Τερατουργικές διαρροές: «ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟ DVD ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ». ΣΚΛΗΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ: ΠΩΣ Η ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΤΟΥΛΗ. ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ; «Τον κάναμε να ξεχάσει την περιφέρεια μέσα σε δυο λεπτά», επαίρονται οι γκάνγκστερ της κυβέρνησης. Ο Λαβράνος και η συμμορία του, το Predator και οι Κυπατζήδες, ο τρόμος του εισαγγελέα για τις οικονομικές ατασθαλίες και τα «προσωπικά γούστα»

Κοινοποίηση:
exofyllo1-8

im_teaser_01-08-2023

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της ΤΡΙΤΗΣ 1–8-2023 του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Χαίρετε φίλτατοι συνέλληνες καί φίλτατες συνελληνίδες. Εξ αφορμής των αναφερομένων στο πρωτοσέλιδο, θέλω να σας πληροφορήσω κάποια βασικά ιστορικά στοιχεία. Επειδή, ετησίως, η εφημερίδα “Μακελειό” αναφέρεται στον φόνο του Δραγούμη, πρέπει τα ιστορικά γεγονότα να κρίνονται βάσει του τότε ιστορικού πλαισίου τους. Ο φονευθείς Ιωάννης Δραγούμης ή άλλως πως “Ίων” ή άλλως πως “Ίδας”, μαζί με άλλους πολιτικούς καί διανοουμένους, πίστευαν στην Ελληνοτουρκική συνεργασία καί στην δημιουργία μίας κοινής Ελληνοτουρκικής επικρατείας, κατά το σύστημα της Αυστροουγγαρίας, ενώ απέρριπταν κάθε ιδέα περί της Ελληνικής εδαφικής επέκτασης. Αντιθέτως, ο Ελευθέριος Βενιζέλος καί οι ομόφρονές του πρέσβευαν μία ισχυρή Ελλάδα, πρωταγωνίστρια των ευρύτερων ευρωπαϊκών εξελίξεων. Μάλιστα, περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο “Ελληνική εξωτερική πολιτική, 1900-1945”, του θανόντος ιστορικού Κωνσταντίνου Σβολόπουλου, εκδόσεις “Εστία”, Αθήνα. Επειδή όμως έχει εξαντληθεί από ετών, να ψάξετε στα παλαιά βιβλιοπωλεία. Με εξαίρετη τιμή.-

  2. Τί λέτε ρέ παιδιά το λαδώνει τό πόμολο καί ο Πατούλης; Νομίζω όταν κάποιος γίνεται μασόνος τόν σοδομίζουν μία φορά καί τόν βιντεοσκοπούν. Άλλά απ’οτι λένε τήν πρώτη φορά πονάει τήν δεύτερη τσούζει καί τήν τρίτη αρχίζει νά σού αρέσει.Λέτε νά τού συνέβει κάτι τέτοιο του Πατούλη; Κρίμα τό παλικάρι τελικά τά φαινόμενα απατούν.

  3. Ο Πατούλης ετύγχανε μεγάλης προβολής εδώ και μια δεκαετία από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων, πριν εκλεγεί πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου.
    Με την γυναίκα του εκπροσωπούσαν ζεύγος σουργέλων.

  4. Στέφανε, συλλάβανε Πακιστανό στη Θεσσαλονίκη που αυνανίστηκε σε 17χρονη! Τουμπεκί οι φεμινιστικές οργανώσεις, τα κόμματα των παιδόφιλων και οι συνταγματολόγοι που δεν θέλουν Ηλία αλλά θέλουν Ανταρσύα! Τον Ανταρσύα των ανοιχτών συνόρων για να μπει ο Πακιστανός ελεύθερα που αυνανίζεται και να μην τον απελάσουν! Άμα γίνουμε πλειοψηφία και λέμε σε όλους αυτά που κρύβουν τα τουρκοκάναλα των τουρκόφιλων και σκοπιανόφιλων και λαθρολάγνων εφοπλιστών, τότε θα υπάρξει και ελπίδα! Διαδώστε παντού τι συμβαίνει στην Ελλάδα,σε λίγο ούτε οι γυναίκες σας δεν θα κυκλοφορούν!

    1. Ο/Η Η δεξιά ΝΔ κυβερνάει που τους φέρνει όλους αυτούς και ανοίγει τα σύνορα λέει:

      Τι δουλειά έχει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ? Δεν έχει καμμία ευθύνη.
      Μια ζωή η δεξιά κυβερνάει που μας έφερε σ’ αυτά τα χάλια.
      Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου, φίλε μου!

    2. Οι αριστεροί θα εύχονταν να είχε τελειώσει πάνω τους το Πάκι

    3. Ο/Η * Λαθρολάγνοι άχρηστοι δεξιοί. Οι Αριστεροί είναι γνήσιοι Πατριώτες. λέει:

      Οι δεξιοί θα εύχονταν να είχε τελειώσει πάνω τους το Πάκι που είναι λαθρολάγνοι ψυχανώμαλοι.
      Οι δεξιοί έφεραν όλους τους λαθρό. Αυτοί κυβερνούν μια ζωή.
      Οι Αριστεροί είναι Φυσιολογικοί, Χρήσιμοι και Ψυχικά Υγιείς Άνθρωποι.

      1. Καλά κοιμήσου με τα βιβλία του Εβραίου Μαρξ και του θεότρελου Λένιν

  5. Πρέπει να είναι μπινες ο Πατουλης όπως σίγουρα από ότι φαίνεται και ο Κουλης Χρυσός ψυχογιός του Κουβελου Έχουν όλα τα κατάλληλα μέσα στο Μαξίμου για να εκβιάζουν Ενώ με τον γνωστό υπουργό που τα έριξε στο τραβεστί μούγγα Ο λόγος είναι η μασονικη στοά, και ότι ο πατέρας του το τομάρι ήταν στενός συνεργάτης με τον εφιάλτη του 65 και σπιούνο της Γκεστάπο

  6. Όχι ρε πούστη μου και νόμιζα ότι ο Πατούλης είναι ο μόνος αρσενικός που έμεινε εκεί μέσα. Τελικά έπεσα έξω. Είναι όλοι γυναικωτοί…

Comments are closed.