Τζάκρη για Τσίπρα: Είναι ασυνάρτητο να θέλει να επιστρέψει ως επικεφαλής συνομοσπονδίας θραυσμάτων

Κοινοποίηση:
Theodora-Tzakri

Προκλητική εμφανίστηκε η Θεοδώρα Τζάκρη μιλώντας στο Mega αναφερόμενη και στον Αλέξη Τσίπρα και στην ομάδα των 87 του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ασυνάρτητο να θέλει να επιστρέψει ο Τσίπρας επικεφαλής συνομοσπονδίας θραυσμάτων», είπε η ίδια προκαλώντας την πλέον αλγεινή εντύπωση. Πρόσθεσε δε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι σε περίοδο στοχασμού!

«Το συνέδριο δεν είναι συνέδριο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών», είπε ακόμη.

Σημείωσε ότι τα στελέχη που διαφωνούν, όπως η ομάδα των 87, έχουν προσωπικές ατζέντες αλλά πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ πολύ πιθανή την Τρίτη διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

Γλιτώνουμε χαρτί….
Επίσης η κα Τζάκρη ερωτήθηκε για την απόφαση για την εφημερίδα της Αυγής.

Όπως είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένο τρόπο που χρηματοδοτείται. Γίνεται από τις εισφορές των μελών του και την κρατική χρηματοδότηση. Και βεβαίως στην Κεντρική Επιτροπή τις προάλλες παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά δεδομένα και οι οικονομικές δυνατότητες του κόμματος την επόμενη τριετία, που είναι αρκετά στενόχωρες. Και εξαιτίας αυτής της στενότητας επιτρέψτε μου να πω λήφθηκαν οι δυσάρεστες αποφάσεις της αναστολής του ημερήσιου έντυπου φύλλου της Αυγής. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν οι θέσεις των εργαζομένων αλώβητες. Και για να συμβεί αυτό πρέπει να μείνει ανοιχτή και ισχυρή η Κυριακάτικη Αυγή και βεβαίως να ενισχυθεί η ηλεκτρονική έκδοση».

Ο παρουσιαστής τότε ανέφερε: «αυτό που γλιτώνετε δηλαδή είναι το χαρτί» με την ίδια να απαντά: «Αυτό που γλιτώνουμε δεν είναι λίγο. Ξέρετε πού έχουν πάει τα εκτυπωτικά και το χαρτί; Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ! Θα μας δώσουν τη δυνατότητα να ενισχύσουμε και την ηλεκτρονική έκδοση και το κυριακάτικο φύλλο της Αυγής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η μοναδική φορά που συμφωνώ με την Ντόρα! Μπράβο κοριτσάρα μου!

  2. Αποριας αξιον ειναι ποιοι ειναι αυτοι οι ξεμωραμενοι , που ψηφιζουν αυτο το νουμερο και το στελνουν στην Βουλη;;;;;

  3. Τι την καλείτε να μιλάει…..καλύτερα να χτενιζεται.

Comments are closed.