ΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2024 – ΜΩΡΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ – ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΡΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κοινοποίηση:

Αναστατώθηκε από τις σειρήνες των ασθενοφόρων το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου η πόλη του Ναυπλίου.

Ήταν 10:00 περίπου το βράδυ, όταν μια κλήση στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμό, για μια έγκυο γυναίκα, η οποία βρισκόταν στο σπίτι της και όταν μπήκε στο μπάνιο για να πλυθεί, γέννησε το μωράκι της μέσα στη μπανιέρα, όπως ισχυρίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ενημέρωσε καθυστερημένα το ΕΚΑΒ, όπου διασώστες και γιατρός από το νοσοκομείο έσπευσαν να τις προσφέρουν τις ιατρικές φροντίδες.

Το μωράκι διακομίσθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Άργους σε όχι καλή κατάσταση, ενώ μετά από λίγο και αφού παρασχέθηκαν οι απαραίτητες βοήθειες στην μητέρα διακομίσθηκε και αυτή στο Νοσοκομείο Άργους με άλλο ασθενοφόρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νοσοκομείο δεν είχε παιδίατρο και οι γιατροί έκριναν πως το νεογνό έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων καθώς παρουσίασε προβλήματα υγείας.

Η μητέρα παραμένει στο Νοσοκομείο Άργους έχοντας υποστεί ψυχολογικό σοκ, ενώ επανέρχεται το φλέγον ζήτημα της έλλειψης των παιδιάτρων στα νοσοκομεία της Αργολίδας.

Μα και αυτή Σάββατο βραδυ; Αφού το είπε ο υπουργός. Σαββατοκύριακο δεν υπάρχουν γιατροί…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ!!!!! Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΑΡΑΝΕ bk????

  2. Ο ξεπεσμός μιάς κοινωνίας στο τελευταίο σκαλί!!! Να δουν αυτά τα χάλια βουλευτές και τοπικοί άρχοντες που πουλάνε τουριστικές υπηρεσίες με αφρικάνικου τύπου παροχή υγειονομικών υπηρεσιών. Διοικητές νοσοκομείων μία νοσηλεύτρια και ένας αποτυχημένος καθηγητής που σέρνονται και κάνουν υποκλίσεις στους πολιτικούς που επισκέπτονται τη πόλη για αναψυχή. Αυτή είναι η κατάσταση και συμπληρώνεται με νοσοκομειακούς γιατρούςαπόφοιτους Ρουμανίας Σκοπίων Σερβίας και Βουλγαρίας, δηλ πανάσχετους κηφήνες

  3. μακρυα απο γιατρους και τα εμβολια τους . το καλο της να μην το παει ποτε σε παιδιατρο

  4. ΕΧΩ ΔΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΗ ΠΑΓΕΠΟΝΤ ΗΔΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΕΤ ΟΙΟ ΕΚΕΗΝΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΝ ΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ -ΚΑΡΑΜΠ ΟΥΜΠΟΥΚΟΣ , ΠΟΤΕ ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΚΑ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Λ.Α.Ο.Σ ΑΛΑ ΠΟΥ Ν ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΒΡΩ ΜΕΡΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ Α.ΕΙ ΣΥΧΤΗΡ ΣΗΧΑΘΗΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

  5. Ειχε ομως 2 ασθενοφορα .Μια χαρα το παει ο Γεωργιαδης το θεμα. Αντε θα σας βρει και ενα παιδιατρο και ολα καλα. Τα εχετε βαλει ολοι με τον καλυτερο υπουργο υγειας που περασε απο το Ελλαδισταν. Μη δειτε εναν να τα πηγαινει καλα πεφτετε να τον φατε. Αδωνη δωσε πονο …….

  6. αυτό που επιλέξατε να ζείτε, μετά από 15 χρόνια μνημόνια δεν έχουν αλλάξει καν τα ονόματα των κομμάτων στην Βουλή, το ΠΑΣΟΚ παρότι άλλαξε όνομα για να αλλάξει και το ΑΦΜ χρησιμοποιεί ακόμα το όνομα ΠΑΣΟΚ για να κρατάει ποσοστά αντί να ντρέπονται και να φοβούνται ότι θα τους λιντσάρει κανείς, 41% ΝΔ και 70% έκαναν μούτρα στο σύστημα για να βγει η ΝΔ κυβέρνηση με 10%, όξω ρε….

  7. Μονο για τουρισμο ειστε στο ναυπλιο εκει ειστε ετοιμοπολεμοι αλλα αν καποιος χρειαστει κατι ειστε ολοι απώντες και σ ολα τα νησια τα κοσμοπολιτικα φυσικα

  8. Δικιο εχεις bk……ολα προγραμματισμένα οπως σε πολιτισμένες χωρες εκτος ελλαδισταν….

Leave a Response