Την Μπ@μπόγρια ούτε ο κορωνοϊός δεν την πτόησε – Θα το…τσούξει;; Δείτε τι πήγε και αγόρασε από το σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ «συνέλαβε» ο φωτογραφικός φακός σε σούπερ μάρκετ του Βερολίνου, την ώρα που έκανε τα ψώνια της εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Καγκελάριος Μέρκελ, φορώντας μάλιστα τα ίδια ακριβώς ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια του διαγγέλματος της στους Γερμανούς πολίτες, αγόρασε, τέσσερα μπουκάλια από το διάσημο κρασί της Λομβαρδίας Barbera d’Asti της Ricossa, σαμπουάν και χαρτί υγείας.

.

merkel2
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ WIFI — MONO ΚΑΛΩΔΙΟ!!!! ΓΙΑΤΙ????
    Λένε ότι τόσον τά 4G αλλά κυρίως τά 5G σαθροποιούν/σουρώνουν τά κύτταρα, τά αρρωσταίνουν, τά εξαντλούν χωρίς συμπτώματα καί τότε ό κορωνοϊός είναι ισχυρότερος καί αποτελεσματικότερος σέ θανάτους σ’ όσους έχουν υποστή τήν μερική κατάρρευση τών κυττάρων μέσω τής ηλεκτρονοτεχνολογίας!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ WIFI 5G ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΑΝΟΙΟ!!!!26000 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ WIFI 5G ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΙΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗ ΓΗ!!!!!ΒΑΣΙΚΑ ΕΞΑΣΘΕΝΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΟΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!!!!

  2. βρωμάει το θέμα του ιού όλο και πιο πολυ….

  3. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΩΡΙΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙ.ΕΙΠΑΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΗΛ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΟΧΙ.ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΕΝΑΚΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΕΧΕΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΘΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.

  4. Είδατε ποτέ εδώ κανέναν πρωθυπουργό ή Πρόεδρο με καρότσι s/m ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Εδώ κανέναν Παπαδημούλη βλέπουμε αλλά με τον αστυνομικό μαζί να σπρώχνει το καρότσι.
    Αν δείτε να μου τρυπήσετε τη μύτη.Ότι και αν λέτε εγώ της βγάζω το καπέλο.

    1. @ανωριμος είσαι βαθιά νυχτωμενος……..Οι επιδημίες αφορούν τους κοινούς θνητούς….Σου απαντάει από κάτω…

    2. Και ας την βρίζουμε να λέμε το σωστό.Αυτή είναι Καγκελάριος ολόκληρης Γερμανίας και βλέπουμε να σπρώχνει μόνη της το καρότσι!!!Εδώ ένα λαμόγιο Παπαδημούλη είδαμε μόνο και το καρότσι το έσπρωχνε ο Φιλιππινέζα-Μπάτσος!!!

  5. κυκλοφορει ετσι γιατι εχει κανει το εμβολιο,,,,,

Comments are closed.