Τα λόγια του Τραμπ που σόκαραν τον Ζελένσκι και ίσως αποδειχθούν ιστορικά! Πως απάντησαν οι Ρώσοι (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Trump_Putin

Στρώνεται ο δρόμος για όσα ακολουθήσουν μετά την ενδεχόμενη εκλογή του Τραμπ;;
Τα όσα είπε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Fox News για το θέμα της Ουκρανίας, καθήμενος μαζί με τον υποψήφιο αντιπρόεδρό του, Τζ. Ντ. Βανς, ίσως αποδειχθούν ιστορικά σε μερικούς μόλις μήνες.

Αποκάλυψε πως ο ίδιος, αμέσως μετά την απόπειρα δολοφονίας του, μίλησε προσωπικά στον Ουκρανό πρόεδρο για την ανάγκη να πάει άμεσα σε τερματισμό του πολέμου.

Αναλυτικότερα:

«Μου τηλεφώνησε ο Ζελένσκι. Είχαμε μία καλή συνομιλία. Και του είπε πως “πρέπει να βάλουμε ένα τέλος στον πόλεμο. Η Ρωσία είναι μία πολεμική μηχανή. Αντιμετωπίζετε μία μηχανή πολέμου”.

Αυτό είναι που κάνουν! Διεξάγουν πολέμους. Νίκησαν τον Χίτλερ, νίκησαν τον Ναπολέοντα. Η περιβόητη εαρινή επίθεση (σ.σ. των Ουκρανών) δεν συνέβη ποτέ.

Ακούω ότι είχαν τοποθετήσει εκατομμύρια νάρκες και χιλιάδες άρματα μάχης. Εννοώ οι Ρώσοι.

Πολλοί Ρώσοι σκοτώνονται, αλλά και πολλοί Ουκρανοί επίσης. Είναι ένα χάος. Δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ. Ο Μπάιντεν δεν θα έπρεπε ποτέ να το επιτρέψει αυτό. Μπορούσε εύκολα να σταματήσει»:

Αντίδραση Κρεμλίνου
Το Κρεμλίνο καλωσόρισε σήμερα τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ για τη Ρωσία ότι είναι “πολεμική μηχανή” που έχει νικήσει τον Ναπολέοντα και τον Χίτλερ, αλλά είπε πως δεν φοράει ‘κόκκινα γυαλιά’ σε ό,τι αφορά τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε πως η Μόσχα γνωρίζει πως ο Τραμπ εκπροσωπεί μια πολιτική ελίτ που έχει αντιρωσικές απόψεις.

Η Μόσχα έχει πολλάκις αναφερθεί στο θέμα των απόψεων που έχει ο Τραμπ με αρκετά… ψυχρό και ουδέτερο τρόπο, στέλνοντας το μήνυμα πως θα περιμένει πρώτα να δει τι θα συμβεί στις ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Λέτε να ΜΗΝ ξέρουνε οι Ρώσοι ότι, ΌΣΟ καλοπροαίρετος και να είναι ο Τραμπ, έχει ολόκληρο @βραικό συρφετό να τον ακολουθεί; Από την ίδια του την οικογένεια – γαμπρός του κ.λ.π. – μέχρι ένα καράβι συνεργάτες του και μεγαλοχορηγοί … Μην περιμένετε να αλλάξουνε πολλά όταν εκλεγεί τον Νοέμβριο …

    1. Όσο κυβερνούσε ο Τράμπ ρε ΝουΔούλα οι τιμές στο πετρέλαιο και στα παράγωγα του ήταν χαμηλές, 1.20 με 1.30 στην Ελλάδα και μόλις βγήκε ο σκατόγερος οι τιμές εκτοξεύτηκαν και φυσικά στην Ελλάδα ακόμα περισσότερο λόγο των μαφιόζων Μιζοτάκηδων.

    2. ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΑΓΕ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΚΟΥΛΑ

Comments are closed.