Τελικά πολύ λινάτσες οι Σφακιανοί και η Κρήτη! «Είναι επανάσταση ότι τα Σφακιά ψήφισαν γκέι πρόεδρο» λέει ο Νίκος Σούλης

Κοινοποίηση:
5972901

Πίσω από τα βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη βρίσκεται ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης, ο οποίος δεν έκρυβε τη χαρά του για το αποτέλεσμα των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Νίκος Σούλης είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη και είχε αναλάβει την προβολή του μέσω βίντεο για τις εκλογές.

Οπως ανέφερε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το κόμμα στα χέρια του χαρακτηρίζοντας επανάσταση το γεγονός ότι τα Σφακιά ψήφισαν έναν γκέι για πρόεδρο του κόμματος.

«Νομίζω ότι έκανα καλά τη δουλειά μου( βίντεο κλιπ ). Να αποτυπώσω μια πραγματικότητα. Ήταν συνεργάσιμος ξέρει και να ακούει και να μιλάει. Νομίζω ότι η βάση του ΣΥΡΙΖΑ πήρε σήμερα το κόμμα στα χέρια της. Έξυπνος, αυθεντικός, άνετος άνθρωπος που δεν έχει ξύλινη γλώσσα. Είναι επανάσταση ότι τα Σφακιά ψήφισαν γκέι πρόεδρο», ήταν τα όσα είπε ο Νίκος Σούλης έξω από τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Οταν πεφτει χρημα οι ‘λεβεντες’ Κρητικοί ψηφιζουν και τον εξωαποδω αν χρειαστει!

  2. ρε αχαριστοι μηδεν ψηφους ο πασοκος τζουμακας; τοσο γρηγορα ξεχασατε;

  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΨΥΧΕΣ; ;

  4. Ναι, μετά το…η φαντασία στην εξουσία, τώρα και το…η ανωμαλία στην εξουσία!!!!!!

  5. Ο νεαρουλης-μπουλης της φωτο, ειναι ενθουσιασμενος γιατι επιτελους, θα μπορει να πει στην μαμα του, οτι θα παντρευτει τον Μητσαρα! Τι θα πει αυτη μετα, ειδικα αν τον ψηφισε; Φατε την!

  6. Δηλαδη να υποθεσω, οτι οι περισσοτεροι απο δαυτους τους χαχολους, που τον περιτριγυριζουν και τον χειροκροτουν, εχουν καταλαβει περι τινος προκειται! Χλωμο, το βλεπω! Θυμοσαστε μηπως, τις λεξεις που χρησιμοποιησε, οταν δημοσιοποιησε τα βιτσια του; Προφανως η λεξη, που επικρατησε στο ακατοικητο τους, ηταν το:”Ανθρωπινη”! και ολα τα αλλα ηρθαν, σε δευτερη μοιρα! Εν πασει περιπτωσει! Θυμηστε μου! Εχει ξανασυμβει ανα τον Κοσμο, τετοιο περιστατικο; Ητοι το να παρουσιαζεται φορα παρτιδα και χωρις αιδω, η “οικογενεια” Kassel-ακης ή μηπως πρωτοτυπουμε και σε αυτο; Ουαου! Θα τραβηξω, τις κοτσιδες μου!

    Υ.γ. Δεν φταιω εγω, η φαντασια μου τα φταιει! Φανταζομουν λοιπον το ζευγος της Αγ.Παρασκευης, να εορταζει την επιτυχια του …”προεδρου”,
    αγρια, παθιασμενα μετα σαμπανιας και χαβιαριου! Και εις υγειαν, των κοροιδων! Viva la Grecia! Ολέ! Πισωκωλέ! Πιασωκωλέ!

  7. Γυμνασμενο το τεκνο δε λεω αλλα κι αυτο…γερνει! 96 μου μυριζει!

  8. Απο λεβεντογεννα η Κρητη εγινε πισωγλεντισσα! Τα παντα αλλαζουν στο ντουνια! Δεν ανεξαρτητοποιηστε σιγα σιγα με προεδρες Κουλαρα και ψαροκασσελα?

    1. ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΤΑΝΟΠΟΥΣΤΟΓΕΝΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ

      1. εσυ αλβανε φουκαρα κανε μόκο

    2. ποτε δεν ηταν κατι διαφορετικο σε σχεση με την υπολοιπη χωρα. ουτε λεβεντογεννα ουτε πισωγλεντες. απλα ειναι τοπικιστες μεχρι αηδιας

Comments are closed.