτό είναι πάντα καλό. Ακόμη και το να σε βρίζουν ή να σε απειλούν. Εγώ δεν έμαθα να ζω έτσι ούτε να σκέφτομαι έτσι. Ότι έγινε,παρά το γεγονός ότι δεν το επιδίωξα, πηγάζει από την δυστυχία και την δυσκολία εκατοντάδων ανθρώπων που ίσως δεν καταφέρνουν να μάθουν ότι μιλάμε για αυτούς. Όταν κλείνουν τα μάτια τους μπορεί να ταξιδεύουν στα σπίτια και το βιός που άφησαν. Να έχουν αγωνία και πίκρα για το τι θα γίνουν τα παιδιά τους μεγαλώνοντας από εδώ και από εκεί. Πως και πότε θα τελειώσει αυτό το ταξίδι.

Δεν το θεωρώ δίκαιο και τους οφείλω τουλάχιστον την υποχρέωση να πω σε όλους όσοι συνεχίζουν να βρίζουν και να απειλούν εμένα και εμμέσως αλλά εξίσου χυδαία και απάνθρωπα όλους τους πρόσφυγες, ότι δεν πρόκειται να φοβηθώ ή να σταματήσω τον φασίστα να τον λέω φασίστα, τον σκοταδόψυχο / σκοταδόψυχο και τον σαδιστή /σαδιστή.

Επειδή όμως συνήθως οι δειλοί και οι θρασείς, επιλέγουν να σε πληγώσουν με ότι αγαπάς, τους προειδοποιώ ότι κάθε νέα απειλή ή το παραμικρό να συμβεί σε οποιονδήποτε εκτός εμού, δεν θα μείνει απλά μια ανάρτηση κοινωνικού δικτύου.

Στην ζωή μας μάθαμε να αγαπάμε και να προσφέρουμε ότι μπορούμε και ότι αντέχουμε. Δεν είμαστε ήρωες αλλά τιμούμε και υποκλινόμαστε στον ηρωισμό όσων δεν έχουν φωνή και γινόμαστε η δική τους. Παιδιά μας όλα τα παιδιά του κόσμου είχε πει ο Ραφαηλίδης. Δεν απάντησα σε βαριές κουβέντες κατάρες και βρισιές. Μέχρι εκεί…».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΙΟΥΣ ΦΟΒΕΡΙΖΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΚΑΤΟΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ?????ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΠΑΛΙΟΣΟΥΡΓΕΛΟ ΣΥΡΙΖΟΑΠΛΥΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΕ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ !!!!

  2. Γιαννούλη, αφού κατάφερες να τραβήξεις πάνω σου τα φώτα της δημοσιότητας με την βλακωδέστατη δήλωσή σου και μάλιστα εντός της Ελληνικής Βουλής. νοιώθω την υποχρέωση να σε πώ ΒΛΑΚΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ.
    Εκτός και αν τα πήρες από κάποιο περίεργο ταμείο (ΜΚΟ, Τουρκία κλπ) για να διευκολύνεις την ζωή των λάθρο, οπότε να σβήσουμε από τα παραπάνω το ΒΛΑΚΑ και να σε πούμε ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ.
    Πληροφοριακά δε, σε συμβουλεύω να διαβάσεις την ιστορία του εθίμου της γουρνοπούλας στην Καλαμάτα, όπου ήταν το έσχατο μέσο για να γλυτώνουν από τους Τούρκους. Και τότε Τούρκος = Μουσουλμάνος.
    Σήμερα το μουσουλμανικό ρέμπελο που μας φέρατε εσείς και η ΝΔ θα μας κάνει απίστευτο κακό κατά τα λεγόμενα του Πατροκοσμά. Ναι ξέχασα, είσαι άθεος που να τα ξέρεις εσύ αυτά. Όταν σύντομα θα δεις με τα μάτια σου τα αποτελέσματα των έργων σας, θα είναι αργά για μετάνοιες.
    Τόσο εσένα προσωπικά όσο και τους ομοίους σου, σας συντροφεύουν οι κατάρες ενός Μεγάλου Ιστορικού Έθνους.
    Εύχομαι να σας συγχωρήσει ο Θεός…

  3. Για καποιους λογους γινεται καποιος βουλευτης,για να τηρει τους νομους του συναγματος,να υπερασπιζεται το εθνος εναντια σε οποιαδηποτε απειλη, κ.α.
    Εγω ηπηρετησα στο στρατο και ορκιστηκα να υπερασπιζομαι τη πατριδα μεχρι την τελευταια σταγονα του αιματος μου.
    Εσυ τι ορκο εδωσες και που???????
    Εσυ γιανουλη να παρεις το λογο αυριο μεθαυριο στη βουλη ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ( ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΕΧΘΕΣ)και ναπεις σε ολους τους Ελληνες την πραγματικη αληθεια που εγινες βουλευτης.Τη πραγματικη ομως ε!!!
    Μπορεις;
    Εδω ειναι ΕΛΛΑΔΑ δεν ειναι ουτε τουρκια ουτε συρια,για να μην κανουν οι Ελληνες
    κατοικοι μπαρμπεκιου με χοιρινο.
    Ηρθαν Ελλαδα,θα μαθουν να σεβονται τα ηθη και τα εθιμα ολα των Ελληνων.Αν παω εγω στη συρια η τουρκια τοτε εγω πρεπει να σεβαστω τα δικα τους εθιμα.Αυτα ειναι σωστα λογια και δικαια.
    Αν ησουν βουλευτης σ’αυτες τις χωρες μονο τοτε θα ειχε νοημα αυτο που προτεινες εχθες.
    Ο Ελληνας οπου θελει θα πινει οτι θελει θα ψηνει και οπου θελει,οτι θελει η γυναικα του θα φοραει
    και οπου θελει και με τα μπουτια εξω και αμα παει κανενας μουσουλμανος να την ακουμπησει η τα ανηλικα παιδια του τοτε θα εχει κανει το μεγαλυτερο λαθος της ζωη του.
    Παραδειγμα πριν 18 μερες ημουν σε καφε της περιοχης μου και πιο περα καθοταν μια ανηλικη του δημοτικου φαινοταν 5-6 ταξη μαλλον13 στα 14, και περιμενε το λεωφορειο.Και πανε 3 αλοδαποι(απο αυτους που υποδεχεστε ισως οχι αφρικανοι απλα μελαμψοι) καθισαν διπλα της και αυτη στη μεση και καναν ψηστηρι στο μικρο κανονικα και το κοριτσι αισθανθηκε πολυ αβολα φαινοταν απο μακρυα.δεν εχασα ευκαιρια και εγω και αλλοι 5 και τους αρχισαμε στις κλωτσιες.ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΑΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ!!!!!
    Μηπως νομιζεις οτι πηγαν να τη ρωτησουν τι ωρα ειναι;;;;;
    Αντε εσενα σε φυλαει κανας φρουρος απο αυτους τους κακοποιους που φερατε, τους συγγενεις σου δε τους σκεφτεσαι καθολου μονο για τον εαυτο σου νοιαζεσαι;;;
    Τωρα θα μου πεις οτι γινομαι ξενοφοβικος και καλιεργω τη ξενοφοβια!Καλα,καλα.
    Τι να κανουμε καποιοι αντιδρουν με αυτες τις ανωμαλιες!!!
    Κοιταξτε να φροντισετε πρωτα τα Ελληνοπουλα και αφηστε τα μεταναστακια στις μκο τηςγερμανιας και της ολλανδιας.
    Το αλλο το καημενο με το προβλημα υγειας προχθες που πηγε στο εξωτερικο αν δεν το προβαλαν συνεχεια μερικα καναλια θα το κλεγαν οι γονεις του νωρις νωρις,και ποσα αλλα δικα μας θελουν βοηθεια αλλα εσεις εκει στους λαθρο κολημενοι ολοι.
    Εκτος τοπου και χρονου εισαι τελειως.
    Εγω θα ειχα παραιτηθει χθες κιολας.
    Το γνωριζουμε πολλοι οτι επιδιωκετε τη φιμωση του λαου στα κοινωνικα δυκτια που γραφουν κατα των μουσουλμανων.Τι θα κανετε ομως για το αντιστροφο;
    Θα σου πω εγω που εχω μαγικες ικανοτητες!!Απολυτως τιποτα.
    Ηδη οι φιλοι σας οι γερμανοι κανουν συληψεις και κοβουν προστιμα.Τοσο μυαλο εχουν και οι εκει βουλευτες αυτες τι βλακειες ψηφιζουν.
    Ειναι και οι πολιτες τελειως γκαου ομως με ενα θηριο ποτηρι μπυρα στο ενα χερι και ενα λουκανικο στο αλλο!
    Την ελευθερη εκφραση των πατριωτων στο διαδυκτιο ισως τη σταματησετε,αλλα μεχρι εκει.Εξω θα υπερασπιστουμε τις πολεις μας τα χωρια μας τους ανθρωπους μας τα ανηλικα παιδια μας αφου βλεπουμε οτι εσας δε σας καιγεται καρφι και νοιαζεστε μονο για τη μισθοδοσια σας σχεδον ολοι.

  4. και ο συριζομαλακας ειναι συριζομαλακας και θα ειναι συριζομαλακας μια ζωη συριζομαλακα και να ξερεις σε γραφουμε στα @πιδια μας αν μας λες φασιστες χεστηκαμε. και την κυρουλα μην την εμφανιζεις γιατι θα σου την πειραξουν οι λαθροαπλυτοι που αγαπατε ολοι εσεις του συναφιου σου

  5. εκ του ασφαλους ηρωας εισαι γιαννουλη. ξερεις οτι εσενα και την οικογενεια σου δεν θα την πειραξει κανεις απο αυτους που φερνετε. γιατι σας προστατευει η αστυνομια που εμεις πληρωνουμε. ζεις σε εναν γυαλινο κοσμο αγγελικα πλασμενο παιρνοντας και παχυλο μισθο παλι απο εμας ενω εμεις παιρνουμε τρομο στους δρομους που περπατουσαμε παλια αφοβα.. αλλα τι σε νοιαζει εσενα ο μισθος να μπαινει κι ολοι οι αλλοι ειναι φασιστες και ξενοφοβοι. ντροπη σου.

  6. Και εγω Γιαννουλη εχω την υποχρέωση να σε λεω αριστερο φασιστα, σκοταδιστη της ελλαδας, ανθελληνα και προδωτη του ελληνικου εθνους. Μαγκιες και τσαμπουκαδες στο σπιτι σου και στα αριστερα νεοταξιτικα συντροφια σου.Τωρα σαλτα με κανεναν λαθροσκουλικο πακιστανο η αλγερινο να την βρεις.

  7. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ Ο ΣΟΦΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΓΝΟΕΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ.1)ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΒΟΥΤΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ 2)ΕΣΠΕΙΡΕΣ ΑΝΕΜΟΥΣ;ΘΕΡΙΣΕ ΘΥΕΛΛΕΣ.

  8. Ο.Κ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

  9. τελικα αντι με καποιο τροπο να αλλαξεις την απαραδεκτη ομιλια σου συνεχιζεις να υποστηριζεις τα οσα ειπες.
    ειπαμε διποδα ζωα σαν κι εσενα ντροπη δεν εχουν.
    ..και δεν ντρεπονται διοτι ειναι συνισταμενη 2 παραγοντων
    ο ενας αφορα το οτι ειστε ολοι οι συριζαιοι κι εσυ μαζι αθεοι,απατριδες,ανθελληνες χωρις ιδανικα,ηθη και αξιες.
    ο δευτερος οτι εχεις εσυ και οι ομοιοι σου μυαλο κοτας,…οχι τιποτα αλλο σε πληρωνει ο λαος απο την υπερφορολογηση του με 10000 ευρω διχως τα κρατουμενα.
    γουρουνανθρωπε στην ψυχη και στην συμπεριφορα.
    ..σε προκαλουμε να δεις παλιοτερες αναρτησεις προεδρων και πρωθυπουργων αλλων κρατων που εχουν αναφερει δημοσια οτι τα ηθη και τα εθιμα του κρατους τους δεν προκειται να αλλαξουν λογω λαθρομεταναστευσης η μεταναστευσης τελος παντων οπως την αποκαλειτε ολοι σας.
    τωρα ποιοι ειναι αυτοι οι προεδροι και ποια κρατη πρεπει ηδη να τα ξερεις κι εσυ και οι ομοιοι σου
    αν δεν τους γνωριζεις τοτε εισαι ακομη πιο ανοητος και αμαθης οσον αφορα την ιδιοτητα του βουλευτη.
    …οσο καιρο εισασταν στην εξουσια δεν σε πειραξαν τα αυτομαστιγωματα των μεταναστων με το αιμα να ρεει και να βλεπουν μικρα παιδια ,…τοτε τα ηθη και η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ δεν θυγοταν?
    οταν οι λαθρομεταναστες κανουν υπαιθριο τζαμι το Ολυμπιακο σταδιο διπλα στο μετρό δεν θιγοταν τα ηθη και η Θρησκεια μας?..οχι η δικη σου,διοτι εισαι αθεος,αλλα η δικη μας των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.
    και τοσα αλλα…
    εχοντας το αξιωμα του βουλευτη ντροπιαζεις την Ελλαδα, τους λιγους βουλευτες που υπαρχουν και οι οποιοι ειναι σωστοι,αλλα πανω απο ολα ντροπιαζεις την οικογενεια σου και τα παιδια σου αν εχεις
    Παραιτησου αν εχεις αξιοπρεπεια…αν και δεν υπαρχει τετοια περιπτωση…ειπαμε εισαι ατομο χωρις πιστευω,ηθη,αξιες,ιδανικα…σιγα μην χασεις τα 10000 ευρω…..
    …και αν πραγματικα εισαι αντρας στην ψυχη,στην σκεψη και στην καρδια…που δεν εισαι …κανε μας και μηνυση και θα δεις τι εχεις να παθεις στα δικαστηρια,θα ξευτιλιστεις δημοσια παντα με τους νομους της δημοκρατιας που σιγουρα οι δικαστες τιμουν και σεβονται…

Comments are closed.