Τελεσίγραφο Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία: «Ή θα παραμείνω πρόεδρος ή θα απευθυνθώ εκ νέου στη βάση»

Κοινοποίηση:
κασσελακης

Σε νέο αδιέξοδο οδηγείται η Πολιτική Γραμματεία η οποία βρίσκεται σε συνεδρίαση σήμερα από τις 19:00 καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης θέτει το θέμα πως ή θα είναι ο ίδιος πρόεδρος του κόμματος στις εθνικές εκλογές ή θα θέσει αναβάπτισής του στο Συνέδριο.

O ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε το γάντι που του έχουν πετάξει πολλά μέλη του οργάνου, θέτοντας ανοιχτά θέμα ηγεσίας και είπε στα κορυφαία στελέχη πως, είτε θα είναι πρόεδρος έως τις εθνικές εκλογές ή θα θέσει θέμα αναβάπτισής του προσφεύγοντας και πάλι στη βάση του κόμματος. Η εξέλιξη έρχεται στον απόηχο της προτασης του διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Γιώργου Τσίπρα, για αναζήτησή άλλου προσώπου «αν δεν υπάρξει συνεννόηση με τον κ. Κασσελακη».

«Ή θα παραμείνω πρόεδρος ή θα απευθυνθώ εκ νέου στη βάση» φέρεται να είπε συγκεκριμένα o κ. Κασσελάκης.

«Αν δεν με εμπιστεύεστε, ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός, τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε τη διαδικασία; Εάν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» δήλωσε ο ίδιος.

Yπενθυμίζεται πως κατά την προσέλευσή του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».

Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο δήλωσε ότι διάβασε ότι πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. «Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».

Στελέχη ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, θα κριθείς στις ευρωεκλογές»
Tα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες απαντούν στο τελεσίγραφο του Στέφανου Κασσελάκη: «Δεν δίνουμε λευκή επιταγή σε κανέναν, θα κριθείς στις ευρωεκλογές».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ 3% ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΔΩΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ.ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΛΕΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ.

  2. Ποια βαση ρε ??? Αυτη παει εφυγε !!! Θα πας απατος στις εκλογες !!!!!

  3. ΠΑΤΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΚΑΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΑΦΟ ΟΥΤΕ 5% ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΕΤΕ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΕΙΝΟΥΝ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ 3-5%

Comments are closed.