Τα ξημερώματα το διάγγελμα Μπάιντεν – Δήλωσε ότι βρισκόμαστε σε παγκόσμιο σημείο καμπής

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΙΝΤΕΝ

Για τις 8 μμ (δηλαδή στις 3 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας) έχει προγραμματιστεί στο διάγγελμα του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος μάλιστα μίλησε για παγκόσμιο σημείο καμπής, αναφερόμενος στην κρίση της Μέσης Ανατολής που κλικακώνεται.

Το Ισραήλ είναι πανέτοιμο για χερσαία επίθεση στη Γάζα, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στην Μεσόγειο.

Ήδη το Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ενισχύει την παρουσία του σε μαχητικά αεροσκάφη, ενώ έχουν αναπτυχθεί στη Μεσόγειο δυο ομάδες κρούσεις αεροπλανοφόρων για την υποστήριξη του Ισραήλ.

 

«Οι τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς κατά του Ισραήλ. Η ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα. Ο συνεχιζόμενος βάναυσος πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας. Βρισκόμαστε σε ένα παγκόσμιο σημείο καμπής που είναι μεγαλύτερο από το κόμμα ή την πολιτική», ανέφερε ο Τζο Μπάιντεν σε ανάρτησή του, μόλις λίγες ώρες πριν το διάγγελμά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν μπορούν να φανταστούν τι τους περιμένει η πυραυλική επίθεση από τον Βορρά είναι σίγουρη και λογικά θα τους στείλουν χιλιάδες πυραύλους και drones οι Ιρανοί, μετά από αυτό ελπίζω να μην έχουμε δεύτερη χερσαία επίθεση, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει οι Ισραηλινοί να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα αν δεχτούν εισβολή από οργανωμένο στρατό…

  2. ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Comments are closed.