Την Παρασκευή τα 534 ευρώ του έκτακτου επιδόματος, σε όσους δεν τα έχουν πάρει ακόμα..

Κοινοποίηση:
720_235717_f2c902478e-9b2fdd1e2acd237d

Την Παρασκευή αναμένεται νέα πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης των έως 534 ευρώ, σε περίπου 7.000 εργαζόμενους που δεν έχουν ακόμη πληρωθεί για τις ημέρες κατά τις οποίες οι συμβάσεις τους ήταν σε αναστολή, τον Μάιο.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, έχουν ήδη πληρωθεί 519.000 εργαζόμενοι και πλέον, εκκρεμούν οι καταβολές σε περίπου 7.000 εργαζόμενους, για τους οποίους ολοκληρώνεται η διαδικασία διασταύρωσης στοιχείων για το επίδομα 534 ευρώ.

Μάλιστα, στο υπουργείο Εργασίας έχει ήδη κατατεθεί πρόταση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, η οποία και μελετάται, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να ανοίξει το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη, για λάθη και παραλείψεις εργοδοτών κατά την υποβολή των δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας.

Το Προεδρείο του ΟΕΕ έχει ζητήσει επίσης, από το υπουργείο Εργασίας, παράταση έως τις 30 Ιουνίου της υποβολής του εντύπου, που αφορά στις παρατάσεις – οριστικές διακοπές των συμβάσεων για το μήνα Μάιο και άμεση έκδοση αναλυτικών οδηγιών για την συμπλήρωση του σχετικού εντύπου από τους εργοδότες.

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. για τα 800 στις ειδικες κατηγοριες που δεν εχουμε παρει μια τα κανατε γαργαρα……ντροπη παλιοτομαρα……δυο μηνες περιμενουμε …….

Comments are closed.