Τα σάρωσε όλα στον κόσμο των social media η επιστροφή του Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό!

Κοινοποίηση:
SΣάσα Βεζένκοφ

Η επανένταξη του δύο φορές MVP της Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό, έσπασε όλα τα ρεκόρ.

Στον δικό τους μαγικό κόσμο πετούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με αφορμή την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ!
Ο δύο φορές MVP της Ευρωλίγκα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, ώστε να ρίξει άγκυρα στο Λιμάνι της ζωής του, μετά την περυσινή του περιπέτεια στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ και αυτή του η επιμονή επιβραβεύτηκε μ’ ένα ηγεμονικό συμβόλαιο, που θα του αποφέρει τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ για τα πέντε επόμενα χρόνια που θα φοράει την φανέλα της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.
Ένα come back, το οποίο περίμεναν από την πρώτη στιγμή που αποχωρίστηκαν πέρυσι και έγινε πραγματικότητα, προ ολίγων ημερών.
Αυτή την ανυπομονησία, αλλά και η ανάγκη επιστροφής του Βεζένκοφ στον Θρύλο σε αγωνιστικό επίπεδο, φανερώνει και η απήχηση που είχε το συγκεκριμένο θέμα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των «ερυθρόλευκων». Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ΚΑΕ, με σχετική ανακοίνωση:

«H επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ έκανε τεράστια αίσθηση και στον κόσμο των Social Media!

Το βίντεο με το οποίο ανακοινώθηκε η απόκτησή του είχε στο Instagram είχε 2.5 εκατομμύρια προβολές, 82,7 χιλιάδες likes, 2.436 σχόλια, ενώ 2070 το αποθήκευσαν! Στο X είχε 606.000 προβολές, 1.610 αναδημοσιεύσεις και 29.800 αλληλεπιδράσεις. Στο Facebook είχε 299.539 προβολές, 93.405 αλληλεπιδράσεις και 23.000 likes!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: