Τα χάλια μας τα μαύρα! Δάσκαλοι παραιτούνται γιατί δεν βρίσκουν σπίτια – «Μας ζητούν ένα νεφρό για τρώγλες 20 τμ»

Κοινοποίηση:
enoikia2

Εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων που καλούνται είτε ως αναπληρωτές είτε ως νεοδιόριστοι να υπηρετήσουν σε σχολεία όλων των βαθμίδων στα Χανιά ζουν δραματικές καταστάσεις.

Διαπιστώνουν ότι είναι τουλάχιστον ασύμφορο, αν όχι αδύνατο, να βρουν ένα διαμέρισμα προς ενοικίαση, με αποτέλεσμα να οδηγούνται ακόμα και σε παραίτηση, παρότι είναι αντιμέτωποι με ποινές.

Μάλιστα, από τη β’ φάση πρόσληψης αναπληρωτών, παραιτήθηκαν έξι εκπαιδευτικοί μόνο από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, όπως έκανε γνωστό το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εκπαιδευτικών Χανίων & αιρετός ΠΥΣΠΕ, Γιώργος Παύλου.

«Δυστυχώς τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο συνάδελφοι , σε αυτή την φάση αναπληρωτών από αυτούς που ήρθαν στα Χανιά παραιτήθηκαν 6 συνάδελφοι. Την αιτία την ξέρουμε πολύ καλά και είναι η γνωστή σε όλους μας τα ακριβά ενοίκια στον νομό μας.

Κάποιοι νομίζουν ότι ο εκπαιδευτικός παίρνει ένα πακτωλό χρημάτων και έτσι μπορούν να ζητήσουν νεφρό για τις τρώγλες τους των 20τ.μ . Ήμαρτον.

Για πόσο ακόμα θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση να διώχνει αυτός ο τόπος τους ανθρώπους που έρχονται να προσφέρουν στα παιδιά μας!» σημειώνει σε σχετική του ανάρτηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response