Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο 68ρονος παλαιοημερολογίτης για την ασέλγεια σε 12 χρόνο – Κυκλοφορούσε ελεύθερος ενώ είχε καταδικαστεί

Κοινοποίηση:
astynomikos_gileko

Γνωστός στις αρχές είναι ο 68χρονος παλαιοημερολογίτης ιερέας στη Σαλαμίνα που συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση σε ένα 12χρονο παιδί.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 68χρονος Κ.Β είχε κατηγορηθεί και το 2018 για παρόμοια αδικήματα σε βάρος τότε ενός 11χρονου παιδιού. Το 2021 καταδικάστηκε σε 9 χρόνια φυλακή ωστόσο άσκησε έφεση και δεν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Έτσι συνέχισε να κυκλοφορεί ελεύθερος στο νησί και να ιερουργεί σε ένα ιδιωτικό μοναστήρι που φέρεται να έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 68χρονος κατηγορείται πως έμπαινε στο σπίτι της οικογένειας όταν το παιδί ήταν μόνο και δεν είχε περιθώρια να ξεφύγει.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από πρόσωπα που τον γνωρίζουν ο 68χρονος πολλές φορές κυκλοφορούσε με πολιτικά ρούχα ενώ τα τελευταία χρόνια έδειχνε την εικόνα ενός φιλήσυχου ανθρώπου.

Ωστόσο από το καλοκαίρι άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορες φήμες στο νησί.

Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Τετάρτης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: