Τζούλια Νόβα: «Ήταν σιχαμερό! Μου έχουν στείλει φωτογραφία με π…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
tzou

“Είμαι ικανή να κάνω γάμο με αθλητικά και φόρμα!”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Happy Day”, η Τζούλια Νόβα, μίλησε μεταξύ άλλων για τις φωτογραφίες που έχει δεχτεί μέσω των social media, αλλά και για τη απουσία της από την τηλεόραση.

«Περιποιούμαι τον εαυτό μου, εάν δεν το κάνω νιώθω ότι δεν θα πάει καλά η μέρα! Μικρότερη είχα τρέλα, έβγαινα το πρωί με σορτσάκια και τακούνια. Χριστέ μου, πόσες φορές έχω γίνει ρεζίλι σε αυτόν τον κόσμο! Σπανία διαβάζω τα σχόλια στις φωτογραφίες!

Παλιότερα μου είχαν στείλει φωτογραφία με το προσόν τους, ήταν σιχαμερό! Δεν ζηλεύω! Αν φλερτάρει ο σύντροφος μου θα έρθουν μετά βασανιστήρια! Εγώ συνήθως φεύγω από τις σχέσεις μου επεισοδιακά για να μένω αξέχαστη!

Έχουμε ξεκινήσει και σκεφτόμαστε τον γάμο! Είμαι ικανή να κάνω γάμο με αθλητικά και φόρμα! Η εκκλησία με αγχώνει, όποτε δεν ξέρω εάν θέλω να παντρευτώ στην εκκλησία! Δεν νιώθω έτοιμη να κάνω παιδί, αλλά δεν είμαι αρνητική!

Ξεκουράστηκα και μου έφυγε όλο το άγχος που δεν έκανα φέτος κάτι τηλεοπτικά! Δεν έχει τύχει να βρεθούμε με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.  Έχω κάνει πολλές τοιχογραφίες στο σπίτι μ ου. Ανεβαίνω σε σκαλωσιές και βάφω.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Με κάλυψαν οι παρακάτω μερακλήδες συνσχολιαστες.Ευγε αγόρια μου!!!!! Αποδείξατε για άλλη μια φορά πόσο γατονια είστε με τις τανεςπου.

  2. ΕΝΑΣ ΛΟΥΤΣΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΦΑΓΑΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.!!!

    ΕΝΑΝ.

    ΕΝΑΝ.!!!….ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ..

    ΕΞΙ.!!!..

    ΕΞΙ ΛΟΥΤΣΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΦΟΣΦΟΡΟ, ΚΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

  3. “Παρθένες” ηταν σιχαμερό μας λέει η Ουκρανέζα. Που μάλλον και αυτή μας ήρθε παρθένα στην Ελλάδα και δεν είχε ξαναδεί πούτσ@!!! Βέβαια μάλλον θα ήταν η πούτσ@ κανενός φτωχού υπαλληλάκου, οπότε σου λέει ήταν σιχαμερό!!! Αν ήταν το εργαλείο ενος πλούσιου με πολλά μύρια στην τράπεζα τότε (σίγουρα) δεν θα ήταν και τόσο σιχαμερό!!!

  4. Goulia SUPER nova.
    καλα εκανε ο ανθρωπος με τέτοια κωλ΄… α θα χ… με στην οθόνη.
    μετά φταίνε οι βιαστές…. ου ρε

  5. ΡΕΥΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΥΡΙΣΕ ΠΟΥΤΣΙΛΑ….ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΜΗ ΣΥΜPΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΑ ΤΑΝΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑ ΤΑΝΑΠΟΥ…IF U ACT LIKE A BITCH,I’LL SLAP U LIKE ONE

  6. Ας το παρουμε φυσιολογικα και βιολογικα…. Εαν στειλει μια σε εναν αντρα το μουνι της φωτο, υπαρχει περιπτωση να πει ο αντρας ειναι σιχαμερο?? Ακομα και η κυρα τασια(ακραιο παραδειγμα) να στο στειλει, θα σου φερει μια εκπληξη ρε φιλε σαν πρωτη ματια, χωρις να σημαινει οτι θα πεις βουρ να γαμησω.. Ειναι στην φυση του αρσενικου να το εκλαβει σαν καλεσμα για φικι φικι.. Μαλλον ειναι κρυφο λεσβια ή της φανηκε μικρο ή εχει αλλες προτιμησεις σε μεγεθη και χρωματα. Ακου ”ηταν σιχαμερο”. Θα μπορουσε να μην πει τιποτα και οτι απλα της εστειλαν αυτο και τελος. Το ΄΄ηταν σιχαμερο΄΄ δηλωνει οτι η κυρια εχει περιεργα γουστα…

  7. Επρεπε να ειναι πιο ευγενικος αυτος που το εκανε και να σου εστελνε την φωτο με τον π@@τσο του και γυρω γυρω 100ευρα για να γουσταρεις

  8. Γιατι σιχαμεροτατο?? επειδη ηταν ενα?? εχεις συνηθισει να βλεπεις 5-6 στη σειρα εε??

  9. ολα τα ηλιθια κ τα παρτσακλα σελφιζοντε. τι μοδα κ αυτη. κωλαρες ναι οκ πιποφατσες ναι αλλα σου μενει μια αηδια στο τελος. η αηδια της σημερινης καταντιας. κ στην τελικη στα @% μας για το κοριτσι του τροχου της στυσης

  10. Τρία πουλάκια κάθονταν καί πιναν καπουτσίνο.

Comments are closed.