Τζιχαντιστές της Χαμάς σέρνουν Ισραηλινή ξυπόλυτη και αιμόφυρτη από τα μαλλιά (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
israel-

Οι εικόνες από το Ισραήλ και πώς πιάστηκαν στον ύπνο από τους «κατσαπλιάδες» της Χαμάς κάνουν τον γύρο του κόσμου και σοκάρουν.

Σε νέο βίντεο, που αναρτήθηκε στο «Χ», πρώην Twitter, ένοπλος της Χαμάς σέρνει μία αιμόφυρτη Ισραηλινή αιχμάλωτη, απροσδιόριστο εάν είναι στρατιωτίνα ή άμαχη, από τα μαλλιά.

Η γυναίκα είναι αρχικά «χωμένη» στο πορτμπαγκάζ ενός τζιπ.

Ο τζιχαντιστής της Χαμάς το ανοίγει, τη βγάζει σέρνοντάς την από τα μαλλιά, ξυπόλυτη γιατί μάλλον την έπιασαν στον ύπνο, αιμόφυρτη και τη σπρώχνει να κάτσει στις πίσω θέσεις του οχήματος.

Οι φιλότουρκοι Παλαιστίνιοι τζιχαντιστές, στα πλαίσια κάποιου «ψυχολογικού πολέμου», αναρτούν αυτά τα πλάνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να «σπάσουν» το ηθικό των Ισραηλινών ή, ακόμα χειρότερα, για να τους θίξουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εάν η Χαμάς ξεκίνησε αυτόν τον πόλεμο, με αυτά τα αίσχη, δίχως πλάτες, θα το μετανιώσει επώδυνα μέσα στις επόμενες ώρες.

Η πολεμική αεροπορία του Ισραήλ και η υπεροπλία του με την επιχείρηση «Σιδηρά Ξίφη» θα εξαπολυθεί ανηλεώς πάνω σε αυτούς τους μισθοφόρους του Ερντογάν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

25 Σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΘΡΟ

    1. Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ……. Κ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟΥΣ…..
      ΒΑΛΑΚΣ ΜΩΡΕ….

  2. Τους Έλληνες χθες ήταν η τελευταία φορά που τους πιάσατε στο στόμα σας. Γράφονται με κεφαλαίο παρεπιπτόντως.

  3. Ουστ γιδι σιγα μην ειναι και και ξαδερφια του Περικλη τα Τουρκοτζιχαντια.

  4. Πρωτα καθαρισμα την κουλα και ολους τους προδοτες πολιτικους μετα ολα τα στρατιωτικα καθικια. Σειρα μετα παιρνουν ολος ο ανθελληνικος πληθυσμος θανατος σε ολους πληρης καθαρση αρκετα με αυτους και ευθεια για σκυλτροφη. Πλησιζει η ωρα σας σκουληκια.

  5. κι ομως υπαρχουν ελληνες που υποστηριζουν αυτα τα κτηνη(χουντικοι φυσικα)

    1. ΚΚΕ: «Ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του»
      …. ….
      ΠΡΟΣΕΧΕ ΡΕ ΤΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ……

  6. Μη χτυπάτε γυναικόπαιδα ρε κατσαπλιάδες,αμαυρώνετε τον αγώνα σας,εντάξει θέλετε κράτος και να είστε ελεύθεροι,αλλά όχι έτσι

  7. Προφανώς και τον αποκαλείς αρμενόφατσα , γιατί μισείς και τους Αρμένιους, επειδή είναι Χριστιανοί, εκτός από τους Ρώσους. Χαζαροουκρανοεβραιοαζερότουρκε.

  8. Στρατιώτες είναι οι περισσότερες γυναίκες, ζωντανές και νεκρές, που εμφανίζονται.
    Μην κάνετε προπαγάνδα.

  9. ΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ?? ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΡΗΤΩΝ Κ ΣΑΣ ΓΛΕΝΤΑΝΕ !!!!!

    1. μπα δεν νομίζω … όλοι αυτοί είναι ΦΑΝΑΤΙΚΟΤΕΡΟΙ ΙΣΛΑΜΟ-ΣΦΑΓΕΙΣ-παρακλάδι των “Μουσουλμάνων Αδελφών” και θεωρούν τους εαυτούς τους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ του ΑΛΛΑΧ Αλλάχ ου ακμπαρ!!!/”Τζιχάντιστές” (Τζιχάντ: Ιερός Πόλεμος) ταυτίζονται απόλυτα με του ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ … άλλο οι Ελληνικοί πληθυσμοί που μπόλιασαν γενετικά τους πληθυσμούς της Παλαιστίνης (Φιλισταίοι) και άλλο οι συγκεκριμένοι της Χαμάς .. οι τελευταίοι είναι απόγονοι τουρκο-αράβων/Οθωμανών που απέκτησαν πληθυσμιακή συνοχή στα νοτιο-ανατολικά της Παλαιστίνης με χρηματοδότηση και στρατιωτικό εξοπλισμό αρχικά από τους Ιρανούς και στην συνέχεια από τους Καταριανούς-και τους Τούρκους … μετά τους Εβραίους οι επόμενοι στόχοι τους είναι όλοι οι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ της περιοχής .. μεταξύ αυτών και ΈΛΛΗΝΕΣ …

    2. Δεν ξέρω αν είναι απόγονοι Κρητών, αλλά και έτσι να είναι τώρα είναι φανατικοί μουσουλμάνοι και επομένως αιμοβόροι, απολίτιστοι, αντίχριστοι και δολοφόνοι ανθρώπων που αποκαλούν απίστους!!!!! Οχι βέβαια ότι το Ισραήλ είναι καλύτερο και αγαθότερο σαν κράτος και στην συμπεριφορά του και σίγουρα είναι και αυτοί αντίχριστοι και φιλοπόλεμοι!!!!!!!

      1. ALLAH AQBAR !!! Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝ ΜΕΓΑΛΟΣ !!!!
        εβραιοσκωλυκες.

      2. Βλακείες λέει! Καταρχήν οι Φιλισταίοι δεν ήταν Κρητικοί, ήταν Μυκηναίοι. Οι απόγονοι των Φιλισταίων είχαν ήδη αφομοιωθεί από γειτονικά έθνη πριν τον 5ο αιώνα πΧ, εξάλλου θα είχαμε αναφορές από ιστορικούς των Ελληνιστικών χρόνων αν είχαν βρει στην περιοχή κάποιους που να μιλούσαν μια ελληνική γλώσσα (γιατί σίγουρα θα είχε εξελιχθεί σε διαφορετική ελληνική γλώσσα και όχι διάλεκτο σε τόσα χρόνια). Οι “Παλαιστήνιοι” είναι απόγονοι των εισβολέων αράβων και δεν έχουν καμία σχέση με γηγενείς πληθυσμούς, ακόμα και αν έχουν αφομοιώσει τέτοιους, γιατί με την ίδια λογική και οι Τούρκοι είναι αρχαίοι Ίωνες ή Αθηναίοι επειδή αφομοίωσαν γηγενείς Έλληνες της Μ.Ασίας και της Ελληνικής χερσονήσου. Το δε όνομα το έλαβαν από τους Άγγλους (παντού το χεράκι τους το είχαν βάλει). Ο βλάκας απλά αναμασάει τις χαζομάρες που λένε κάτι αριστεροί που πίνουν νερό στο όνομα του γεωργιανομογγόλου Στάλιν…μην ξεχνάτε, τα κομμούνια ήθελαν μια Ελλάδα μέχρι την Λαμία και ο μισός στρατός τους ήταν ο λεγόμενος σλαβικός ΣΝΟΦ!

        1. Ή μήπως είναι όλοι αυτοί τα ορφανά του Ααρών Αβουρή, κατά κόσμον Σημίτη;

        2. Οι σνοφίτες ήταν Βούλγαροι και οι τελευταίοι δεν είναι Σλαύοι,αλλά μογγολικό φύλλο,πρώην κάτοικοι του Βόλγα στη Ρωσσία

    3. Οι Παλαιστίνιοι ΗΛΙΘΙΕ είναι κολλητοί σύμμαχοι των σκατότουρκών εδώ και τουλάχιστον 500 χρόνια. Καραγκιόζηδες ανιστόρητοι βλαχέλληνες.

      1. ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΖΑΜΙ….. ΣΤΟ ΑΘΗΝΑΜΠΑΝΤ Ε ???? ΟΝΝΕΔΙΤΗ ???……..
        ΧΑΧΑΧΑΧ

    1. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΤΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΨΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΚΙΑΟΥΡΗ

      1. Αφού είσαι σατανιασμένο εβραϊδι ρε απόγονε του Αυνάν

    2. Ρε ρωσοπόντιε καταρχήν δεν ξέρεις ποιο είναι το ελληνικό ερωτηματικό. Είσαι άσχετος αν πιστεύεις πως οι ισλαμιστές εισβολείς άραβες που έλαβαν τον γεωγραφικό όρο Παλαιστίνιοι από τους Άγγλους, πως έχουν σχέση με τους Μυκηναίους (και όχι Κρητικούς) Φιλισταίους. Και το χειρότερο είναι πως χαίρεσαι με τον πιθανό ομαδικό βιασμό και την εν συνεχεία δολοφονία μιας γυναίκας επειδή έχει την τύχη ή την ατυχία να είναι Ισραηλινή ή μπορεί και να είναι Χριστιανή. Αν σε είχα μπροστά μου ρε ρωσοποντιακό κουράδι με την αρμενόφατσα, θα σου κατέβαζα το πρόσωπο στο έδαφος από τα μπουνίδια!

Comments are closed.