Τεκτονική στοά: “Μήπως έβαλαν μόνοι τους τη βόμβα;”

Κοινοποίηση:
pyrosvestiki-tektoniki

Αναγνώστης και ακροατής της εκπομπής “Ραδιομακελάρηδες”, ζητάει να βγάλουμε στη φόρα όλα τα ονόματα των Μασώνων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Και αναρωτιέται για τις δωρεές που έχει κάνει τελευταία η Τεκτονική Στοά:

Αναλυτικά η καταγγελία του:

Να αναφερεις ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ Μασονους γιατι πρεπει να τους μαθει ο κοσμος οτι κανουν κουμαντο στην πολιτκη και οικονομικη ζωη του τομπου. Ειναι μπλεγμενοι με τις χειροτερες ελληνικες οικογενειες και εταιρειες οπως η Ομπρέλα του Γίωργου Πατσή (του λακέ της Λάτση) για να κονομαεί απο δημοσια εργα και να φτιαχνει βιλες στην Παρο. Με ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ@!

IMG_20230713_135052_942

Εμενα μου προκαλει μεγαλη εντυπωση πως εφτασαν εκει οι δραστες! Μηπως την εβαλαν οι ιδιοι για να φανουν θύματα? Γιατι πολυ εξωστρεφεια βλεπουμε τωρα τελευταια απο τους μασόνους. Εχουν παρσυφρίσει ακομα και στο Πυροσβεστικο Σωμα οπως φαινονται απο τις δωρεες!”

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, το «Τεκτονικό Ίδρυμα» δώρισε δύο (2) πυροσβεστικά βοηθητικά οχήματα μεταφοράς προσωπικού και εξοπλισμού.

Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 05 Ιουλίου 2023, στις εγκαταστάσεις του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών.

Στην τελετή παρέστησαν ο πρόεδρος του «Τεκτονικού Ιδρύματος» κος Μιχαήλ Ματτές, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Μπινιάρη, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Αττική, Υποστράτηγος Παναγιώτης Νιάφας και ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Πύραρχος Βασίλειος Ζαφείρης.

Στην τελετή παράδοσης των πυροσβεστικών οχημάτων, συμμετείχαν μέλη του «Τεκτονικού Ιδρύματος» καθώς και στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην την έβαλαν οι ίδιοι. Πραγματικά αναπάντεχο.

  2. καλα κ. αν ήταν ένας ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΟΒΟΜΒΙΣΤΗΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΈΒΡΙΣΚΑΝ ΣΕ ΧΡΌΝΟ dt; Κ. δεν θα τον έδειχναν;;;;
    μόνοι τους την έβαλαν τα ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΑ κ. αντιχριτα αποβρασματα.

  3. δεν υπαρχει αμφιβολια οτι οι ιδιοι την εβαλαν. τεχνογνωσια για εκρηκτικους μηχανισμους τρομακρατικου τυπου εχουν μονο αυτοι και οι υποτελεις τους δηθεν επαναστατικες ομαδες.

  4. Πάντα τα ίδια έκαναν. Έβαζαν τον εαυτο τους στη θέση του θύματος και στον πόλεμο που επακολουθουσε κέρδιζαν τα πάντα. Το ψέμα είναι στη φύση τους μόνο αυτο χρησιμοποιούν για να πάνε μπροστά.

  5. Ακριβώς αυτή ήταν και η δική μου πρώτη σκέψη! Ιμιτασιόν βομβιστική χωρίς θύματα βρωμάει “στήσιμο”…

  6. Εγω ψηφίζω ΝΑΙ στην λίστα των ονομάτων τους…. Αυτοί πως ξέρουν τα δικα μας??? Εχουμε και εμείς το δικαίωμα….. Τι φοβάστε?????

Comments are closed.